![]() |
#21 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Oki, a tak ignorując boty i powracając do tematu to zwykłe scaraby nie dropują terra hood.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: W domu...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kin Yuki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
|
![]() Autorze tematu... do ciebie to mi już brak słów.
To że bota używasz twoja sprawa, rób co chcesz... weź jeszcze bota żeby za ciebie questy robił, płacił za PACC, i najlepiej sam się logował do gry, niech bot gra twoim charem, bo ci się będziesz męczyć... bo po co? Po co czerpać przyjemność z gry zabijając potworki, przecież to nudne? Nie? Tak idziesz i pixelami zabijasz pixele, niech lepiej pixelowy bot to robi za ciebie. A ty wyjdziesz na podwórko i przy kozaczysz przed ziomami z 4 podstawówki że masz 60 lvl knighta, ale sam nawet nigdy rota nie zabiłeś... bo to dla ciebie za trudne. Ja nie wiem jakie ty wartości w życiu wyznajesz... żeby wszyscy za ciebie coś robili... najlepiej skończ z tibia... będzie jeden slot wolny na serwerze i jednego kretyna mniej... Pozdrawiam Kin Yuki (poza autorem tematu... oczywiście) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mam 103 ek i nie zdarzyło mi sie botta używać i szczerze mówiąc gardzę ludźmi Twojego pokroju...
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Exiva Rox
Profesja: Paladin
Gildia: //--BraK--\\
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() Powiedzcie mu to jeszcze ze 100x, bo nie zrozumiał -.-
Jakieś dzikie spory zamiast zamknięcia tematu - ![]() ![]() Normalnie żal... PS. Do zamknięcia i koniec, kropka. Kto nie chce temu trąba.
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2008
|
![]() Cytuj:
Nie pisz mi, ze nie zabilem rota bo mialem 2x wiekszy lvl od twojego 45 druidka i ani razu nie uzylem bota... A gram na takim serwie , na ktorym jest wojjna od zawsze i moj pall zostal zhuncony i chce jaknjszybciej wbic lvl knightem i wojnie brac udzial.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Ruphus Son of Fury
Profesja: Druid
Gildia: Wilk samotnik =P
Świat: Honera
Poziom: 38
Skille: 20/24
Poziom mag.: 40
|
![]() Jak chcesz się bawić w wojnę, to pograj w Countera. Przypominam, ze Tibia z załozenia JEST grą RPG i jako taka, nie składa się wyłącznie z ekspienia i skillowania. A w szczególności botowania.
"Chcę brać udział w wojnie"....Eh. Mamy krzesłem nie pobij.
>>człoweczeństwo to wcale nie najlepsza opcja<< ...."Wyciągnąłeś na mnie miecz.. Źle zrobiłeś"..... 10:17 Arek of Honera [23]: ile warta jest ruszczka quagmire rod prosze wazne! Najszybsze zarabianie na PACCA Najszybsze zarabianie na PACCA 2 Instrukcja obsługi |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Świat: Guardia
|
![]() Tak naprawdę w tym wszystkim jesteście gorsi od autora tematu. Poco 50 tysięcy razy piszecie to samo.? Poco obrażacie go.? Używa bota.? JEGO sprawa. Padnie. Będzie miał nauczkę. A póki co niech se używa tego ***** bota aż do 300 lvl... TO JEST JEGO SPRAWA.!
Fakt boty są nielegalne. Ale nie wy jesteście tutaj od wymierzania kary... Nie lepiej było grzecznie w 1 poscie odpowiedzieć na jego pytanie.? Niee.. bo lepiej strugać mądrego tak jak większość tutaj.. Ehh.. szkoda słów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() To tak jakbyś powiedział, ze mafia pruszkowska zrobiła źle, ale po co o nich mówić? Po co ich ganić? No przcież nich sobie zabijają i kradną, kogo to obchodzi?
Właśnie brak postawy SPRZECIWU wobec takich spraw, powoduje ich mimowolną akceptację. A tak notabene, mądrze powiedział pan Sapkowski, że największym złem tego świata jest relatywizm moralny:/
>>człoweczeństwo to wcale nie najlepsza opcja<< ...."Wyciągnąłeś na mnie miecz.. Źle zrobiłeś"..... 10:17 Arek of Honera [23]: ile warta jest ruszczka quagmire rod prosze wazne! Najszybsze zarabianie na PACCA Najszybsze zarabianie na PACCA 2 Instrukcja obsługi |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Świat: Guardia
|
![]() Up
Tak prościej to napisz bo mało skumałem. xD <tak tak jestem noob i w ogóle ciota bo nie zrozumiałem> < to tak dla tych co by się czepiali. a tak serio no to sam zobacz na to wszystko. Na te posty... Rozumiem, jakby jeden zaaragował, zgłosił moderator by zamknął. Ale nie... inni jak stado krów musieli pisać to samo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
Świat: Titania
|
![]() @up
Jeden mądry ^.^
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() Dostanie chłopak bana i się odczepi na miesiąc
![]() Ostatnio edytowany przez Tony_Gdansk - 24-02-2008 o 07:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Relatywizm moralny (w skrócie)- istnieje wiele różnych systemów wartości, żaden nie jest doskonały więc? Wszystkie są dobre. I można, a nawet trzeba, akceptować (celowo nie używam słowa "tolerować") wszystkie zachowania i postawy.
Ergo-realtywizm moralny prowadzi do absolutnego chaosu i anarchii. I rozumiem, ze wkurza Cie milion postów o tej samej tresci ale cóz...Kazdy ma konstytucyjne prawo wypowiedzi, więc trzeba cierpiec^^ A,jeszcze jedno- niewiedza nie jest powodem do wysmiewania, za to przyznanie sie do niej bywa najwieksza madroscia.
![]() |
![]() |