|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() boots of waterwalking istnieją. sam je widzialem na jednym z filmików. koles bil jakiegos dzina (zapomnialem jakiego koloru
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez SorcFan - 27-12-2004 o 19:02. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Osobiście nie znam nikogo kto ma te boots
Soft boots - widziałem je na test server nic nie dają jabyś miał sandały tylko ładniej wyglądają Waterwaliking Boots - raczej nikt tego . Ktoś by dał swojemu druidowi i by se przeszdł na Edron było by bez sensu .Moim zdaniem to jest tylko ozdoba gdzieś położona i nie da się jej ruszyć |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() wg mnei to softy sa na tescie mozna bylo je dostac za bp uhow
![]() a boots of waterwalking moze ale naprawdze moze bys dostal za bardzo powazy blad jak bys wykrtl (osobiscie bym wolal mls)
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Słuchajcie ziomki,mam pytanie,gdzie na Tibii można znaleźć chatkę mikołaja??? I jeszcze jedno czy można gdzieś zdobyć magic longsword i magic sword ?? Piszcie na prv...
Gdyby to kogoś interesowało jestem : - Knightem - Level 21 ( rośnie ) -Skille : Sword fighting - 47 ( rośnie ) , Deffense - 44 ( rośnie ) , Magic level 4 -Ekwipunek : #Knight armor #Plate legs #Warrior helmet #Dragoon Shield #Fire sword Ostatnio edytowany przez Goki Douger - 03-01-2005 o 18:34. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Ehh... Z prezentu jest tylko Teddy Bear!!! Miałem filmik ale usunelem ;]
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Z tego co wiem to z Anihilatora NIE DOSTAJE SIE Soft Bootsów andi Boots of Waterwalking tylko najzwyczajniejszego w świecie ... misia (tedy bear), a wiem to na podstawie filmu który owego czasu był dostępny na tym forum i zapewne jest liczne grono osób które tak jak ja go widziały. Podejrzewam se owe Soft Bootsy posiadają jacyś h-levele na Antice lub innym starym serwerze. Co do Boots of Waterwalking to wątpie aby umożliwiały chodzenie po wodzie -.- Pomyślcie logicznie. Gdyby taki mr.FACC dorwał takie buty mógłby dostać się na Edron, Darashie czy inne paccowskie (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a BOWW są dostępne z Questa ale nie wiem z jakiego :/ |
|
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() n00by se jaja na Trade robią
![]()
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() te buty moga isniec bo powstaly nowe trudne questy podobno pod ank jest nowy quest z demonami moze tam sa te buty
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
nikt nie ma softów.....a boots of waterwalking są w skarbcu w ankhrahmun |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
eee.?...gdybyś oglądał filmiki z tego forum wiedziałbys że w prezencie jest teddy...a co do tematu...Boots of Waterwalking sa w Ankh za Djinem...a Softy..w chacie mikołaja. I uświadomie wam wszystkim coś. NIKT NIGDY Z WAS NIE NOSIŁ ŻADNYCH Z TYCH BUTÓW WIĘC PRZESTANCIE GADAC TE BZDETY!!! I NIE PISZCIE MI CZASEM : "Skąd wiesz?...moze ja mam"..!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE NIEOSZUKUJCIE SIE!! Śmieszni jestescie...dziękuje za uwage ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Przestańcie bo jakaś 100 zgłupijeje i weżmnie misia.Te buty to w tłumaczeniu na polski miękie buty a więc coś w tym jest
![]()
#36 |
Guest
|
![]() apewno te bootsy nie daja chodzenia po wodzie
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() musisz isc do rolnika tam w Tibii i sie go zabytac na ile ci wyceni kilogram Ziemniaków........ a ewentualnie buraczków pastewnych 1 klasy rolniczej
|
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: awazsraW
Stan: Na emeryturze
Imię: Quap
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 50
Skille: 81/80
Poziom mag.: 5
|
![]() to jest fragment mojego zapisu z pobytu w ankh:
20:40 Quap: 20:40 You see boots of waterwalking. 20:40 You lose 10 hitpoints. 20:40 You see frozen starlight. 20:40 You see backpack of holding. 20:40 You see a red spell wand. 20:40 You see a portable hole. 20:40 You see an amulet of loss. 20:40 You see frozen starlight. 20:40 You see a djinn's lamp. 20:40 Warrior of Losiek: ej 20:40 You see a demon helmet (Arm:10). 20:40 You see a demon helmet (Arm:10). 20:40 You see boots of waterwalking. 20:40 Warrior of Losiek: masz 20:40 You see horn of sundering. 20:40 You see boots of haste. 20:40 You see a ring of wishes. 20:40 You see a ritual wand. 20:40 Warrior of Losiek: df? 20:40 You see the carrot of doom. 20:40 You see a blood orb. 20:40 You see a stone skin amulet that has 5 charges left. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |