|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A co do tematu: czy te lody nie nazywali sie Clippo? Chyba Calippo to jakas podroba
![]() Uwazam, ze te lody to byl zwykly zamrozony soczek, wiec nadaly sie na upalne dni ![]() Ale i tak najlepszy jest Big Bambino. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() @up
Z tego co pamiętam, to zawsze było Calippo, może te Clippo to jakas podróba u Ciebie? ![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Pringles, Frugo, Calippo (były chyba też takie Clippo? Tym niemniej u mnie w lato chyba Calippo sprzedają). Jak się nazywały takie jakby kartonowe puszeczki z kuleczkami (malutkimi) lodowymi ktoś wie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Nie. Te lody to Calippo ; ) Prezentowały się dokładnie tak jak na zdjęciach. Jest masa takich lodów(M.in. Solo/Nestea/Kolorki) Ale nic nie przebije calippo.
![]() @ UP Chodzi ci o to ? ; P ![]() Tych nigdy nie jadłem. Ale po marce widać że kozak.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 12-04-2008 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Ojjj, pamiętam te lody... zawsze jak kopaliśmy w lecie piłkę z kumplami, to po meczu szło się na Calippo - lepsze od wszystkich Celestynek, mineralnych, Spirte'ów, czy co tam jeszcze jest. A samych lodów też już niestety całe wieki nie widziałem...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ten lód na pewno się nazywa Calippo. Jeśli dobrze pamiętam, był sok Clippo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A te Calippo SHOTS'y jadłem raz w życiu, chyba z 4 lata temu (jak nie więcej) w Berlinie ![]() |
|
![]() |
![]() |