|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dizzy Man
Profesja: Paladin
Gildia: Apocalypse Deathazars
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Tak jak w temacie.
Potrzebuje czystego odtwarzacza plików typu .cam tylko nie podawać tibicam bo ona odtwarza tylko .rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() no kurwa mać człowieku opanuj się. Drugi forumowy leniwy idiota, który nie ruszy dupska i sam nie poszuka tylko czeka na gotowe. W domu też czekasz na żarcie, aż ktoś ci podstawi pod nos ? Boże wybacz tym ludziom i sprowadź na dobrą drogę.
No ale masz -.- poznaj moje dobre serce. http://tibiacam.tv/download/TibiaCamLite-1.9.ex e <-- usun spacje miedzy "x" a "e" żeby ci to bokiem wyszło @up fakink first Ostatnio edytowany przez Even - 29-04-2008 o 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
|
![]() Up tak ciezko podac komus linka do instalki zal nie musisz odrazu komus jechac moze nie chcial wpisywac tego w google i wchodzic na jakas stronke co mu keylogeny sciagnie jak nie chcesz podac linka to nie pisz w tym temacie na to miales czas ^.-
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Nie kleje waszego braku konsekwencji, w pierwszej części posta bluzgacie go a w drugiej dajecie mu link. Dla mnie to kolejny forumowy troll, który nie umie nic znaleźć, a jego temat zostanie nagrodzony linkiem i brakiem bana.
Do tych co sapią, żeby takim debilom pomagac: dzisiaj im pomożesz w tym temacie, a on jutro założy kolejny bzdurny temat "przecież inni dają odpowiedz wiec dlaczego mam szukac jak ktos moze to inny zrobic". Pomoc pomocą, ale tutaj trzeba dla tych głupków dać wędkę(umiejetnosc szukania), a nie rybę(sucha odpowiedz na temat)
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie za to w*****a jak taki debil palcem nie ruszy a wymaga pomocy od innych. RTFM!
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Forum jest chyba od tego żeby pomagać? Specjalnie szukałem tego na tym forum i nie znalazłem, więc nie wiem czemu sie kolesia czepiacie. Nie chcecie pomóc tylko bluzgać, nic nie piszcie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tu jest ta różnica, że ty średnio na to forum wchodzisz raz na ruski rok, a ja tutaj jestem codziennie i mnie nuży codzienne odpisywanie na głupie tematy. Forum nie jest od pomagania, bo pomagają na bravogirls.forum.sex . A jeżeli nie umiesz znaleźć jednego odtwarzacza to jesteś biedny, bo kiedyś majtek w szafie nie znajdziesz i zadasz pytanie"ej qwka ziomki gdzie moje majtki plx chelp"
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli ktos wymaga pomocy, to niech najpierw sam cos zrobi. Troche wlasnej inicjatywy, a nie 'dajcie mi to i to bo mi sie szukac nie chce'. Niech chociaz przejrzy siec, trzeba miec jakies wodoglowie zeby nie potrafic znalezc takiego playera za pomoca pierwszej lepszej wyszukiwarki. Wiekszosc ludzi nie wie jak obslugiwac forum. RTFM, tak jak wczesniej mowilem. Naprawde nie gryzie, mozecie wejsc i poczytac.
Cytuj:
"Nigdy nie zakładaj, że należy Ci się odpowiedź. Nie należy się - w końcu nie płacisz za to. Otrzymasz odpowiedź, jeżeli na nią zasłużysz - gdy zadasz solidne, interesujące i zmuszające do myślenia pytanie. Takie, które może wzbogacić wiedzę ogółu, a nie takie, które jedynie wyciąga od innych informacje." Odnosnie wedki i ryby. "Bardzo dobrym początkiem będzie wykazanie chęci współpracy w procesie rozwiązywania problemu. Zadając pytania typu: "czy ktoś może dać mi jakąś wskazówkę", "czego tu brakuje" lub "czy jest jakaś strona, gdzie mógłbym to sprawdzić", masz większą szansę na odpowiedź, niż gdyby pytanie brzmiało: "Proszę o przesłanie dokładnej procedury". Daje to pewność, że dokończysz proces, jeśli tylko ktoś Cię odpowiednio nakieruje."
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 29-04-2008 o 14:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przegladasz 2 strony tego forum i masz 7 filmów cam, z czego 6 umieszczonych na stronie producenta playera.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Elder Druid
|
![]() ![]() Musiałeś dobrze szukać.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
takich ludzi, jak założyciel tego tematu trzeba tępić, bo to są parszywe bezczelne lenie, które nie umieją nic samemu zrobić tylko czekają na gotowce. Jak to napisał Erotic taki typ w przyszłości nie znajdzie sam własnych majtek w szafie, albo i własnego fiuta w bokserkach. Szczyt lenistwa precz z debilami :/ Ostatnio edytowany przez Even - 29-04-2008 o 18:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Imię: Dizzy Man
Profesja: Paladin
Gildia: Apocalypse Deathazars
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Jezu ale problem
Szukałem na google to mi wyskakiwał key jak ściągałem (nie nie mam avasta). Jakoś nie chciało mi to wyskoczyć. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpisywać bo to była prośba!?! Znalazłem w 2 minuty po tym jak założyłem topic I tak sie składa że szukałem to albo mi wyskakiwał jakiś z keyem albo coś w ogóle nie związanego z tibią. Jakbym nie szukał sam to bym nie prosił. I sie zastanawiam kto tu jest bardziej leniwy ja który szukał i nie mógł znaleźć czy taki idiota który wchodzi w temat i wie czego szukam ale woli wjeżdżać komuś na ambicje. Poczekaj aż sam czegoś nie będziesz mógł znaleźć życie nie pozdrawiam Efru Ostatnio edytowany przez Efru - 29-04-2008 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewdzieczny kur.wisyn.
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 29-04-2008 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Lubraniec
Imię: Oli Souless
Gildia: Rusha Dom
Świat: Askara
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koleś nie mógł znaleźć, poprosił o pomoc - normalne . Prawda jest taka że na tym forum jest coraz większy syf, potraficie tylko wsadzać keye lub bluzgać jak ktoś prosi o pomoc(tak trudno jest wkleić jeden link?)... żałosne. Do tego modkowie zaglądają od święta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() No tak, bo tak ciężko wpisać w google TibiacamTV, no nie? Keylogeny mowisz. Trzeba miec tylko troche rozumu i nie włazić na strony typu tibians.y0.pl (btw. takie strony na google, albo ich nie ma, albo są na 150 stronie). Czy widziales kiedys keyloggera na stronie .com, .pl itd. na której nie ma tylko "Zaejbiaszy program do nagrywanmie filmów!!", ja pierdole.
|
![]() |
![]() |