|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Na którym lvlu paladynem moge sobie spokojnie huncić na Pohu?
Cyclopy i minoski już na 20-25 full spokój Cały poh 50 lvl i można zaczynać - powierzchnia cię nie zaskoczy ![]() Na którym lvlu wliczając GS? GS ubijesz już na 40 lvl w bp z time ringiem gdyby on rzucił haste go zakładasz i jak najdalej stąd ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Gs nie dogania dopiero na 60 lvlu z bohami i założonym time ringiem. Oczywiście nie oznacza to, że ich huncenie przed tym lvlem jest ryzykowne, bo ten pajączek stosunkowo rzadko zarzuca full haste. Myślę, że na 50 lvlu można już po PoHu swobodnie biegać.
Kolega próbował na żywioł na 35~ lvlu. Padł przy pierwszym lurowaniu ^^
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 11-03-2008 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Stan: Niegrający
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() To bardzo zdolny pewno jest...
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Ja poszedlem palkiem na 35 lvlu - 8 hp left ![]() Palkiem na 40 lvlu - 80 hp left Na 45 lvlu mozna juz dawac rade (haste/tr i bohy), a na 50 juz spokojnie bez time ringa ![]() PS. Gdy na 35 lvlu zostalo mi 8 hp bieglem z t ringiem, bohami i haste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
Co do lv mysle ze 50 lv ze skilami 75~ i dajesz rade. Edit. Kup sobie boh jak chcesz bic gsy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @Osks
To Ty niezłym pro jesteś... Jakoś ja spokojnie z bohami i czasami utani hur'em na 29 lvl zabijałem sobie gski dla giant spider silków i jakoś nie płakałem i nie uciekałem z 8hp. @Down O rly? ![]() Ostatnio edytowany przez Klawiatura - 15-03-2008 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Kur** pewnie 70% z was niegrała palkiem i z tych 30% co grala to 20% pierdol* głupoty od 35v z boh+t ring mozesz biegac ale musisz uważac , gs dogania nawet 55lvla z boh ja nieraz musze jebnąc utani hur , a co do cycków tyle tam osob ze na rotach wiencej expa wbijesz.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krotko rzecz biorac najlepiej manewrowac z gsach wokol i przez krzaki wtedy mozna spokojnie je bic nawet ponizej 50lv lecz dla spokoju zawsze warto miec ten 50 lv na poh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Imię: Top SeCreT
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 1+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Cytuj:
od 40 lvl z bohami tam se mozesz expic. Jak masz pacc to nawet z 25 ;D tylko Haste urzywasz wrazie czego ;x
Dzieki przyjaciolom powstalam, przy nich upadne. Tylko Przed Bogiem upadne na kolana Byly sobie trzy obrazki, Byly sobie trzy obrazki, Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały 0wn3D nie nabija postow - 0wn3D ma wiele do przekazania 0wn3D nie myli sie -0wn3D ma inne zdanie 0wn3D nie obija sie - 0wn3D czuwa 0wn3D nie obraza innych - 0wn3D dobitnie zwraca uwage forumowiczom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() A jak się ma sprawa z explosive arrows? Bo przecież GS`y są wrażliwe na ogień?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec jesli gsy sa wrazliwe na ogien , to ogniste strzaly beda zadawac im obrazenia lecz mysle ze nie bedzie to oplacalne lepiej poporsotu zakupic Royal Speary i smigac na gs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Omfg... Tak naprawdę na POH można iść na 20 lvl mając ten facc... Time ring + bohy i nawet jeśli dogoni to można zwiać do temple. Ostatnio edytowany przez Leon666 - 16-03-2008 o 20:28. Powód: bo sie kórfa pomyliłem. xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Imię: Kopciu the Demonhunter
Gildia: Infernal Team
Świat: Menera
Poziom: 100
Skille: 87/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Jaką głupotę zrobiliśmy biorąc ogniste strzały zobaczymy, kiedy gs nas dogoni, i zacznie hitać. Tarcza i rs, ewnetualnie enchanty, nic innego.(chyba, ze masz arbalest...)
|
![]() |
![]() |