|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @Picum
Nie wysyłaj postów bez treści Cytuj:
Dodają do gry nowe potworki, "balansacja profesji" , nowe landy... a to wszystko i tak ogranicza się do wspomnianego expienia. Kolega wbił sobie 150 lvl i stwierdził, że w tej grze już nie ma co robić. Gdybym był na jego miejscu, również bym w ten sposób myślał. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() wiecie czemu nie będzie zadnego z tych pomysłów? bo one przeszkadzały by dzieciom w ekspieniu, (np. w carlin npc obsluguje tylko kobiety, bylby ciągły lament dzieci, że do ab biegać muszą; npc w kazzo dla tych co np. nie zabijają dwarvow to samo) wiadomo, szkoda 11letnich dzieci grających 12h/dobe i placących za pacc.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() Gdyby strażnicy bronili graczy przed PK to w tibie grało by więcej osób, bo komu się będzie chciało grać, jak za dwa dni z powrotem wróci na rooka???
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Po co ta "orkowa okupacja Carlin" skoro już "okupują" of =/ ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() no i na co to , przybiegnie taki 100ms i wezmie to wszystko na jednego hita z ue...
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() Czytałeś wszystkie wypowiedzi??? Przeczytaj je a potem gadaj!
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() picum mi sie twuj pomysł podoba troche na tym mozna sie zastanowic , coś zmienic i by było ok ale jak zrobić by cipsoft sie zgodził??
P.S chyba prawie każdy by chciał fabuły a nie non stop siedziec przez kilka dni w jednym miejscu |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Świat: Galana
|
![]() a może "Padłeś!? Zresp sie. HEALTH POTION "
@topic pomysł nawet fajny... ale wiadom high lvle rozwalajom all i wywalajom z tamtond małe lvle... gdyby nie to to troszke bym tylko zmienił ten pomsył... zrobić z carlin zajefajne miasto dla dużych lvli.. jedyne wejścia do tego miasta to albo brama ( armie orków strzegom ) albo podizemny tunel ( taki by 40 lvle przez to żywy nie przeszedł ) a w samym carlin orkowie kupcowie... ( można by zrobić ork quest.. taki jak djiiin) a z samego carlin dojscie do jakiegoś giga expowiska dla 60 + i happy @ Picum. Wiesz przetłumacz to na angielski umieść na forum tibia.com potem napisz od hunted pl by o twojej propozycji artykół napisali..
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 26-02-2008 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Świat: Antica
|
![]() Tylko jest kolejne "ale", a mianowicie gdyby Cipsoft realizował każdy pomysł graczy to Tibia byłaby jednym wielkim..... niczym?? Bo każdy lubi coś innego... A jakby zrobili super extra wypasioną grę to by ją sprzedawali, a nie "dawali". Niestety...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Imię: Vincento Vampire
Profesja: Paladin
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
![]() Do autora - przerzuć się na AD&D.
![]() Wasz szczerze, Shane ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() charin ty to noobek jestes jeszcze to nie wiesz ze cipsoft na tym zarabia
a poztym tibia nie jest hiper extra gra?? a zxamiast pochwalic to muwisz jest jakies ale a ci sie dupy nie che ruszyc zeby temat zrobic |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Napisz coś po Polsku z łaski swojej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() w czasie pisania posta jadłem i pisałem jedna ręką więc przepraszam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @up
Aha, i z tego właśnie powodu narobiłeś ok. 20 błędów w swojej wypowiedzi dodatkowo pisząc tak chaotycznie? co Ty jadłeś?Nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm.. drugi post napisałem dobrze bez błędnie tuż po posiłku a raczej mi trudno pisać posta lewą ręką gdy jestem praworęczny i gdy nie patrze na monitor i jestem skupiony na posiłku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() I dlatego robisz błędy ort. takie jak "guwno"?
@topic pomysł nawet fajny, ale niestety bez przyszłości. Proponuje abyś zagrał sobie w Knight Online. |
![]() |
![]() |