![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo nie ma. W ogóle mnie nie wciągnął, nie ma w sobie tego czegoś, co np. Baldur's Gate, czegoś, co sprawia, że czujesz ten świat, że stajesz się jego częścią, że naprawdę utożsamiasz się ze swoją postacią.
@Down: Ja mówiłem tylko o klimacie.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 25-04-2008 o 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Nie porownuj mi tutaj BG do Obliviona bo grzeszysz gorzej niz mowiac ze tactics jest lepszy od f1 i f2 ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wymiatasz... =.= |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Frank Horrigan
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
|
![]() Każdy noob, który twierdzi że tactics jest lepszy pod względem RPG od F1 czy F2 zasługuje na zrzucenie do vat'a.
Grupa kolesi odpowiedzialna za tactics'a powiedziała w wywiadzie, że jakby tactics miałby zachować jakiekolwiek formy rozwoju fabuły na którą ma wpływ gracz (a to jest właśnie RPG) zostałaby najprawdopodobniej wybita do nogi przez ekipe z Black Isle. Jak słysze takie pierdoły, że tactics, czy diablo to RPG to odrazu ładuje plasme i przerabiam takiego frajera na psie żarcie. Odnośnie tematu; Nie podoba mi sie concept art, przynajmniej to co zostało opublikowane. Jest kilka nieściłości których nie rozkminiam. Na oficjalnym trailer'ze mamy gościa we wczesnej wersji Power Armor'a, liczyłem co najmniej na to, że będzie powrót gościa w Advanced Power Armor'ach które zawsze mnie jarały. Bronie energetyczne wyglądają żałośnie. W mieście grasuje behemot (dziesięciometrowy super mutant i hydrantem w łapie), który nie pasuje do reszty (FEV został wynaleziony dużo później od czasu w którym jest usytuowana gra)... I takie tam inne pierdoły... ogólnie lipa Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Ja wole zwykłą power armor z i plasma rifle.
![]() @UP Widze że mamy tu zagorzałego fana. ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jednym slowem Tatics to GOWNO. Ja czekam na Fallout Online
![]() ![]() W Fallout 3 zagram z ciekawosci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby miał, to grałbym w niego długo. Przeszedłem go całego tylko dlatego, że wydałem kupę kasy na kolekcjonerkę.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Odnośnie "Flatouta 3" ![]() Zastanawia mnie jedno: Czemu tak większość jeździ po "Flatout: Tactics" ? Bo nie jest to gra RPG? Bo nie nawiązuje bezpośrednio do losu "Wybrańca" ? Raczej "Flatout: Tactics" to tak jakby patrzenie na ten postnuklearny świat innymi oczami. W "Flatout 1&2" jesteśmy sami i mamy określoną misje i mamy kilka wyborów jak ją wypełnić. Właściwie robimy co chemy i kiedy chcemy. A w "Flatout: Tactics" jesteśmy żołnierzami i nie możemy robić właściwie czego chcemy, mamy określone od góry zadania i musimy się ich trzymać jak żołnierze. Więc do k***y nędzy czemu sie tak plujecie że to nie kontynuuacja 1-ki i 2-ki ? Według mnie Tactics to uzupełnienie gry dla fana. Ten "Flatout" to specjalnie. Ostatnio edytowany przez Zatharin - 26-04-2008 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() @up
Chodzi o to, że perki, skille i inne pierdoły są wręcz nieużyteczne. Jedyną postać w jaką należy brnąć, to strzelec... Nie ma tak jak w 1 or 2, że robimy sobie charyzmatycznego gadułę i możemy przejść grę. Grafika mi się w sumie w miarę podobała w Tactics i ta krew ![]() Jeśli chodzi o trzecią część. Nie wolno nam oceniać gry, która jeszcze nie wyszła, bo może się okazać, że FPP, czy też wiele innych nowych rozwiązań może dać coś na plus. Wiadomo, że niektórzy z nas (tzw. wyjadacze starej daty) wolą gry z rzutu izometrycznego z grafiką 2D. Owszem, tamte gry miały klimat, ale trzeba iść z duchem czasu. A nuż okaże się, że gra będzie dobra ![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Temat wcale nie stary ;s
Btw. Fallout 3 ssie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczekiwałem Fallouta, a nie moda do Obliviona.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Zgadzam się z Yohem.[*] jak w mordę strzelił. Zniszczyli moje dzieciństwo : (
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Moje też. Tylko teraz, ja sobie nie wyobrażam Fallouta 3 w najnowszym engine rodem CryEngine, w rzucie izometrycznym <zonk>
Nie czepiam się nowej koncepcji, Zagram, powiem. |
![]() |
![]() |