Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-04-2008, 21:31   #21
Efru
Użytkownik Forum

Efru's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dizzy Man
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
Domyślny

Oli666
nie gram na aldorze

grałem ale dałem chara (efru - palladyn) rl kumplowi

A za co mam dziękować?? Za to że pokazaliście wasze nadzwyczaj niskie IQ i zbluzgaliście człowieka który PROSIŁ o pomoc?? Pierdole....

MC200
No tak, bo tak ciężko wpisać w google TibiacamTV
no to teraz żeś dojebał swoją inteligencją. Skoro nie wiedziałem czym to odtworzyć to z kąd miałem wiedzieć co wpisać??? żal

EQQ

Podałeś mi link z "jak mądrze zadawać pytania "
a tam było
Gdy pytasz
Odpowiednio wybieraj swoje forum

Wielkie dzięki... teraz już wiem że tibia.pl to nie jest odpowiednie forum (chyba że ktoś lubi jeździć komuś za to że szukał i nie znalazł)

Pierdole was serdecznie

Nikt wam nie każe pomagać
Prośba to prośba nic od was nie wymagałem a tym bardziej żebyście pokazali że tibia.pl śmierdzi noobami. Reszta która mi to mówiła miała racje a ja im nie wierzyłem... niestety

Co do kilku normalnych osób to dziękuje za normalną postawę.

Tibia.pl = tibia.zal.br

Nara
nie pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Efru - 29-04-2008 o 21:36.
Efru jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-04-2008, 21:38   #22
Oli666
Użytkownik Forum

Oli666's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Lubraniec

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rusha Dom
Świat: Askara
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
Oli666 ma numer GG 2933898
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efru Pokaż post
Oli666
nie gram na aldorze

A za co mam dziękować?? Za to że pokazaliście wasze nadzwyczaj niskie IQ i zbluzgaliście człowieka który PROSIŁ o pomoc?? Pierdole....

MC200
no to teraz żeś dojebał swoją inteligencją. Skoro nie wiedziałem czym to odtworzyć to z kąd miałem wiedzieć co wpisać??? żal

EQQ

a tam było
Gdy pytasz

Wielkie dzięki... teraz już wiem że tibia.pl to nie jest odpowiednie forum (chyba że ktoś lubi jeździć komuś za to że szukał i nie znalazł)

Pierdole was serdecznie

Prośba to prośba nic od was nie wymagałem a tym bardziej żebyście pokazali że tibia.pl śmierdzi noobami. Reszta która mi to mówiła miała racje a ja im nie wierzyłem... niestety

Tibia.pl = tibia.zal.br

Nara
nie pozdrawiam
Wiem, że jest tutaj dużo "noobów" ale nie sądzisz, że czas aby to zmienić ?
Oli666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 21:39   #23
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

Stan: Na Emeryturze
=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

A s*******aj stad, ktos cie trzyma? Idz trollowac i solidaryzowac sie z innymi botterami na torga. Krzyz na droge.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 21:41   #24
Oli666
Użytkownik Forum

Oli666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =eQQ= Pokaż post
A s*******aj stad, ktos cie trzyma? Idz trollowac i solidaryzowac sie z innymi botterami na torga. Krzyz na droge.
Jak tu co kolwiek zmieniać skoro wyjeżdzasz z takimi tekstami?
stary 29-04-2008, 21:42   #25
Efru
Użytkownik Forum

Efru's Avatar

Domyślny

oli

Ale ja nikogo nie zmuszałem żeby mi odpowiadał

Poprosiłem tylko o pomoc

szukałem nie znalazłem zdarza się..

