|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dizzy Man
Profesja: Paladin
Gildia: Apocalypse Deathazars
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Oli666
nie gram na aldorze grałem ale dałem chara (efru - palladyn) rl kumplowi A za co mam dziękować?? Za to że pokazaliście wasze nadzwyczaj niskie IQ i zbluzgaliście człowieka który PROSIŁ o pomoc?? Pierdole.... MC200 No tak, bo tak ciężko wpisać w google TibiacamTV no to teraz żeś dojebał swoją inteligencją. Skoro nie wiedziałem czym to odtworzyć to z kąd miałem wiedzieć co wpisać??? żal EQQ Podałeś mi link z "jak mądrze zadawać pytania " a tam było Gdy pytasz Odpowiednio wybieraj swoje forum Wielkie dzięki... teraz już wiem że tibia.pl to nie jest odpowiednie forum (chyba że ktoś lubi jeździć komuś za to że szukał i nie znalazł) Pierdole was serdecznie Nikt wam nie każe pomagać Prośba to prośba nic od was nie wymagałem a tym bardziej żebyście pokazali że tibia.pl śmierdzi noobami. Reszta która mi to mówiła miała racje a ja im nie wierzyłem... niestety Co do kilku normalnych osób to dziękuje za normalną postawę. Tibia.pl = tibia.zal.br Nara nie pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Efru - 29-04-2008 o 21:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Lubraniec
Imię: Oli Souless
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rusha Dom
Świat: Askara
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() A s*******aj stad, ktos cie trzyma? Idz trollowac i solidaryzowac sie z innymi botterami na torga. Krzyz na droge.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() oli
Ale ja nikogo nie zmuszałem żeby mi odpowiadał Poprosiłem tylko o pomoc szukałem nie znalazłem zdarza się.. A za ten czas co niektórzy tutaj pierdolą farmazony mogli by pomóc mi i zająć się czymś innym. Ale nie bo skoro siedzicie 24/7 przy kompie to nie wiecie co z czasem zrobić. Radziłbym od czasu do czasu wyłączyć komputer i zobaczyć że istnieje też inny świat niż wirtualny. założę się że w rl większość by nawet pyska nie otworzyła bo by się okazało że to jakiś lamer w okularkach który wygląda jak Harry Potter i sie boi rzeczywistośći EQQ oo widzę że ty taki "błyskotliwy" że po poście an forum potrafisz stwierdzić czy ktoś botuje czy tez nie No to gratuluje umiejętność tylko tak się składa że nie używam botów. I skoro traktujesz innych z góry to ja też Wy*******aj lamerze @down 80% tych nabków tutaj to dwulicowce Na necie kozaki a w rl lamerzy w okularkach Ostatnio edytowany przez Efru - 29-04-2008 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Efru
Wiesz... ja po częsci cię rozumiem, że mogłeś nie znać nazwy program. A jeżeli chodzi o tych co cię obrażali mam wrażenie, że to zwykła reakcja, oburzenie na twoje pytanie tak więc zdarzają się też tacy co jak napisałeś są modrzy na necie i ich nikt nie zna a na rl zwykłe paszczury. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Kk, zacznijmy od tego.
1st Cytuj:
2nd Cytuj:
3rd - to wczesniej powiedziane Cytuj:
4th Cytuj:
5th Cytuj:
6th Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
* - Bodajze Hugo zaprezentowal Ci, w jaki sposob znalazl to, czego szukales. I wcale nie uzywal nazwy playera. ** - Cytuj:
7th - niezmiernie wazny punkt, ktory (jesli jeszcze do tej pory tego nie zrobiles) pomoze Ci zrozumiec to, dlaczego tak zostales potraktowany. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jest jeszcze wiele przykladow, jednak nie wiem, czy jest sens je przedstawiac. Zauwaz, ze to ty zachowales sie jak przyglup. Wiekszosc (tak, jak w powyzszych akapitach) nakreslila twoja glupia postawe "kwiecistymi słowy". Natomiast ty zaczales "jęczeć na temat tego, co Cię spotkało, twierdzić, że zostałeś obrażony" itp, itd. 8th Cytuj:
Albo forum będzie milutkie, albo użyteczne.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @EQQ ile bierzesz za sprawe, prokuratorze? Wyjdź..
