![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: NYC
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 666
Skille: 10/10
![]() |
![]() jak POI przeszłeś to jestes master.
Zeby wrzucać taki filmik na neta to naprawde trzeba miec najebane w bani płakać sie chce jak widze takie gówno ;|
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Bisztynek
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ondes Moonsailer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Candymen
Świat: Calmera
Poziom: 36
Skille: wtf?
Poziom mag.: 43
|
![]() @2up
zdziwisz się ale bohaterowie tego filmu jakimś cudem są gimnazjalistami... ![]() @up wrzucać taki filmik to może i głupota, w takim razie jak określisz samo jego stworzenie? ![]() Ostatnio edytowany przez ondeusz - 29-02-2008 o 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() DO KARWY NENDZY! Nie wiem dlaczego, ale zawsze jak słyszę jakąkolwiek rozmowę o Tibii takich ludzi to aż się wstydzę, że sam w to gram...
btw. Jeden robi błędy ortograficzne w wymowie, a drugi ma śmiech jak wykastrowany pederasta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Mogę to wyrazić tylko w ten sposób...
koham dzedzi neo(straty) ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Może trochę egoistycznie to zabrzmi ale.. w sumie to dobrze, że gdy mój kumpel pytał się gdzie zacząć grać? odpowiedziałem, że na Neranie - bo to był nowy serwer i mógłby nawet brać udział w kreowaniu jego "polityki". W ten sposób, wszystkie dzieci neo z mojej szkoły poszły za nim właśnie na Neranę. Ja bym tam nie wytrzymał. On ma mocniejsze nerwy i jego te żale nie obchodzą. Gram na amerykańskich serwach i tam polskich noobów jest, uwierzcie mi, dużo mniej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() Cytuj:
@film Az chcem sie pochlastac jak slysze takich idiotow.. A co do nich to koles, ktory pierdoli caly czas ma glos jak zasmarkany szzzczeniaks a ten w tle chyba nie mial mutacji co?;o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() powiem tak. "Golden Helmet Nikt Go Niema Tylko Ja" niech dziecko wejdzie na antice podejdzie do 1 lepszego domku na Edron/Venore to zobaczy jaki jest MASTAH !!1111234561!
co do filmiku żałosny nie warto tracić 5 minut życia radziłbym zamiast tego iść i się czegoś napić cze,. pytanko czy Br? tam niema więcej + masskicki co 2-4 godziny : > ?
"Jak sie leży to sie należy" ![]() Ostatnio edytowany przez dark_solti - 29-02-2008 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
2) Masskicki.. Dla mnie wsio ryba, i tak mało gram - poza tym niemieckie serwy też nie są pod tym względem święte ![]() Zdanie o niemieckich serwach mam wyrobione i go nie zmienię. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Miałem taki zlew z tych kolesi, że autentycznie nie wyrobiłem. PO prostu pokładałem sie ze śmiechu, zwłaszcza z tego "mastera" co zrobił poi solo i ma 15 golden bootsów
![]() Moja ocena to 10/10 więcej takich filmów, please ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() no "cusz", debile sa na swiecie...
w mojej szkole podobnych do napuw z filmu dosyc duzo jest, ok polowa chlopakow z mojej szkoly gra, z czego 100% tybijczykow gra na botach/ots/i-tak-podobne-"guwna". (powiem, ze nie jestem tybijczykiem. tybijczyk to dla mnie nab grajacy na ots, 95% jego wypowiedzi w "tibi" poza czarami to nieortograficzne bluzgi[ew. nieortograficzne wypowiedzi], uzywajacy notorycznie botow...) (co ci, co ok. tibii 7.5 zapocztkowali "nub genesis", moga zrobic [posrednio] przez swe dzialania z ludzmi...) swoja droga na youtube jest jeszcze "piosenka prawdziwego tybijczyka", wystarczy to wpisac w szukaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Tutaj też.
Świat: Na "a".
Poziom: 37
Skille: Sorc?
Poziom mag.: 38
|
![]() Bez komentarza. Mają konto na OTeeSıe ı "wymjatajom". Normalnıe, "o" otwarte z lewej strony (Ɔɔ).* =|
* \/ Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
W wymyślanie kolejnych określeń nie chce mi się bawić, żeby mi jeszcze mózg od tego nie wyparował. Serio, przed możliwością założenia konta w tibii powinien być jakiś test na inteligencję albo zadanie matematyczne, przynajmniej byłoby kilku debili mniej. |
|
![]() |
![]() |