Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-05-2008, 14:47   #21
Mati_Paurel
Użytkownik Forum

Mati_Paurel's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2007
Lokacja: z nienacka

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nienacek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nienacki
Świat: Nienacka
Poziom: IDK
Skille: Nienack
Poziom mag.: NC
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
Na bocie może z 85 wyciśniesz, ręcznie z 82. Chyba, że pvp... xP

@up
Takie gadanie o 1 skillu, to czemu się do 90 skilluje, a nie do 89? Przecież to jeden 'niezauważalny' skill. Więc do 89? A czemu nie 1 mniej - 88? Przecież i tak na to samo wychodzi wg Twoich wypocin. Tak można bez końca... a 1 skill naprawdę może podnieść hity o 10dmg...
nie zrozumiales mnie
chodzilo o to ze nikt kogo znam NIGDY nie skilowal do 100 bo to po prostu nie ma sensu gdzy z 90-100 zabierze mu ogromna ilość czasu który móglby wykorzystac np na expienie gdzie skil równiez rosnie, pozatym co jesli znowu mu sie znudzi axe i sie na sworda przuci?
Podczas grupowych polowań knajt zawsze jest blokerem, dzięki czemu pierwszy dobiera się do ciała zabitego potwora i zbiera wszystko co się da, wmawiając reszcie, że w ciągu 10-godzinnego hunta nic nie wypadło.

Płatne konto daje nam dostęp do nowych terenów, m.in.:

Zaśnieżonej Tikłandy ,
Bagiennego Liberty Gay,
Upalnego Svargrond

Tibijczyk jest jak Pascal Brodnicki - nie używa polskich znaków.
Nonsensopedia rox
Mati_Paurel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-05-2008, 15:27   #22
Explorer of Hell
Użytkownik Forum

Explorer of Hell's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
Domyślny

Radzil bym Ci pozostac przy clubach. Nie warto skilowac on nowa. Na mocniejsze potwory, ktore musisz szybko ubic bierz Arcane Staffa (np. Dl, Drag, Gs, Frosty itp... ) Do blokowania, lub expienia na potworach ktorych jest duzo bierz Blessed Sceptre (?) i tarcze. (np. Barby, Malpy, Lizardy )
Explorer of Hell jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 15:39   #23
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
No dał przykład debilu... Taki mino potrafi walnąc za 100hp a jak masz 1k hp to ci zostanie 900, ale jak taki Black Knight ci walnie za 300, i jeszcze bije cie 3 to chyba kiepsko z tobą no nie?
Debilu to mów sobie do znajomych, znasz mnie, że tak mówisz? On powiedział przykłady, spoko, ale od kiedy to mino guard na skillu 100/100 walnie ci za 100? Bo do takich skilli on chcę skilowac.
mc200 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 16:19   #24
kombos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 04 2008

Domyślny

Up

no może tyle nie walnie ale bez tarczy potrafi nieeezłe hity siekać (podobnie jak zerk gdy się nie ma tarczy)

przeszedłem na axe też z tego powodu że nikt totalnie nikt! nie sprzedaje blessed sceptre na moim świecie (nerana) Na trade pisałem przez tydzień że kupie blessed sceptre za 200+k (inne weapony z 3 areny chodzo po 150 k max!) i nikt do mnie nie napisał -.- .Kiedy pytałem się kolegów czy może ktoś ma tą broń lub będzie szedł na 3 arene wiekszość mówiła że weźmie justice seekera żeby go sellnąć a reszta mówiła że bieże blessed sceptre dla ozdoby do domku bo zajebiście wygląda .W pewnym momencie byłem tak zdesperowany że chodziłem i lookałem każdy domek czy ktoś ma może blessed sceptre lub puchar z 3 areny i czekałem nawet pare dni aż będą online i się pytałem czy mają tą broń a jak mają to czy mi sprzedadzą . Więc mi nie pierdolcie że po huja przechodziłem z cluba na axe , i na pewno nie zmienie go puźniej na sword gdyż jest on gorszy

Z arcane staffem nawet na guardy nie chciało mi się chodzić jak zobaczyłem hity po 80+ nawet czasem.
A SCA ma tyle samo ataku czyli 50 , 30 defa +3 i jeszcze można tarcze założyć (mam MMS) więc różnica jest na prawdę zajebiście duża

Ostatnio edytowany przez kombos - 05-05-2008 o 16:22.
kombos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 16:27   #25
Explorer of Hell
Użytkownik Forum

Explorer of Hell's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
Domyślny

Mozesz sam zrobic Warlord Arene i zdobyc Blessed Sceptre...
Explorer of Hell jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2008, 16:35   #26
kombos
Użytkownik forum

Domyślny

YY ja mam 94 lvl a jak widziałem filmik jak 93 ek zwastowal w ten sposób 400 ultimate healing potion , i 500 mana potion i na ostatnim bossie przy red hp (bossa) nie miał już potionów i musiał uciec to mam to w dupie! Nawet jakby mi się udało więcej bym zwastował niż zyskał
stary 06-05-2008, 17:17   #27
kombos
Użytkownik forum

Domyślny

Możecie jeszcze napisać może jakie skille będą odpowiednie do chodzenia na :
1 - małpy
2 - wszystkie minosy
3 - dragi

Nie edytuje starego posta po to aby odświeżyć temat , a nie chce zakładać nowego .

(posiadam teraz 54 axe - dopiero wbity)
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania