![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodzi o NWN oto jak mi sie wydaje jej zalety :
- dobra grafika chodzaca nawet na przecietnym sprzecie. - roznorodnosc klas postaci jak i ras. - duzy wplyw na rozwoj postaci. - rozgrywki na servach w internecie. - duza liczba i roznorodnosc umejetnosci. - duza liczba broni. - 2 wspaniale dodatki ( postacie epickie ) - duz liczba potworow. Wady : - starsznie powiadam strasznie prostoliniowa fabula. Ogulnie gra wymiatala by na calej lini gdyby nie ta nudna fabula. Brakuje jej tego czegos co np ma cudowny BG. Gralem w nia tylko po to by zbudowac jakas ciekawa postac i pogrc ja do 20 lv i zaczac grac nastepna. Przechodzenie calej gry zanudzilo by mnie na smierc.
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 04-04-2005 o 21:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Jeszcze jedną zaletą NWN jest to ze nie jest długa
![]() kto grał w Morrowinda ten wie o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Dla mnie gra wypas
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam male pytanko
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: RYBNIK/POLSKA
|
![]() jaks ie zarejestrowac dajcie linka obo cos
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() @UP:
W czym sie zarejestrowac?? Wez dawaj jasniejsze pytania a nie piszesz jak 11 latek =/ BTW: Jak czytam te twoje posty to coraz bardziej wierze ze ty jednak masz 11 lat -.- Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 14-05-2005 o 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: RYBNIK/POLSKA
|
![]() Dajcie linka lub strone to tej gry RPG neverwinter nihgts jak sie tam zarjjestrowacv albo zalozyc konto zeby sie pograc >KUMASZ JZU O CO MI CHODZI
ZA POMOC DZIEKUJE
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() O ****a ;/ Jak można nie wiedzieć, że Neverwinter Nights się kupuje w sklepie :/
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() HAHAHA... Koles gdzies ty sie urodzil w kambodzy?... Nieeee =/ NWN: jeden z najlepszych rpg jakie wyszedl na Pc'a,pelno nagrod,pelno newsow,recenzji. A ten mysli ze to gra MMORPG i w dodatku do sciagniecia z sieci... Ehh...
I prosze cie uwazaj na to jak i co piszesz -.- Btw. Masz krzywice? Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 14-05-2005 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ja mam pytanie czy moglby ktos strone tej gry podac i czy to mmorpg ??
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
2. jeśli tak to może jakieś ćwiczenia typu : "czytanie ze zrozumieniem" ![]() Newerwinter Nights kupuje się w sklepie jest to glównie RPG,ale oczywiście można w nią również zagrać przez internet i nawet przyjemnie się gra. O ile dobrze wiem to Sama gra bez dodatków jest teraz w sklaepach po 50 zl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Tak... NVM jest spoko tylko, że fabułę ma kiepską. Ta gra ogranicza się tylko do "idź gdzieś, zabij tego i tamtego, przynieś to i tamto". Ale i tak jest spoko
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() w NWN nie gralem ale czytalem recenzje i wasze wypowiedzi i mysle ze jest niezle jednak nic nie pobije Baldur's Gate'ów i Fallout'a 1 i 2
![]()