|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tak nie w ramach papierosów ale innego tytoniu (cygara/fajka/sheesha), czy czerpanie przyjemności z palenia nadal jest w.g. ciebie przejawem słabej woli?
|
![]() |
#22 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Poza tym, sam zawsze mozesz sprobowac rzucic.. I zobaczyc, czy to jest takie proste.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Fajek nie pale bo nie lubie nie smakuje mi to ani nie widze takiej potrzeby żebym je palił..
A Sheshee to jaknajbardziej fajny aromat smak i kultura i nie jest ona tak bardzo szkodliwa jak ktoś tam pisał węgielek w gardle i piekło to raczej nie możliwe? ![]() ![]() Polecam bananowy tytoń zamiast wody nisko % mleko albo 2jabłka i sok tymbarka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Fallen Angel
|
![]() Ja palę, nie zamierzam przestać i jakoś mało mnie obchodzi co inni o tym myślą. Nie poczuwam się też do słabej woli. Mam wrażenie że to raczej nie palacze chcą się w ten sposób dowartościować.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() palisz, bo cie to odpreza czy palisz przy kazdej stresujacej sytuacji?
poza tym, sprobuj rzucic i sie okaze jak bardzo masz slaba wole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moim zdaniem szlugi to najgorsze gówno jakie ludzkość sobie stworzyła Oo
Ale bardzo polecam tabake ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Oczywiście mógł bym robić te rzeczy bez cygara/fajki/sheeshy ale dlaczego mam rezygnować z czegoś, co mi sprawia przyjemność, odprężą?
![]() |
![]() |
#28 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Dla mnie oznaka silnej woli wsrod niepalaczy jest oparcie sie modzie i znajomym, zas wsrod palaczy, przyklady mozna znalezc powyzej/ umiejetnosc obrony wlasnego stanowiska oraz takze udane proby rzucenia (lecz nie dziala to w druga strone!). Wedlug mnie, jesli ktos chce palic, gdyz np odpreza go to, podoba mu sie, to niech sobie pali. Nie zamierzam nikogo namawiac do rzucenia tego nalogu, gdyz to nie ma nawet sensu. Bedzie chcial - sam zrobi to lepiej. A slowa powtarzane w kolko "palenie szkodzi", "rzuc to" moga w koncu zirytowac. Nie latwiej zaakceptowac czlowieka takim, jakim jest? Z wszelkimi nalogami...
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Wiadomo, tabaka nie szkodzi, a opowiesz nam o stanie swoich śluzóweczek za pare lat?
Ostatnio edytowany przez Tovob Lard - 23-04-2008 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Dokładnie, napisy "palenie zabija" etc w swych czarnych ramkach tylko mnie irytują. Nie ma to jak pudełko cygar, pieknie wykonane z taką wrednie przylepioną naklejką :<
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ja mam 17 lat i nie pale, nie biore, a pije sporadycznie w towarzystwie.
Jeśli już bym kiedyś zaczął palić to tylko cygara. Co do alternatyw - według mnie na to nie ma alternatyw. Potrzeba by tu równie silnych bodźców co spowodowałoby inny nałóg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Blondynka
|
![]() Te napisy juz od dawna nie spelniaja swej funkcji... Niektorzy specjalnie wybieraja opakowanie z "palenie szkodzi osobom w twoim otoczeniu?" na spotkanie z tesciowa, etc. Wszyscy wiedza, ze palenie zabija, lecz w koncu na cos trzeba umrzec, prawda? Przynajmniej mozna sie posmiac...
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() No wogóle nie wiem po co te nalepki są jeśli ktoś to lubi to i tak będzie to robił a nie zwracał uwage na napis na naklejce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Palę tylko gdy jestem mocno pijany, czyt. rzadko. ale i tak nie zawsze. Na trzeźwo nawet o tym nie myślę, brzydzę się fajkami. Jakoś mnie nie ciągnie :s
A jak już palę to nie papierosy ;x ta w podstawówce też wciągałem, fajowo było.
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal Ostatnio edytowany przez NecroLukas - 23-04-2008 o 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
Ale jest najlepszy. ja to wogole nie wiem, mnie tam do niczego prawie nie ciągnie. A podobno to ten wiek, w którym jest sie najbardziej podatnym. : p To ja piłam actimel i po prostu nie daje się namówić. ;p Alkohol nie jest taki straszny. ; p Jak ma się umiar to jest dobrze.
Każdy problem ma rozwiązanie, jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. Ostatnio edytowany przez Kenixia - 23-04-2008 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Krzyżak
|
![]() Całkowicie tutaj zgadzam się z Gangrelem, Wieszokiem i Slythią ;* Właściwie nic dodawać nie trzeba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Co do tych napisow: palenie szkodzi, zabija itp. to wiadomo, ze kazdy o tym wie.
Nie myslcie sobie, ze producenta cos obchodzi wasze zdrowie. Robia to tylko po to, zeby im nikt nie wytoczyl procesu. @down: A przepisy wzieli sie z tego, ze ludzie domagali sie odszkodowan. Ostatnio edytowany przez Tompior - 23-04-2008 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Blondynka
|
![]() Wszyscy wiedza takze to, iz przepisy reguluja takie sprawy... Przeciez zaden producent tytoniu nie dawalby czegos takiego "dla zabawy". Ani to ladne, ani estetyczne, ani przydatne...
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hmm, nie pale ( palilem, rzucilem i mam teraz wstret do fajek ), nie zazywam narkotykow - nawet nie probowalem... co do picia to jak wiekszosc, na imprezach, spotkaniach towarzystkich, ew. browarek przed snem
![]() Generalnie temat rzeka i zawsze beda Ci co sie spinaja o fajki//dragi itp i Ci ktorzy beda bronic