|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() chodzilo o to ze nikt kogo znam NIGDY nie skilowal do 100 bo to po prostu nie ma sensu gdzy z 90-100 zabierze mu ogromna ilość czasu który móglby wykorzystac np na expienie gdzie skil równiez rosnie, pozatym co jesli znowu mu sie znudzi axe i sie na sworda przuci? ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Radzil bym Ci pozostac przy clubach. Nie warto skilowac on nowa. Na mocniejsze potwory, ktore musisz szybko ubic bierz Arcane Staffa (np. Dl, Drag, Gs, Frosty itp... ) Do blokowania, lub expienia na potworach ktorych jest duzo bierz Blessed Sceptre (?) i tarcze. (np. Barby, Malpy, Lizardy )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Debilu to mów sobie do znajomych, znasz mnie, że tak mówisz? On powiedział przykłady, spoko, ale od kiedy to mino guard na skillu 100/100 walnie ci za 100? Bo do takich skilli on chcę skilowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Up
no może tyle nie walnie ale bez tarczy potrafi nieeezłe hity siekać (podobnie jak zerk gdy się nie ma tarczy) przeszedłem na axe też z tego powodu że nikt totalnie nikt! nie sprzedaje blessed sceptre na moim świecie (nerana) Na trade pisałem przez tydzień że kupie blessed sceptre za 200+k (inne weapony z 3 areny chodzo po 150 k max!) i nikt do mnie nie napisał -.- .Kiedy pytałem się kolegów czy może ktoś ma tą broń lub będzie szedł na 3 arene wiekszość mówiła że weźmie justice seekera żeby go sellnąć a reszta mówiła że bieże blessed sceptre dla ozdoby do domku bo zajebiście wygląda .W pewnym momencie byłem tak zdesperowany że chodziłem i lookałem każdy domek czy ktoś ma może blessed sceptre lub puchar z 3 areny i czekałem nawet pare dni aż będą online i się pytałem czy mają tą broń a jak mają to czy mi sprzedadzą . Więc mi nie pierdolcie że po huja przechodziłem z cluba na axe , i na pewno nie zmienie go puźniej na sword gdyż jest on gorszy ![]() Z arcane staffem nawet na guardy nie chciało mi się chodzić jak zobaczyłem hity po 80+ nawet czasem. A SCA ma tyle samo ataku czyli 50 , 30 defa +3 i jeszcze można tarcze założyć (mam MMS) więc różnica jest na prawdę zajebiście duża Ostatnio edytowany przez kombos - 05-05-2008 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Mozesz sam zrobic Warlord Arene i zdobyc Blessed Sceptre...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() YY ja mam 94 lvl a jak widziałem filmik jak 93 ek zwastowal w ten sposób 400 ultimate healing potion , i 500 mana potion i na ostatnim bossie przy red hp (bossa) nie miał już potionów i musiał uciec to mam to w dupie! Nawet jakby mi się udało więcej bym zwastował niż zyskał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Możecie jeszcze napisać może jakie skille będą odpowiednie do chodzenia na :
1 - małpy 2 - wszystkie minosy 3 - dragi Nie edytuje starego posta po to aby odświeżyć temat , a nie chce zakładać nowego . (posiadam teraz 54 axe - dopiero wbity) ![]() |
![]() |
![]() |