A za ten czas co niektórzy tutaj pierdolą farmazony mogli by pomóc mi i zająć się czymś innym. Ale nie bo skoro siedzicie 24/7 przy kompie to nie wiecie co z czasem zrobić. Radziłbym od czasu do czasu wyłączyć komputer i zobaczyć że istnieje też inny świat niż wirtualny. założę się że w rl większość by nawet pyska nie otworzyła bo by się okazało że to jakiś lamer w okularkach który wygląda jak Harry Potter i sie boi rzeczywistośći

EQQ
oo widzę że ty taki "błyskotliwy" że po poście an forum potrafisz stwierdzić czy ktoś botuje czy tez nie

No to gratuluje umiejętność tylko tak się składa że nie używam botów. I skoro traktujesz innych z góry to ja też

Wy*******aj lamerze

@down
80% tych nabków tutaj to dwulicowce
Na necie kozaki a w rl lamerzy w okularkach

Ostatnio edytowany przez Efru - 29-04-2008 o 21:49.
stary 29-04-2008, 21:48   #26
Oli666
Użytkownik Forum

Oli666's Avatar

Domyślny

Efru

Wiesz... ja po częsci cię rozumiem, że mogłeś nie znać nazwy program. A jeżeli chodzi o tych co cię obrażali mam wrażenie, że to zwykła reakcja, oburzenie na twoje pytanie tak więc zdarzają się też tacy co jak napisałeś są modrzy na necie i ich nikt nie zna a na rl zwykłe paszczury.
stary 29-04-2008, 22:34   #27
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Cytuj:
oli
Poprosiłem tylko o pomoc

szukałem nie znalazłem zdarza się..

A za ten czas co niektórzy tutaj pierdolą farmazony mogli by pomóc mi i zająć się czymś innym. Ale nie bo skoro siedzicie 24/7 przy kompie to nie wiecie co z czasem zrobić. Radziłbym od czasu do czasu wyłączyć komputer i zobaczyć że istnieje też inny świat niż wirtualny. założę się że w rl większość by nawet pyska nie otworzyła bo by się okazało że to jakiś lamer w okularkach który wygląda jak Harry Potter i sie boi rzeczywistośći
Haha prosze cie nie załamuj mnie, jak gówno wiesz to sie nie wypowiadaj. Tak się składa, że pracuję oraz uczę się, więc ni jak nie mam czasu na przesiadywanie na kompie, do tego nigdy nie nosiłem okularów, a wzrok mam bardzo dobry. Niewdzięczny, leniwy idiota. Dostałeś co chciałeś ? Tak, to wy*******aj stąd
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:37   #28
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006

Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oli666
nie gram na aldorze

MC200

EQQ

a tam było
Gdy pytasz

Pierdole was serdecznie

Tibia.pl = tibia.zal.br

Nara
nie pozdrawiam
Dokladnie, dlugo nie bylem na tym forum ale jak tu wrocilem to aż oczy bola.. same niedojeby, tylko bluzgac umieją zamiast zrobić wielkie poświęcenie i podać głupi link..
Xerden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:38   #29
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Kk, zacznijmy od tego.

1st

Cytuj:
Zanim wyślesz email z zapytaniem, zadasz pytanie na grupach dyskusyjnych czy też na innym forum, postaraj się znaleźć odpowiedź:

przeszukując sieć,
czytając dokumentację,
studiując FAQ,
eksperymentując,
zadając pytanie doświadczonemu koledze,
czytając kod źródłowy, jeżeli jesteś programistą.

Gdy będziesz zadawać pytanie, zaznacz, że zrobiłeś już wymienione powyżej rzeczy. Dzieki temu będziemy wiedzieć, że nie jesteś leniwy i nie marnujesz cudzego czasu. Jeszcze lepiej będzie, gdy przedstawisz, czego się dowiedziałeś dzięki "zaliczeniu" powyższych punktów. Lubimy pomagać ludziom, którzy pokazują, że potrafią się uczyć na pytaniach.
Ten punkt mozemy sobie odpuscic - zostal on stworzony po to, zeby zapobiec kilkukrotnemu przeszukiwaniu danego zrodla przez kazda osobe, ale jak juz wiemy jestes daunem ktory nie potrafi obslugiwac google. Wybaczamy.

2nd

Cytuj:
Przygotuj pytanie. Przemyśl je. Im lepiej pokażesz, że włożyłeś wysiłek w próbę rozwiązania problemu zanim zapytałeś nas, tym większe będzie prawdopodobieństwo, że rzeczywiście uzyskasz pomoc.
Napisales pytania, z ktorego mozna bylo wywnioskowac, ze sam gowno zrobiles w celu znalezienia na nie odpowiedzi. Nie dziw sie wiec, ze zostales pojechany - to nie zabawa w 21 pytan, ze mamy sie ciebie dopraszac o informacje nt. czego probowales, a czego nie.

3rd - to wczesniej powiedziane

Cytuj:
Nigdy nie zakładaj, że należy Ci się odpowiedź. Nie należy się - w końcu nie płacisz za to. Otrzymasz odpowiedź, jeżeli na nią zasłużysz - gdy zadasz solidne, interesujące i zmuszające do myślenia pytanie. Takie, które może wzbogacić wiedzę ogółu, a nie takie, które jedynie wyciąga od innych informacje.
Twoje pytanie polegalo na wyciagnieciu informacji, ktore przy minimalnym nakladzie czasu i wysilku sam bys znalazl. Ty wolisz jednak napinac sie twierdzac, ze szukales a nie znalazles - sam sobie wystawiasz opinie debila, kazdy normalny sam by zalatwil taka banalna sprawe.

4th

Cytuj:
Opisz, co sprawdziłeś, <cut> zanim zadałeś pytanie.
Opisz, jakie kroki podjąłeś, <cut> zanim zadałeś pytanie.
Tak jak wczesniej pisalem - twoje pytanie bylo typowo lamerskim pytaniem. Napisales, czego chcesz. Nie byles laskaw napisac, co sam zrobiles w tej sprawie - kolejny raz to powiem, skad mielismy wiedziec ze gdzies tam szukales? Wypadaloby to powiedziec, niz robic z siebie idiote ktory sam nie kiwnie palcem we wlasnym interesie.

5th

Cytuj:
Bądź uprzejmy. Używaj zwrotów 'proszę' i 'z góry dziękuję'. Doceniaj to, że ludzie spędzają czas, by Ci pomóc zupełnie za darmo.
Huh?

6th

Cytuj:
Kiedy już rozwiązałeś problem, wyślij wiadomość do tych, którzy Ci pomogli. Daj znać, jak poszło, i podziękuj.
Twoja odpowiedz:

Cytuj:
Jezu ale problem

Szukałem na google to mi wyskakiwał key jak ściągałem (nie nie mam avasta). Jakoś nie chciało mi to wyskoczyć. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpisywać bo to była prośba!?!

Znalazłem w 2 minuty po tym jak założyłem topic

I tak sie składa że szukałem to albo mi wyskakiwał jakiś z keyem albo coś w ogóle nie związanego z tibią.
Jakbym nie szukał sam to bym nie prosił. I sie zastanawiam kto tu jest bardziej leniwy
ja który szukał i nie mógł znaleźć czy taki idiota który wchodzi w temat i wie czego szukam ale woli wjeżdżać komuś na ambicje. Poczekaj aż sam czegoś nie będziesz mógł znaleźć

życie
nie pozdrawiam
Efru
Cytuj:
Oli666
nie gram na aldorze

A za co mam dziękować?? Za to że pokazaliście wasze nadzwyczaj niskie IQ i zbluzgaliście człowieka który PROSIŁ(**) o pomoc?? Pierdole....

MC200
no to teraz żeś dojebał swoją inteligencją. Skoro nie wiedziałem czym to odtworzyć to z kąd miałem wiedzieć co wpisać???(*) żal

EQQ

a tam było
Gdy pytasz

Pierdole was serdecznie

Tibia.pl = tibia.zal.br

Nara
nie pozdrawiam
Teraz male adnotacje.

* - Bodajze Hugo zaprezentowal Ci, w jaki sposob znalazl to, czego szukales. I wcale nie uzywal nazwy playera.

** -
Cytuj:
Tak jak w temacie.

Potrzebuje czystego odtwarzacza plików typu .cam

tylko nie podawać tibicam bo ona odtwarza tylko .rec
TO nie jest prosba. Ty tu komus rozkazujesz. Myslisz, ze nasza powinnoscia jest rozwiazanie TWOJEGO problemu (patrz pkt. 3).

7th - niezmiernie wazny punkt, ktory (jesli jeszcze do tej pory tego nie zrobiles) pomoze Ci zrozumiec to, dlaczego tak zostales potraktowany.

Cytuj:
Opryskliwe traktowanie

W naszym kręgu większość z tego, co wydaje się nieuprzejmością i opryskliwością, nie wynika z chęci obrażenia kogokolwiek. Raczej jest to efekt bezpośredniego, oczyszczonego z głupot stylu komunikacji, naturalnego dla ludzi, którzy bardziej koncentrują się na rozwiązaniu problemu, niż tworzeniu sympatycznego i miłego nastroju.
Cytuj:
Jeśli dostrzeżesz tego typu opryskliwość, nie reaguj gwałtownie. Jeśli ktoś rzeczywiście przesadził, najprawdopodobniej ktoś ze starszyzny listy/grupy/forum go zmityguje. Jeśli jednak nic takiego się nie zdarzy, a Ty straciłeś cierpliwość, jest prawie pewne, że tamto podejście jest tam normalne i to Ty zachowałeś się niewłaściwie. Twój błąd. To zmniejsza Twoje szanse na uzyskanie informacji lub pomocy, której potrzebowałeś.
Cytuj:
Prawdopodobnie parę razy dasz ciała w sposób tu opisany bądź podobny. Zostaniesz o tym dokładnie poinformowany, kwiecistymi słowy. Publicznie.
Cytuj:
Najgorsze, co możesz wtedy zrobić, to jęczeć na temat tego, co Cię spotkało, twierdzić, że zostałeś obrażony, żądać przeprosin, krzyczeć, wstrzymywać oddech, aż posiniejesz, straszyć sądem, skarżyć się pracodawcom, zostawiać podniesioną deskę klozetową itp

Jest jeszcze wiele przykladow, jednak nie wiem, czy jest sens je przedstawiac. Zauwaz, ze to ty zachowales sie jak przyglup. Wiekszosc (tak, jak w powyzszych akapitach) nakreslila twoja glupia postawe "kwiecistymi słowy". Natomiast ty zaczales "jęczeć na temat tego, co Cię spotkało, twierdzić, że zostałeś obrażony" itp, itd.

8th

Cytuj:
Poniżej kilka przykładów klasycznych głupich pytań - zobacz, co o tym sądzimy i dlaczego nie odpowiadamy.

P: Gdzie znajdę program X?

O: W tym samym miejscu gdzie ja znalazłem. Nie pajacuj - na drugim końcu jakiejś wyszukiwarki. Boże, czy ludzie jeszcze nie wiedzą, jak używać Google?
Dziesiatki podpunktow, ktore moglyby sie odniesc do ciebie. Dziesiatki (nie?)pisanych praw, ktore zlamales.

Albo forum będzie milutkie, albo użyteczne.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:41   #30
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Domyślny

@EQQ ile bierzesz za sprawe, prokuratorze? Wyjdź..

Ostatnio edytowany przez Xerden - 29-04-2008 o 22:52.
stary 29-04-2008, 22:50   #31
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

czemu ładujecie się beze mnie;D? ja też chcę, brakuje mi tutaj makuuowca, żeby mi mówił, że nie jestem fajny;D

@down
ja szukałem ostatnio w Wawie PKiN, pomimo że pytałem się każdego i miałem mapę to nie znalazłem ftw czy ja jestem inny? Pewnych rzeczy się nie da niezauważyc.
A co do twojego kozaczkowania to ja już sobie ciebie wyobrażam, 16latek z garbem

