|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Który waszym zdaniem z światów (non-pvp) jest najlepszy: | |||
Candia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 33.33% |
Nerana |
43 | 44.79% |
Unitera |
21 | 21.88% |
Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cyron Elastiel
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje gildii !!!
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: +75/+75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() naljepszy jest serv Honera 0 kolejek (no może w jakieś święta albo po update) a tak to super sie gra pomijając zdażających sie noobów i boterów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: w domu
Imię: Furious Siorer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hardcory
Świat: Refugia
![]() |
![]() a grajcie se tam ... dobze ze nooby nie potrafią sie zarejestrowac na ref ! bo to zapchany server ... a juz szczegulnie mnie wkur... jak chcesz se poskilowac to slima zabijaja -.- ( NA PACC AREA !!! )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Popieram! Ceny są wporzo i to bardzo, ale expowiska tak przepełnione...! Powinni takie światy jak Guardia/Harmonia zablokować na nowych graczy. A facc mają pewnie jeszcze dłuuugie kolejki..
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Oleśnica
Imię: Nekroxion De Van
Profesja: Paladin
Świat: Luminera
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() A ja nie wiem, czemu nie uwzględniliście Luminery?? Pacery tez mogli byście nie pomijać bo dużo polaków gra...
Ja gram na Lumi od kąd zaczołem grac w tibie (7.6) miałem full postaci i od kąd gram ceny tak pospadały że masakra... Dajmy taki [ITEM]Demon Shield[/ITEM]. Tu wypada z Demona, można powiedzieć, że najlepsi mogą go tylko zdobyć i że to taki rar item... a tu za 20k można kupić... [ITEM]Crown Armor[/ITEM], wypada z Hero i Black Knight questu a kosztuje już 12k... niemal, że wszystkie ceny tak pospadały (jedynie boszki trzymają się na 45k i tam pare innych itemków) Co do ludzi, lagi kto ma to ma, ja chodź mam włączoną Mozillie Firefoxa, komunikator AQQ i uTorrent (ciągle coś ściągam) żadko mam lagi... Przed depo w Veno, Thais i Carlin pełno boterów, afczerów lub ludzi, lubiących sie pobazować ale np. Kazz i AB są puściutkie... poexpić w godzinach szczytu można na wielu expowiskach w spokoju np. odradzam Cyklopy na PoH-u bo noobów full (ale na większym lwlu mozna poblokac paru). I piszę tu o FACC-u (PACC-a jeszcze nie miałem ale na wkacje mam nadziej, że sobie zakupiem ![]() Ogólnie Luminera nie jest najgorszym światem non-pvp chodź jest to Amerykański świat i taka Pacera (mój kuzyn wbił tam 80lvl więc coś wiem) ma więcej lagów, noobów, kicków itp. Jak dla mnie Luminera Rox ![]()
Miałem Dziwny sen widziałem Indiankę na koniu, Lecz gdy sie obudziłem koń stał a Indianki nie było... 20:09 Guardian of Druts [44]: bo kolega mowil ze to takie duze zielone 20:09 Guardian of Druts [44]: i goniem zionie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Cytuj:
Weź skończ bo jak widać jedynym noobem jesteś ty nawet nie wiesz czy ten koleś dobrze gra czy nie więc skończ i wyjdź bo piszesz że polacy to nooby to wiem mam przykład parę razy up domyślasz się kto to ?^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2008
|
![]() Ale zapomnieliście jeszcze o Menerze,świat może przepełniony,troche hlvl jest (ale nie za durzo) ceny nawet nawet ale jak na kazdym n-pvp -przeludnienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Imię: Lamarr Flaut
Świat: Menera
Poziom: 13
Skille: 35+/30+
Poziom mag.: 1
|
![]() Menera, Saphira
Ten pierwszy jest w USA, ale raz sa lagi raz nie, kolejki duze. Saphira - brak lagow , bez kolejek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Imię: Kammel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inqusition
Świat: Candia
Poziom: 88
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Bebal nie odzywaj się, Xeremon ma rację, na Candii się grać nie da...
Thais jest zanoobione, że żal... Chociaż dzięki nim zarobiłem jakieś 170cc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
Lokacja: Gliwice
Imię: Chammy Ardi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 125
Poziom mag.: 68
|
![]() [quote=Muriel1130;1989896]A ja nie wiem, czemu nie uwzględniliście Luminery?? Pacery tez mogli byście nie pomijać bo dużo polaków gra...
