|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() http://www.demland.info/dem/paski.php
Lol. Piątka ze skrzydłem sześć: 5w6 - "Rozwiązywacz problemów" Ukryty tekst:
W sumie sporo prawdy, szczególnie część z panowaniem nad emocjami. Wpadłem w dobre towrzystwo, obok Billa Gatesa. : ) Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 18-01-2008 o 13:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() Ciekawy ten test, mój wynik to 7w6
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Miałem test u psychologa, i to się wogóle nie zgadza... Wyszło mi 7w8
(Entuzjasta i Szef), a u psychologa wyszło Rozjemca i Znawca(znawcy tam nie ma). Taki test jest o dupe rozstrzasc bo to nie pokazuje swoje "odzwierciedlenia" tylko to w jakim nastroju jesteś akurat, jak jesteś wkurzony albo wesoły wyjdą wam inne wyniki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1w9 - "Idealista"
Wiele rzeczy się zgadza. Ostatnio edytowany przez Exodus - 18-01-2008 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
Zawsze mi wychodziło 5w4. Więc nie wiem o co ci chodzi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Siódemka ze skrzydłem sześć: 7w6 - "Komik". To by sie zgadzało
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() 6w7 - "Kumpel"
Raczej się zgadza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() To samo... i raczej się w moim wypadku nie zgadza. Bulszit!
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siódemka ze skrzydłem osiem: 7w8 - "Realista" oO
"Idź dokąd poszli tamci do ciemnego kresu po złote runo nicości twoją ostatnią nagrodę powtarzaj stare zaklęcia ludzkości bajki i legendy bo tak zdobędziesz dobro którego nie zdobędziesz powtarzaj wielkie słowa powtarzaj je z uporem jak ci co szli przez pustynię i ginęli w piasku a nagrodzą cię za to tym co mają pod ręką chłostą śmiechu zabójstwem na śmietniku (...)" |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Ale to głuupie, nic nie zrozumiałem, ale wyszło mi 5w4, co mniej lub więcej znaczy, że jestem najlepszy we wszystkim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, zrobiłem jeszcze raz (bo podałem wynik jak robiłem to kiedyś). 9w8.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi wyszło 7w8, ale moje podobieństwo do opisu jest niemal zerowe.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() 9w1 marzyciel ^^ :>
![]() |
#37 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() 1w2
Znaczna część cech wymienionych w opisie jest prawdziwa (choć raczej tych dotyczących generalnie jedynki niż "adwokata").
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Czwórka ze skrzydłem pieć: 4w5 - "Włóczęga"
Skrzydło 5, daje czwórce introwertyczne zachowanie, odsuwanie się od innych, złożoną osobowość. Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie. Samotnik, wygląda tajemniczo i jest trudna do "rozszyfrowania". Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów. W stresie, 4w5 bardzo łatwo popada w alienację i depresję (taa-.-). Wiele czwórek z tym skrzydłem ma odczucie zupełnej inności, jakby pochodziły z innej planety. Dość często ma posębne oblicze, odsuwa się od innych z uczuciem zawiedzenia lub poczuciem wstydu. Żyje we własnym świecie (autyzm plaxi0r?). Może mieć bardzo chorą duszę, wyobrażać sobie i interesować się własną śmiercią. Bólszit wykreśliłem, reszta to ja przed lusterem. Eee p.s po co my to tu dajemy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Cytuj:
Zreszta u psychologa sa zupelnie innego typu pytania i jest abcd. U psychologa zupelnie cos innego by ci wyszlo, jestem pewny w 100% Testy psychologa.. Rozjemca w Czasie Zero szybko reaguje prawą półkulą, szybko reaguje w ogóle, np. szybko udziela odpowiedzi, bazując na uczuciach (najpierw czuje). Wyobraża sobie możliwościm zwraca uwagę na relacje międzyludzkie. W sytuacjach konfliktowych dostrzega stanowiska wszystkich stron, ale unika konfrontacji, przekładając harmonię nad gniew. Docenia negocjacje, często jednak przyjmuje postawę obronną. Musi mie czas, by zyska interakcję prawej i lewej półkuli. Nieprzewidywalny. Po wstępnych wybuchach emocji przeprasza i ma wyrzuty sumienia, lub mimo postawy unikowej, zachowuje się jak drzemiący wulkan, który po pewnym czasie eksploduje. W oczach innych sprawia wrażenie, że działa spontanicznie. Szybko podejmuje decyzje, lecz ma skłonnośc je zmienia, szybko działa, ma więcej wyobraźni niż umiejętności obmyślania strategii. Chętnie udziela szybkie wyobrażenie sobie możliwości, jest przyjacielski i rozmowny, rozumuje indukcyjnie. Z upływem czasu coraz bardziej widoczne stają się takie silne strony ROZJEMCY jak szybkie wyobrażenie sobie możliwości, emocjonalnoś i intuicyjnośc, zmiennośc w podejmowaniu decyzji, troska o inncyh, niekiedy wywieranie charyzmatycznego wpływu, towarzyskoś i inspirowanie innych. Znawca w Czasie Zero szybko reaguje lewą półkulą i udziela klarownej, logicznej odpowiedzi, szybko wyciąga wnioski, upraszcza, najpierw decyduje, później doznaje emocji. W sytuacjach konfliktowych dąży do odniesienia zwycięstwa, natychmiast prezentuje rozwiązanie płynące z lewej półkuli. W oczach innych sprawia wrażenie że łatwo wyciąga wnioski, podejmuje decyzje, podejmuje decyzje bez emocji, jest skłonny do konfrontacji, myśli w kategoriach "czarno-białe", upraszcza i rozumuje dedukcyjnie (od ogółu szczegółu). Z upływem czasu coraz bardziej widoczne stają się takie silne strony ZNAWCY jak natychmiastowe wyjaśnienie bez okazywania emocji, docierania do przyczyn i formułowanie prostych rozwiązań, załatwianie spraw, rozwiązywanie problemów i logiczne podejście. To się wzajemnie wyklucza ale potrafię byc taki i taki zależnie od sytuacji ![]() Oto ja w skrócie ;>
Fajne lizanko :> Ostatnio edytowany przez Neflonde - 18-01-2008 o 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
Może to dziwnie zabrzmi,ale zawsze byłem ciekaw jak to jest u psychologa :> |