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa

Ostatnio edytowany przez Etoric - 29-04-2008 o 22:58.
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2008, 22:54   #32
Efru
Użytkownik Forum

Efru's Avatar

Domyślny

eQQ

wychodzę z założenia że skoro proszę na forum to znaczy że już szukałem i nie znalazłem więc nie widzę powodu do zbędnego lania wody ze szukałem itp. Jak ktoś chce pomóc to pomoże a jak ktoś nie chce to zbluzga i wyjdzie an frajera. Takie realia

a i piszesz o grzeczności tak?? to dlaczego sam taki nie jesteś??

poprosiłem o coś a dostałem lin + milion kurw, leni frajerów lamerów i innych rzeczy. I jak tutaj być miłym?? nie będę dziękował za to że ktoś mnie zjechał skoro na rl mnie nie zna i za takie gadanie bez podstaw najzwyczajniej wyłapał by w pysk

@up
ja nie kozakuje tylko stwierdzam fakty

Nie jestem żaden figo fago ale jestem normalny. Nie widzę sensu twojej wypowiedzi tutaj.
Nie opisze tutaj jak sobie wyobrażam ciebie bo zapewniam... nie było by to przyjemne

Ostatnio edytowany przez Efru - 29-04-2008 o 23:03.
stary 29-04-2008, 23:22   #33
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jak ktoś chce pomóc to pomoże a jak ktoś nie chce to zbluzga i wyjdzie an frajera. Takie realia
Tylko, że nie ty pierwszy i niestety nie ostatni zakładasz takie idiotyczne i nieprzemyślane tematy. Jakbyś spędził na tym forum troche czasu i poczytałbyś głupoty twojego pokroju pisane przez innych mniej inteligentnych użytszkodników miałbyś tak samo dosyć ich, jak ich bazgrołów. Na pierwszej stronie w googlach miałeś link do downloadu ale nie, ty wolisz napisać o tym na forum, zostać zjechanym a potem płakać do poduszki, że Even na forum.tibia.pl pojechał mi ;'(

Cytuj:
i za takie gadanie bez podstaw najzwyczajniej wyłapał by w pysk
No co ty pierdolisz o0 grozisz mi ?
stary 29-04-2008, 23:27   #34
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Domyślny

KURWA! ludzie! wyluzujcie już! To jest forum, jest między innymi po to aby pomagać! Koleś nie mógł znaleźć to zwrócił się o pomoc do jasnej cholery! A wy od razu z mordami.. Na google pewnie nieodpowiednio wpisał, też mialem taki problem pare dni temu
stary 29-04-2008, 23:57   #35
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerden Pokaż post
KURWA! ludzie! wyluzujcie już! To jest forum, jest między innymi po to aby pomagać! Koleś nie mógł znaleźć to zwrócił się o pomoc do jasnej cholery! A wy od razu z mordami.. Na google pewnie nieodpowiednio wpisał, też mialem taki problem pare dni temu
Ty na tym forum jesteś rzadko, a jak Even napisał codzienne czytanie tego stosu spamu, może wyprowadzić każdego z równowagi[; Wiesz ile już było postów typu'chelp pomuzcie'?-MASA.
Zaraz ten fighter wyklnie nas od skurczybyków i pójdzie pisząc"fek ju bitczez", a udzielająca się część tego forum będzie czekała na przybycie kolejnego kozaczka, oczekującego na pomoc.

@down
zrobił zle i powinien sie powiesic

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa

Ostatnio edytowany przez Etoric - 30-04-2008 o 00:05.
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2008, 00:02   #36
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric Pokaż post
Ty na tym forum jesteś rzadko, a jak Even napisał codzienne czytanie tego stosu spamu, może wyprowadzić każdego z równowagi[; Wiesz ile już było postów typu'chelp pomuzcie'?-MASA.
Zaraz ten fighter wyklnie nas od skurczybyków i pójdzie pisząc"fek ju bitczez", a udzielająca się część tego forum będzie czekała na przybycie kolejnego kozaczka, oczekującego na pomoc.
Nie wiem jakie to jest uczucie widzieć tyle spamy, może masz racje, ale wydaje mi się że ten koleś źle nie zrobił;p
stary 30-04-2008, 00:19   #37
Works__1985
Użytkownik Forum

Works__1985's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023

Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
Works__1985 ma numer GG 7565639
Domyślny

Nom super temacik dzięki xD
Wyjebałem się od pk trochę się w*****łem ale przeglądnąłem ten temat i humor mam z powrotem na + xDD
Ja tu jestem po stronie Efru... Spytacie dlaczego? pojedziecie mi?
Po prostu ostatnio i wcale nie tak dawno szukałem Tego programu w google ale dokładnie nazwy nie potrafiłem wpisać spytałem kolegę i mi pomógł, na forum szukałem przedtem ale po 3 stronach szukania mi się znudziło ... To jest tak: ktoś zapyta się o ten programik do otwierania tego typu plików ok jedna osoba da reszta zbluzga, że jest trollem itp... Modki usuwają potem te tematy bo chyba same bany by leciały za przekleństwa itp... Jak dla mnie temat powinien powstać o tym programie i zostać przyklejony ponieważ za tydzień czy kiedyś indziej znów będzie taka sama sytuacja, jakoś nikt na forum nie pyta sie jak otworzyć plik .rec a dlaczego ? bo jest przyklejony temat, a jak otworzyć plik .cam nie ma ...
Mam wyjść ? nie ma sprawy wyjdę zamknę drzwi nawet na klucz...
I jeszcze taki mały dodatek... tacy agresywni są tu niektórzy i rozwydrzeni przez to, że codziennie ktoś na tym forum daje linka do keyloggera pragnąc ukraść komuś przedmioty, wy go jedziecie, że jest taki i taki no ok zgadzam się z tym nie ma sprawy na takiego sobie mówcie co chcecie, ale potem tak samo reagujecie na to jak ktoś czegoś chce, że jest taki sraki i owaki ... wychodzę papa =)
stary 30-04-2008, 00:20   #38
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Domyślny

E tam powiesić, hop siup i po sprawie. Niech sobie żyły podetnie i łoniaki na żywca wyrwie!
stary 30-04-2008, 01:56   #39
Efru
Użytkownik Forum

Efru's Avatar

Domyślny

Even

taki głupi żeby se żyły podcinać albo się wieszać to nie jestem.

Chyba że ty lubisz takie rozrywki to powodzenia <emo>

I tak sram na to co mówisz także możesz przestać się już tutaj udzielać
stary 30-04-2008, 06:53   #40
Ok'rzes
Użytkownik Forum

Ok'rzes's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra

Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
Ok'rzes ma numer GG 6156548
Domyślny

Cytuj:
Jezu ale problem

Szukałem na google to mi wyskakiwał key jak ściągałem (nie nie mam avasta). Jakoś nie chciało mi to wyskoczyć. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpisywać bo to była prośba!?!

Znalazłem w 2 minuty po tym jak założyłem topic

I tak sie składa że szukałem to albo mi wyskakiwał jakiś z keyem albo coś w ogóle nie związanego z tibią.
Jakbym nie szukał sam to bym nie prosił. I sie zastanawiam kto tu jest bardziej leniwy
ja który szukał i nie mógł znaleźć czy taki idiota który wchodzi w temat i wie czego szukam ale woli wjeżdżać komuś na ambicje. Poczekaj aż sam czegoś nie będziesz mógł znaleźć

życie
nie pozdrawiam
Efru

jaki ty zacofany jesteś to mi tylko się niedobrze robie od takich kretynów...leniów...i dzieci wychowanych do 18 roku życia na gorącym mleczku mamysi... Ciągle Ci key wyskakiwał....?.... to się naucz najważniejszych stron bezpiecznych o tibii i będziesz wiedział gdzie masz keya...narazie masz go na bani bo nie umiesz sam nic zrobić. Żałosny dzieciak.
Ok'rzes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania