|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Dlaczemu od razu "co was zabiło?"? Mnie nic nie zabił zlurowanego jeszcze i to nie dlatego, że nie wylazłem z rooka lub expiłem do 30 lvlu na 2 ratach w venore, było wiele takich sytuacji, ale zazwyczaj jak spotykałem Gs'a pod venore(aah) to siębrało 2 bp uh, 1 bp hmm i była nieopłacalna przygoda, ale zginął bym naprawdę przy dragu i hunterom(z3) w amazon camp, kilka razy uhnąłem się na czarnym hp, na szczęście ma się to szczęście : ) Ale do tego cvzasu nie wiem jak do amazon camp można bylo zlurować huntery -,-
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ja raz sobie wracam z mount sternum a tam 2 elfy scouty i niestety nie mialem uchow =\
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() 1 stycznia, noc, myśle sobie: pogram troche. Ide swoją postacią (wtedy na 14 lvl) do Amazon Camp, wszystko idzie dobrze, dopóki na swej drodze nie spotkałem dragusia. Tak właśnie zakończyło się moje nocne granie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: STaLOWA WOLA(spox miasto!!)
![]() |
![]() Wiec mnie zbił(y) Guard(y) w kopalni,ale na.....1 lvl , od razu przy tym zejsciu,mialem wtedy 15 lub 16 lvl i trwalo to zaledwie ułamki sekund,nawet nie zdazylem sie cofnac a ktos zlurował ze 4 Guardy i krecila sie tam masa Dwarfow!!!Prze***ane jest w kopalniach na niskich levelach!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() mnie zabil na titanii jeden zerk, ktory akuzat byl lurowany przez niejakiego Rosteina pod venore...:/ mialem 8 albo 9ll...:/
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Świat: Harmonia
Poziom: ;)
Skille: to sorc
![]() |
![]() 1.mnie zabil fe jak na folgzie wracalem z tego pokoju gdzie tak duzooo troli
2.ds nie daleko thais byl na powierzchni jak dszlem bna cyca 8 lvl mnie przyblokowal wtedy go lalem i napis 3.minos na 2 levelu na rook kiedy byl tam jak sie idzie na trolee facc przyblokowali mnie i ded |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Mnie zabily 4 guardy i 8 soldkow na 12 lvlu ani jednego uh nie mialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
|
![]() Moje pierwsze zginiecie to było jak szedłem zwiedzac okolice Venore napotkałem na swojej drodze gs i odrazu dead.Miałem 8 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() GS pod veno
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Mnie ubił zrulowany dwarf guard przy treningu pod Kazordoon. (zebrało mi sie na sranie i na chwilkę od kompa odszedłem) , pozatym na 8lvl w venore po zejściu z zachodnich schodów dobił mnie gs.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Chciało ci się liczyć te raty??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wracajac do tematu to mnie PRAWIE zabil elf arcanister w ab ale dzieki pieknej drewnianej kuszy (mojej) ![]() ![]() oto rozmowa w ucieczce przed arkanem z kolesiem (jakimś) Cytuj:
![]() ![]() heh spytralem sie jeszcze Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Arco - 12-01-2005 o 17:31. Powód: zapomniałem tekstu -.- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie druidem ja gralem zabil gs
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Rybnik (Carlin)
![]() |
![]() 1.Ork ZerkeR na 1 piętrze zamku w Ab' (Druid) wypadło... Skull Staff
![]() ![]() ![]() 2.3 Giant Spidery lurnięte na pustynii obok Venore (wyjście z desert questa) zginęła cała moja drużyna (ja ubiłem 1...SOLO ![]() ![]() ![]() 3.4 Ghoule na powierzchni Ghostland ![]() 4. RAT na 8 lewlu mojego kolege xD
Ostatnio edytowany przez Bobek16 - 06-01-2005 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() elf arcanist zabil mnie na starym charze na poczciwej Pacerze. Thx Polish Power!!!
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() GS jak szłem do kazz z Thais weszłem na pietro a tam PK!
Na 16 lev wyciągneli mnie na questa musieliśmy zabijać ds oczywiście one mnie. na 14lev weszlem do draga i dead.W desert quest pomylili droge i zabiły zerki.to te z silniejszych.I było dużo PK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() hehe Mnie zabil gs jakies pul roku temu ale to byla fajna historia.... :
tak więc szedlem sobie na poha z 2 kumplami... i nagle wyskoczyl nam gs my 20 lewel wienc pomyslelismy ze go zabijmy kazdy z nas byl palkiem to zaczelismy wiac i strzelac Gs dorwal mojego kumpla i go zabil a ja ucieklem z drugim kumplem i taks e myslimy ze trzeba odzyskac c armor kolegi ![]() Jak idzesz na poh z kolegami i wyskoczy wam gs dbaj tylko o swój tylek ![]() THE END |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Mnie nic nie zabiło.. Ale mam taką proźbę, niech ktoś napisze jakiegoś ciekawego deda, a nie dead prze Leadera, Draga,gs-a itp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
Morał z tego taki żeby uzywać słownika i nie czytać historii na jednym oddechu-Bo można się uduśic(używaj przecinkow prosze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Mnie zabil fire devil
![]() jeszcze minotaur archer (ale bylem afk) ![]() |
![]() |
![]() |