|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() "Głos tibi"
"chcesz być na czasie" "chcesz wiedziec co o tibi muwiom inny gracze" "czytaj "głos tibi" codziennie najswiezsze informacje z twojego servera" |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() " Myślisz , że gra to nie wszytsko? Masz rację gazetka dopełnia radość "
" tibia+gazetka=tibietka " Tibia jest jak kobieta , zawsze jej czegoś brakuje , czego? Gazety " Chcesz byc na czasie? czytaj gazetkę tibi.pl a wyprzedzisz wszytskich |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() "the real face of tibia"
"sekrety tibii" "wariorr express" "sword and axe" logo gazedki narysuję gdy nazwa będzie wybrana (to ma więkrzy sens) a banner niedługo wrzucę |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Tytuł:
"Polanius info" Hasła: Polska-nie tylko nOOby. Tylko tą gazetę każdy może przyeczytać przed drukiem. <nazwa gazetki>-widzisz i musisz przeczytać. Dobre, przydatne, darmowe... określeń jest wiele, ale najlepsza gazeta o tibii-tylko jedna. To tyle. P.S. Z grafiką jestem na bakier ale może coś skombinuje. P.S. 2: ten mail macie tylko dla jednej osoby czy dla najleszpego loga, nazwy i hasła osobno?? Ostatnio edytowany przez next great sorcerer - 08-11-2004 o 15:43. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() moja propozycja: "TIBINFO"
wiecej niemam ![]() ale moze sie znajdzie ![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nazwy:
"Nasza Tibia" "Dziennik Tibijski" "Wieszcz Tibijski" "Kurier Tibijski" "Pieśń" "Wieści Tibijskie" |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Nzawy:
"Fakt Tibijski" "Nowinki Tibijskie" "Polish Tibia news" Hasło: "Nie czytasz to zdychasz! Czytaj o Tibii po polsku!!! Tylko "nazwa gazetki" się liczy."
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Bogatynia
|
![]() Moja proponowana nazwa gazetki to ...
... TIBINKA !!! ![]()
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Słubice
Imię: Budlejka
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moja propozycja to : TibiPaper albo TibiaPaper
![]() A hasła: Sprawdź co jest naprawde ważne: przeczytaj "nazwa gazety". Chcesz wiedzieć więcej niż inni? Zanurz sie w niepowtarzalnej lekturze jaką jest "i tu nazwa gazetki". "nazwa gazetki"...zawsze gdy potrzebujesz więcej. logo tibia.pl : ![]() ![]() dorobiłam jeszcze pare : ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Martyha - 09-11-2004 o 17:08. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Moje propozycje:
Tytuły: "Tibia Life" <moze byc razem TibiaLife> "Wspólny Tibijski Głos" "Tibia Game" <moze byc razem TibiaGame> "Tibia Info" <moze byc razem TibiaInfo> "Tibia Time" <moze byc razem TibiaTime> To jest chyba bezsensowne: "Tibia Scriver" "Tibia Vivo" "Tibia Vita" "Tibia Vivere" Hasła: "Wszystko o Twoim świecie, wejdź i zobacz sam" "<nazwa gazetki> i tylko to się liczy" "<nazwa gazetki> nie czytasz? nie żyjesz" "Zawsze rano czytaj mi Gazetke Tibii mamo" -- To jest bezsens ![]() "<nazwa gazetki> - przy tym naprawde się nie znudzisz" "No i na co czekasz? Właź i czytaj" -- Nastepny bezsens ![]() "Nudzisz sie? Nie masz co robić ? <nazwa gazetki> to Cie nigdy nie znudzi" Jak coś jeszcze wymyśle to zedytuje ![]() A loga to ja raczej nie zrobie bo nie umiem ![]() Ostatnio edytowany przez Mistrz Arthevariel - 08-11-2004 o 18:54. |
![]() |
![]() |
#31 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hihi można wziąć nazwę od gazetki z ktora wspolpracowal H.Sienkiewicz ("Słowo")
Nazwa: "Słowo Tibii" Hasła: "Co w gazetce leży do gracza należy" (hehe) "Szkoda czasu i atlasu a na Słowo kupa czasu" (lol) "Oh gazetko gdy cię widzę aż sie swoich myśli wstydzę" (lol2) "Każdego gracza Słowo Tibii otacza" KONIEC. Edit: hmmm: "Co w gazetce leży od gracza zależy" lepsze? ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 08-11-2004 o 17:13. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A może by tak zamiast należy dać zależy ? Lepiej by brzmiało ![]() Przynajmniej ja tak myśle. Ostatnio edytowany przez Mistrz Arthevariel - 08-11-2004 o 17:08. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Nieobecny.
|
![]() Kurier Tibijski. (na logo proponuje jakąś postać z Tibii na konia wsadzić
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() A ja proponuje, aby nie zawierałą słowa Tibia(ani Tib, Tibi, etc.) pisałem do Gimli'ego na pw o tym, że np. szkolna gazetka w moim gimnazjum nazywa się "Śmigło"(wiem, głupia nazwa, ale to TYLKO PRZYKŁAD), więc może...
"Express Tibijski"- nazwa, z tibią A co do nazwy NIE-tibijskiej proponuje coś z łaciny, niestety nie posiadam słownika, ale zachęcam innych do próbowania ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() Tibijczyk
Tibia News Nie mam wiecej pomysłów bo mam kaca ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Propozycje:
Tibia news Tibizja Info Tibia Tibizeta Fakt tibiijski Giełda Sprzedam-Kupie ;] Nastolatek ![]() "Zawsze tam gdzie coś się dzieje, tibia.pl!" |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Pół żartem, pół serio:
Tibik - Gazeta o tematyce Tibii dla dzieci do lat 10. A tak normalnie: Myślę, że nazwa "Wieści z Krain" (or smthing like that - zachować klimat RPG! =P) byłaby niezła. Podtytuł: "Magazyn Graczy o Graczach dla Graczy". ~ Logo ? Myślę, że jakieś pióro z księgą byłoby odpowiednie.
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Narazie logotyp w formacie Tibijskim
![]() ![]() Tytuły: "Wieści od Wyroczni" "Tibijskie Wieści" Później dodam więcej. Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 08-11-2004 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() "Tibia.pl zagladnij a dowiesz sie tego czego nie wiedziales"
No sie wiem podoba sie?? moze to:"Na tibi.pl duzo konkursow jest" albo:"na tibi.pl duzo fotek jest" Do gazetki:"Twoja gazetka!Twoj artykół" albo jeszcze inaczej:"Gazetka dla hight lvl'i Ostatnio edytowany przez Hi Cze - 08-11-2004 o 18:07. |
![]() |