|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() JEST UDAŁO MI SIE JEEHAAW zara dam rehosta ;p
REHOST http://www.***********.com/248795263.html w ***~ Spidiszare Ostatnio edytowany przez Slovik - 19-04-2008 o 18:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
Bo na obydwu filmach widać, że gdy weszli do środka shoterzy to wszyscy knighci od Ferumbrasa stali z nim na środku ;O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Sulecin
Imię: Shoen Desu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
|
![]() stonek~~ moze powiesz nam lepiej jak to harmonia ghazarbana zabila?
hmm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
ale Mu dojechałeś, ej plx nie mów że harmonia to świat nobków przecież jest tam mateusz dragon wielki z całym ruthless a oni "som masta pro evil i moi guru". top tak to bywa na non-pvp. co tu więcej pisać , zazdrość ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Knight
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() w czym sie to otwiera? cam mi nie znajduje tego filmu ;/ jak dam wlasciwosci to zamiast plik REC to jest plik CAM, co zrobic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Świat: Berylia
|
![]() Przecież na harmonii było więcej osób, które poszły poprzeszkadzać niż zabić ghaza. Wtedy było niemożliwe zabicie bossa, a u was nie było takiego teamu, który by specjalnie bloknął wszystkich blokerów
![]() A tak btw to ile razy na celeście padł ghaz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Sulecin
Imię: Shoen Desu
|
![]() niepadl zaden gaz~~. byl tylko jeden i to chyba pierwszy w calej tibi,wtedy nikt o nim nic niewiedzial wiec nawet nieprobowali go zabijac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby nie te DEBILE ktore sie nam wbily na FERU feru bysie nie rpzerzucal tak w prawa strone bo szedl na nich tak by stla z lewej gdyby nie mwal bo mial 30% HP feru by padl po prostu nie zwalilismy za duzo lecz bylo pare bledow wszystko przez te mwale i niepotrzbnych ludzi... z poza party to tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze ktos spoboje odpowiedziec na moje pytanie? a nie rozprawa na temat ghaza feru ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest na tibicam czy na cos innego? ;p
Ostatnio edytowany przez Elitek70 - 20-04-2008 o 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
Tibiacam Tv . dawaj edity na przyszłość |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
kthxbye a harmonia brzydko pachnie ;/ zwłaszcza herganon ;\
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Masz rajce to było żałosne co zrobiliście na Celesta jest tylu ek z dobrym poziomem że mogliście to zrobić ![]() all kinia na lewo z feru nie łazić po dywanie.. shooters > prawa i feru pada a wy lataliście jak małpy ![]() next razem pójdzie wam lepiej ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Etal Clana
Profesja: Paladin
Poziom: 73
Skille: 84/65
Poziom mag.: 19
|
![]() 07:27 Karoleer Incarcerated [162]: zal.
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: cudem przezylem 07:27 Karoleer Incarcerated [162]: z 3-5 demami na klacie ciagle biegalem ta z 5 demonami ha ha ha śmieszny koleś ![]() Film niewart obejrzenia bo pokazuje jakie nóby grają na celescie |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() @up:
nie wypowiadaj się już więcej razy w tym temacie bo szkoda czasu na kłótnie tam gdzie Yoozek posta nabija tam zawsze zamykają temat a jeśli nie zamykają to są warny.Wróć na swoją www.celesta.pl A nie każdego wyzywasz od nób - sam jesteś noobem który ma 200lvl i kozaczy. bo to jaki on nie jest.Jestes maniakiem tej gry dla Ciebie nic już sie nie liczy po za tą grą zajmij się czymś na real. Teraz ciekawy jestem jak mnie pojedziesz ? hmm powiesz że Karo mnie ubił i przestałem grac na tym zawszonym świecie.Gdzie all botują ? gdzie jest dużo ek o wysokim poziomie? i przyznaj Yooz~ nigdy nie zabijecie bossa ![]() pzdr Juzek ![]() Ostatnio edytowany przez Szybki'lols - 21-04-2008 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie znam tego gościa o którym mówisz ,może faktycznie kupował kasę na allegro ale Ty lepszy nie jesteś :<.W końcu jak można być takim idiotą i grozić mi ,że nie pogram sobie na Valori nie znając nawet mojego nicku ani nikogo na tym serwerze? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiem ani jednego słowa z Twojej wypowiedzi ,czy kiedykolwiek groziłem Ci? Boże... dzieciaku wyjrzyj przez okno i zobacz czy huśtawka się zwolniła. Co do znajomości ,skąd możesz wiedzieć ze nikogo tam nie znam? Hmm... ale to tak btw ,bo nigdy z Tobą retardzie nie rozmawialem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @up
o. czy to ten ziomek co kiedyś dał delete'a, mówił na forum, że koniec z tibią i po 2 dniach dał undelete;a i grał dalej jakby się nic nie stało? : - P niee.... nie moge się mylić : - ) |
![]() |
![]() |