Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-12-2004, 17:26   #21
Dekhrid Mag
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Król data św. Mikołaja

Św. Mikołaj chodzi 11 grudnia cały dzień jego pomocnicy tez wszedzie chodzą! Mikołaj wychodzi z domku na vedze o 6 rano (zalezy na jakim swiecie (ameryka czy niemcy)) Od pomocnikow nawet fajne itemki leca ale od mikołaja za***iste!! Mam nadzieje ze go znajde w tym roku LoL i bede pierwszy!! Życze wam miłych swiąt i znalezienia Mikołaja
P.S. Jeżeli znajde w świeta Mikołaja to skończe grać w tibie !!! OBIECUJĘ!!!
Rozdawac bede itemki 2 stycznia na azurze w depo w carlin!!! PA mam nadzieje ze podoba wam sie POST!!
Dekhrid Mag jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-12-2004, 17:33   #22
Dekhrid Mag
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Król data św. Mikołaja

Mikołaj chodzi 11 grudnia9SOBOTA) ZE SWOJEGO DOMKU NA VEDZE WYRUSZA O 6.00 RANO ZALEZY TEZ OD SWERWA(AMERYKA LUB NIEMCY,BR)
jEGO POMOCNCY KRECĄ SIĘ PO CAŁYM ŚWIECIE! ZAPEWNE WSZYSCY BEDA SZUKAC MIKOŁAJA MA ON ISC NASTEPUJACĄ DROGĄ MOLTS FIBULA DRAGON LAIR KOLO VENORE POH (GSY) AB ZAMEK ELVENBANE CARLIN GHOSTLAND I ANKRAHNUM A POTEM UDA SIE DO CARLIN A Z TAMTAD ZPOWROTEM DO DOMKU NA VEDZE
MAM NADZIEJE ZE WAM POMOGLEM CHOC TROCHE!! POMOCNICY DAJA FAJNE ITEMKI I NIE ZADNE POMARANCZE!!! A MIKOLAJ PACCA MPA FSY I TAKIE TAM PODOBNIEZ W TE SWIETA PRZYGOTUJE THUNDR HAMMERA DLA PIERWSZEGO SZCZESLIWCA!!!!
JESTEM LVL 19 I JESTEM DLA INNYCH! DOSTALEM BANA NA DEKHRIDZIE NIE WIEM ZA CO A TO Z OKAZJI ŚWIĄT !!!!!
Dekhrid Mag jest offline  
stary 08-12-2004, 19:02   #23
Vacter
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2004

Domyślny

A na rooku chodzi czy nie?
Vacter jest offline  
stary 08-12-2004, 19:57   #24
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dekhrid Mag
Mikołaj chodzi 11 grudnia9SOBOTA) ZE SWOJEGO DOMKU NA VEDZE WYRUSZA O 6.00 RANO ZALEZY TEZ OD SWERWA(AMERYKA LUB NIEMCY,BR)
jEGO POMOCNCY KRECĄ SIĘ PO CAŁYM ŚWIECIE! ZAPEWNE WSZYSCY BEDA SZUKAC MIKOŁAJA MA ON ISC NASTEPUJACĄ DROGĄ MOLTS FIBULA DRAGON LAIR KOLO VENORE POH (GSY) AB ZAMEK ELVENBANE CARLIN GHOSTLAND I ANKRAHNUM A POTEM UDA SIE DO CARLIN A Z TAMTAD ZPOWROTEM DO DOMKU NA VEDZE
MAM NADZIEJE ZE WAM POMOGLEM CHOC TROCHE!! POMOCNICY DAJA FAJNE ITEMKI I NIE ZADNE POMARANCZE!!! A MIKOLAJ PACCA MPA FSY I TAKIE TAM PODOBNIEZ W TE SWIETA PRZYGOTUJE THUNDR HAMMERA DLA PIERWSZEGO SZCZESLIWCA!!!!
JESTEM LVL 19 I JESTEM DLA INNYCH! DOSTALEM BANA NA DEKHRIDZIE NIE WIEM ZA CO A TO Z OKAZJI ŚWIĄT !!!!!
Czy wiesz, że wprowadzanie innych celowo w błąd jest łamaniem regulaminu forum, ok odpowiedz na część pytań:
*Czy święty mikołaj jest na rooku?
Nie, ani jego pomocnicy(btw, a masz depo na rooku?)
*Co dają pomocnicy mikołaja?
W zeszłym roku było to bodajże 10 pomarańczy, NIE DAJĄ LOSOWYCH PRZEDMIOTÓW, ani rare'ów- dają skromnr, symboliczne prezenty(jak chcecie, niemiła księdzu ofiara)
*Co daje mikołaj?
PODOBNO, podkreślam podobno mikołaj w 'ten dzień' ukrywa się gdzieś(nastawcie uszy na "Ho, ho, ho") i daje Rare'y
Dr.Unknown jest offline  
stary 09-07-2007, 00:28
Mighty-Human
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold. Powód: Archeolog
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania