|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zgniatacz komarow
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 146
Skille: 95/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() No chyba jednak twoja stara, bo zeby robic takie filmy ze sam siebie hakuejsz i pokazujesz swoje elo super (biedne) eq, bo kupiles sobie na allegro bo poprosiles tatusia zeby Ci dal pieniedzy za co mu sie odwdzieczysz w naturze... zal takich noobow !
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
Mariusz Max Kolonko - Boston Maseczjusets pzdr misiaczku Ostatnio edytowany przez TheaTron - 11-02-2008 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Polack
Imię: Efekcik Druidek
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Skille: blz gz
Poziom mag.: 51
|
![]() manemu chyb aliberty direct daje kase na gre...ziomus umyj cycki albo kup se cycki bo nie zamkneli jeswcze sklepu a tak na powaznie to twoja stary
btw twoj stary |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po co ma robic noob chara jak moze sobie "shakowac" albo kupic?
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @down WYJDZ BO JA SIE DENERWUJEEEE 10 pompek ? hauheua niech zrobi 5 przysiadow to bedzie dobrze.. pozdro&pocwicz _/ Ostatnio edytowany przez TheaTron - 11-02-2008 o 23:46. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Polack
Imię: Efekcik Druidek
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Skille: blz gz
Poziom mag.: 51
|
![]() powiem Ci krotk opowinienes robic 10 pompek i dac mi fri itemz. po co ci masz duzp. hunted masz ode mni ei moich rodzicow ktorzy graja w ta szlachetna gre.Pecker od moich kkolegow z przdszkola payment 200k
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Dochodzę do wniosku, że czytam to forum tylko po to, żeby pośmiać się z takich idiotów jak twórca tego tematu
![]() On-top Dawno nie widziałem tak żałosnego filmu ![]() Pozdro&Poćwicz a może będziesz fajny ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Ten filmik mnie rozwalił. ŚMIERĆ SZPANEROM
|
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Btw. Najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze sam po sobie pojechales.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() Lol, Mam Ponad 200 Lvl I Kasy W Brud, I Zazdrosciicie Mnie Jadac Po Mnie Leczycie Wlasne Kompleksy I Wlasnych Starych, A To Ze Pokazalem 1/10 Mojego Zaopatrzenia Na "noob" Charze Do Robienia 2 Dzina, No Ale 50 Lvl To Dla Niektorych Szczyt Marzen, Jedyna Kasa Jaka Wydalem Na Tibie To Pacc, Za 1 Razem ,teraz Kupuje Za Gp W W Tibii, Poprostu Zazdrosnicy Tak Samo Jak Wasi Starzy
Ps. Do All Krytykantow Twoja Stara |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia była kiedyś całkiem niezłą, ciekawą, w sumie nawet dość nowatorską grą. Szkoda, że to czas przeszły a my musimy dzielić forum z różnymi 'graczami'. Chociaż może to dobrze, że poszerzamy swoje kontakty z interesującymi ludźmi?
![]() Filmik oczywiście bardzo fajny. Też bym chciał mieć itemki najlepiej te najdroższe i najlepsze.
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Podaj nick swojego super hiper 200 lvl'a, to może ktoś uwierzy. Mam wrażenie że to niestety ty leczysz sobie kompleksy (mama cię nie kocha? stąd te teksty "Twoja Stara?") Btw., nie wiem o co mam być zazdrosny, o twoje świetne MPA? O te 3.5 mln gp? No jakoś nie jestem, może dlatego że gram w tę grę funowo, a nie po to, żeby sie dowartościowywać na forach? Idź już, tylko nie płacz.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() Lomem ci przyjebie krzywde ci zrobi DAJ DAJ ŚWIATEŁ DAJ POMPKE
Ostatnio edytowany przez Kashtaniak - 12-02-2008 o 00:36. Powód: WYYYYJDZ NIECH MI NIE PISZCZA KURWA |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Jak juz robisz taki pseudo-hack to przynajmniej trzeba bylo to zrobic profesjonalnie.. np wyslac parcel do innego miasta.. Co, bales sie ze poczta tibijska zawidzie albo listonosz sobie zajebie te pixele? Czy moze jest problem z "adresowaniem" labeli? Czy tez moze jak ktos wczesniej napisal, kumple z rl(jesli takowych masz) nie chcieli ogladac r0x eq wiec zrobiles filmik?
A jesli chodzi o ten 200lvl to wnikam ale nawet jesli to co myslisz ze kazdy sie na kolana rzuci? fri itanz plxxxx Kazdy, nawet ja moge powiedziec ze mam 200lvl. //A teraz tylko pomyslec co by bylo gdyby czlonkowie gildii Ruthless mieli taka osobowosc jak autor tego filmu i by wpadli na forum, ale bylby szpan xd
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Bardzo proszę jakiegokolwiek moderatora o zamknięcie tego tematu i zaprzestaniu besztania tego niedowartościowanego gracza.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Powiem jedno , Sciema jak chuj.
|
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|