Ja gram na Lumi od kąd zaczołem grac w tibie (7.6) miałem full postaci i od kąd gram ceny tak pospadały że masakra... Dajmy taki [ITEM]Demon Shield[/ITEM]. Tu wypada z Demona, można powiedzieć, że najlepsi mogą go tylko zdobyć i że to taki rar item... a tu za 20k można kupić... [ITEM]Crown Armor[/ITEM], wypada z Hero i Black Knight questu a kosztuje już 12k... niemal, że wszystkie ceny tak pospadały (jedynie boszki trzymają się na 45k i tam pare innych itemków) Przyjacielu jak Demon Shield 20k kosztuje to kupuj go masowo i u djinna selniesz za 30k!!!! chodz moim skromnym zdaniem niema chyba az tak wielkiego nooba ktory po trudzie wlozonym w jego zdobycie sprzedalby demonke za 20k Co do bohow niebede sie wypowiadal bo wiadomo rozne swiaty rozne ceny ale moim zdaniem wiecej jak 35-40k nie powinny kosztowac Pomijajac fakt ze sie zaliz ze ceny pospadaly to wyobraz sobie ze ja gralem za czasow jak fire axe na ruberze sprzedawalem za 45-50k gsa 180k c armora 35k dragon shielda 10-12k to byly czasy.... Ceny pospadaly bo teraz w zasadzie bardzo latwo zdobyc te itemy a dolna granice zawsze wyznacza cena w sklepie Ps. Ostatnio widzialem jak 58ED solowal demona sposobem gora/dol strzelajac z Icicle niewiem jak duzo ich tracil na jednego bo niemialm czasu stac i ogladac noobowskiego pojedynku.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Nerana-tam poszedł mój skromny głos. Gram tam od 2 albo 3 dni, narazie jest fajnie,wiadomo,BR i Polacy do których wstyd się przyznać się zdarzają,ale przyjemny serwer. Minus to kolejki i właśnie nooby. Ale pozatym fajnie, tanie ceny,na exp(np. w kopalniach) jakoś nie trudno,mało osób tam widuje. Jest fajnie ! Jak ktoś z Nerany,i może wspomóc biednego 9 najta,to msg (Cloud Outsider) :-)
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: T-ów
Imię: Lord Pitter Knight
Gildia: Gib Gibon
Świat: Menera
Poziom: 35
Skille: 70/54
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
Odradzam Menera. Gralem tam 2 lata i to jest jeden wielki syf. Przychodzi godzina 22-23 Kolejka 300+, dodatkowo bardzo czeste mass kicki, wiekszosc hlvl zakonczylo gr na tym swiecie. Jestem za Nerana gram tu od paru dni, nie wiem jak kolejkami bo ja pacc, polacy sa, mila atmosfera, expy puste ale i tak nooby sie zdazaja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Szadek
Świat: PVP
Poziom: 101
![]() |
![]() Hmm... czy tańsze itemy to nie wiem? Im tańsze, tym więcej osób ma lepsze EQ.
Serwery non-pvp polecam dla początkujących graczy, żeby nauczyli się grać, ale ogólnie są kolejki, koło Ciebie lata masa graczy po 50+, każdy ma wypasiony sprzęt, zajęte expowiska, nie mówiąc o skillowaniu. Ja dużego doświadczenia nie mam, ale swojego czasu grałem na Guardii (teraz ponoć zasyfiona) - uhh strasznie się męczyłem, żeby cokolwiek "ugrać". CipSoft powinien otworzyć jeszcze conajmniej 5 światów non-pvp (oczywiście GER). |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Prince of Siedlce
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 19
|
![]() czemu nie dodałeś Astery? Astera rox!!! kolejki są tylko wieczorem, lagi są rzadko !!!
Wyobraź sobie, że masz 299 knighta, ktoremu brakuje tylko 20% expa do advanca. Myślisz: muszę szybko dobić ten level. A więc idziesz na demce i zaczynasz swoje expienie: po jakimś czasie brakuje ci 2%. Nagle wpada rozwścieczona banda pekerów, którzy blokują cię i zabijają. Co wtedy myślisz?? [CHAR]Kashrius Da'roc[/CHAR] |
![]() |
![]() |