Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-05-2008, 18:29   #21
Zarandiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krikos Pokaż post
Najpierw obejrzyjcie film, a potem dopiero napiszcie coś na forum, bo wychodzicie na idiotów. Koleś napisał tak jak było w filmie, a ten film nie jest JEGO. Czy to tak trudno zrozumieć?!
Gdzie masz tak napisane? Captcha zachowuje się tak jakby był to jego film.
No fajnie ale niezla mialem beczke ja sie wbijam a tu nie hu** mojej kasi
w piz** 1kk nie liczas eq wartego 2 tyle i co teraz zrobic na dodatek zaliczyl na haku 2 gleby niewiem czy skakac z okna czy isc sie utopic albo moze powieci jak to szybko odrobic 65 pallek ze skilami 83/61 jak nie pomozecie to ide skakac przyjemnieszy zgon
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gormitas Pokaż post
a co to Crominal Record rekord w banie?
Zarandiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-05-2008, 23:47   #22
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
Jorg Bruce ma numer GG 1254840
Domyślny

Pewnie tata kupił mu chara na urodziny, i sie fazuje że 100 lvlem poh czyści solo.. Ogólnie, to nie wychodzi Ci "bycie fajnym" ;[ Postaraj się bardziej, czy cos. Może poszukaj w necie są jakieś poradniki? Przyda Ci się to Albo, jak kolega kilka razy up napisał, wyjdz z tego forum. Ocalisz to forum, siebie i cały świat!

2 PAC rest in peace[*]
Jorg Bruce jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2008, 00:18   #23
Babcisynek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce Pokaż post
Pewnie tata kupił mu chara na urodziny, i sie fazuje że 100 lvlem poh czyści solo.. Ogólnie, to nie wychodzi Ci "bycie fajnym" ;[ Postaraj się bardziej, czy cos. Może poszukaj w necie są jakieś poradniki? Przyda Ci się to Albo, jak kolega kilka razy up napisał, wyjdz z tego forum. Ocalisz to forum, siebie i cały świat!
Założę się o worek ziemniaków, że to nie jest jego postać, nie pamiętacie jak były już na tym forum z nim filmy odnośnie jego ortografii? Dawniej miał dużo niższy lvl, wątpię żeby kupił postać, dość dobrze sobie radzi w grze ale mógłby zacząć się uczyć, a nie grać w tą głupią grę, wstyd się przyznać, że sam zacząłem na początku 2004 i grałem 3 lata ale sprzedałem, a nie wywalałem przedmiotów jak inni i coś z tego mam. Ktoś kiedyś powiedział, że to choroba, a ja uważam że takich chorób nie ma, chyba, że lenistwo to choroba Co do użytkownika "captcha" to mogę śmiało powiedzieć, że dostosował się do poziomu użytkowników tego forum i nie uważam go za idiotę, nieźle was sprowokował.

Ostatnio edytowany przez Babcisynek - 11-05-2008 o 00:22.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania