|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Antica
|
![]() Może by Silvera.....????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Witajcie zacni przyjaciele!
Przybywam z odległych krain Tibii na to forum aby poszukac nowej rodziny. Bardzo spodobała mi się propozycja Kolegi Trish'a.Ja jestem obojętny.Przyłączę się wszędzie gdzie tylko rodzina da mi kubeł piwa i bochenek piwa.Bo bez tego na przygodę wyruszyc nie można! Właśnie dlatego mi się spodobał kolega wyżej Podpisany.Jeśli byście chcieli przyjac mnie do swojej rodziny byłbym bardzo ucieszony. Jeśli gramy na Thori to zatem na Thori! Pozdrawiam was zacni przyjaciele i życzę wam wielu skarbów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() @up
TROLL APPROACHING |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() W zupełności zgadzam się z maxenem13. Tibijskie piwo, teatr, puby... Te miejsca są mało odwiedzane... Proponuje więc przejśc do tematu który sam zrobiłem, aby poznać prawdziwy smak Tibi......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Witam. A ja proponuje jakis serwer non pvp...a dlaczego? gralem na 6 serwerach pvp i z kazdego po nabiciu 50+ lvl mialem hunta,wyganiali mnie z serwa i takie tam. Wiec mysle ze dobry by byl serwer non pvp.... powiedzcie co o tym sadzicie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze??? No to wolałbym PvP. bo wtedy zawsze można się poświęcić w obronie kumpla.... A to już jest COŚ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak Tak, wszystko ładnie pięknie.Wbiło mi 2 gości o nickach Spawq I Spawk. Dałem im seta na rooku aby pomóc przebrnąć przez rooka i teraz nie chca mi go oddać mimo, że już nie grają na Thorii
![]() ![]() Dobra kto byłby chętny do gry, świat ustali sie potem. Napewno odpada Elera i światy no-pvp!! oraz także raczej światy gdzie jest dużo noobób, pk i pa oraz wojna, niskie ceny. CIekawe czy jeszcze komuś mozna zaufać :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: mielec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 100
|
![]() Ja jestem chetny,od dawna szukam rodziny(moja sie rozpadla po 2 latach),mi tez obojetne jaki swiat itd,
Najlepsze pifko jest w Carlin !! xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc zaczynajmy!!! Nicki na priv!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Let's do this shit =)
A tak wg to jakie nicki ? moze jakies podobne typu Arlyk kuma,Costam kuma,bleble kuma ? i jaki swiat? elysia jest fajna ale czasami sie zdarzy pk w thais ![]() no wiec jak? |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świat thoria
A nick najlepiej jeden wyraz np Stan Obi itp. Ale nazwisko moze byc tez |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() to jakie mam miec imie? i daj nicki innych.
i czemu thoria? |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Witam.
Dlaczego Thoria? Bo to świat spokojny i fajny no i pozatym tam juz gramy.Jesli nie chcesz z nami grac no to trudno. A nick to byle jaki. Ja mam Gankalf. Innych to Occo i Granhil Greens Eyes.Jeszcze nie znam nicka Charina bo się nie odezwał. |
![]() |
![]() |