![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla tych, ktorzy nie graja w Ragnaroka, przedstawie twoja glupote na podstawie Tibii. To tak, jakbys byl knightem, ale trenil fishinga (agi) zamiast np. shieldinga (w przypadku twojego sina - dex, ktorego nie posiadasz) bo i tak bedziesz wydawal kase (wykupywal...) na uhy/poty (...resety) ktorymi bedziesz sie leczyl, wiec nie obchodzi Cie ile dmg bedziesz dostawal ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Sin - na ch** mi dex, jak nic nie castuje, ani delaya mi nie zmniejszy, bo nie ma w czym?
Cross - 40, 50 dex + phen... yyy.. po co mam szybciej castować? dex delaya mi nie zmniejszy z sbr. Cytuj:
coś jeszcze? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Made my day ![]() Nastepnym razem zanim zaczniesz ripostowac, poczytaj kilka for (forów?) nt. Ragnaroka, zeby kolejny raz z siebie idioty nie robic.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() AHAHHAHAHAHAHAAH, owned, jesteś pr0 cwaniaku. Pozdro & poćwicz.
Jura kumplowi oddałem, ale może go jeszcze ma. Cytuj:
Co do tego ripostowania, to Ty nie umiesz się wybronić i piszesz jakieś farmazony o phen'ie w armorze HAHAHHAHAHAH. @edit Cytuj:
@edit2 Cytuj:
@edit3 Aha, dex zwiększa dmg tylko z bowa, z katarów nie.
Ostatnio edytowany przez Davido16 - 12-04-2008 o 17:31. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Gra jest fajna, dużo klas i woe
![]() ![]() ![]() ![]() I niby co, to gram na serwerze KDR (kiedyś pykałem na ABhRO) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() LOL LOL i jeszcze raz LOL tu naprawde chodza same nooby z ktorymi nie warto rozmawiac
Dex-zwieksza dmg z katara EQQ porazka to ty mozesz siebie nazywac nie no nie grajcie w ro wogle zal z wami rozmawiac chlopka zrobil se crita to git (no wiadomo ze w agi snipow trafiac nie bedzie) ZAL mi was lol jeszcze tu sie kloca czy AS to dobry skill wiec ja wam powiem TAK!!!! aa ze ktos wyciaga 5k z asu LOL to wiadomo ze NOOB osobiscie gram chempem i sie zaloze ze lepiej od was szkoda gadac NARQA! |
![]() |