Ostatnio edytowany przez Xerden - 29-04-2008 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() czemu ładujecie się beze mnie;D? ja też chcę, brakuje mi tutaj makuuowca, żeby mi mówił, że nie jestem fajny;D
@down ja szukałem ostatnio w Wawie PKiN, pomimo że pytałem się każdego i miałem mapę to nie znalazłem ![]() A co do twojego kozaczkowania to ja już sobie ciebie wyobrażam, 16latek z garbem
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 29-04-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() eQQ
wychodzę z założenia że skoro proszę na forum to znaczy że już szukałem i nie znalazłem więc nie widzę powodu do zbędnego lania wody ze szukałem itp. Jak ktoś chce pomóc to pomoże a jak ktoś nie chce to zbluzga i wyjdzie an frajera. Takie realia a i piszesz o grzeczności tak?? to dlaczego sam taki nie jesteś?? poprosiłem o coś a dostałem lin + milion kurw, leni frajerów lamerów i innych rzeczy. I jak tutaj być miłym?? nie będę dziękował za to że ktoś mnie zjechał skoro na rl mnie nie zna i za takie gadanie bez podstaw najzwyczajniej wyłapał by w pysk @up ja nie kozakuje tylko stwierdzam fakty Nie jestem żaden figo fago ale jestem normalny. Nie widzę sensu twojej wypowiedzi tutaj. Nie opisze tutaj jak sobie wyobrażam ciebie bo zapewniam... nie było by to przyjemne Ostatnio edytowany przez Efru - 29-04-2008 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
No co ty pierdolisz o0 grozisz mi ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() KURWA! ludzie! wyluzujcie już! To jest forum, jest między innymi po to aby pomagać! Koleś nie mógł znaleźć to zwrócił się o pomoc do jasnej cholery! A wy od razu z mordami.. Na google pewnie nieodpowiednio wpisał, też mialem taki problem pare dni temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Zaraz ten fighter wyklnie nas od skurczybyków i pójdzie pisząc"fek ju bitczez", a udzielająca się część tego forum będzie czekała na przybycie kolejnego kozaczka, oczekującego na pomoc. @down zrobił zle i powinien sie powiesic ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 30-04-2008 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Nom super temacik dzięki xD
Wyjebałem się od pk trochę się w*****łem ale przeglądnąłem ten temat i humor mam z powrotem na + xDD Ja tu jestem po stronie Efru... Spytacie dlaczego? pojedziecie mi? Po prostu ostatnio i wcale nie tak dawno szukałem Tego programu w google ale dokładnie nazwy nie potrafiłem wpisać spytałem kolegę i mi pomógł, na forum szukałem przedtem ale po 3 stronach szukania mi się znudziło ... To jest tak: ktoś zapyta się o ten programik do otwierania tego typu plików ok jedna osoba da reszta zbluzga, że jest trollem itp... Modki usuwają potem te tematy bo chyba same bany by leciały za przekleństwa itp... Jak dla mnie temat powinien powstać o tym programie i zostać przyklejony ponieważ za tydzień czy kiedyś indziej znów będzie taka sama sytuacja, jakoś nikt na forum nie pyta sie jak otworzyć plik .rec a dlaczego ? bo jest przyklejony temat, a jak otworzyć plik .cam nie ma ... Mam wyjść ? nie ma sprawy wyjdę zamknę drzwi nawet na klucz... I jeszcze taki mały dodatek... tacy agresywni są tu niektórzy i rozwydrzeni przez to, że codziennie ktoś na tym forum daje linka do keyloggera pragnąc ukraść komuś przedmioty, wy go jedziecie, że jest taki i taki no ok zgadzam się z tym nie ma sprawy na takiego sobie mówcie co chcecie, ale potem tak samo reagujecie na to jak ktoś czegoś chce, że jest taki sraki i owaki ... wychodzę papa =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Even
taki głupi żeby se żyły podcinać albo się wieszać to nie jestem. Chyba że ty lubisz takie rozrywki to powodzenia <emo> I tak sram na to co mówisz także możesz przestać się już tutaj udzielać |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
jaki ty zacofany jesteś to mi tylko się niedobrze robie od takich kretynów...leniów...i dzieci wychowanych do 18 roku życia na gorącym mleczku mamysi... Ciągle Ci key wyskakiwał....?.... to się naucz najważniejszych stron bezpiecznych o tibii i będziesz wiedział gdzie masz keya...narazie masz go na bani bo nie umiesz sam nic zrobić. Żałosny dzieciak. |
|
![]() |
![]() |