|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Jeżeli znajde w świeta Mikołaja to skończe grać w tibie !!! OBIECUJĘ!!! Rozdawac bede itemki 2 stycznia na azurze w depo w carlin!!! PA mam nadzieje ze podoba wam sie POST!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() ![]() jEGO POMOCNCY KRECĄ SIĘ PO CAŁYM ŚWIECIE! ZAPEWNE WSZYSCY BEDA SZUKAC MIKOŁAJA MA ON ISC NASTEPUJACĄ DROGĄ MOLTS FIBULA DRAGON LAIR KOLO VENORE POH (GSY) AB ZAMEK ELVENBANE CARLIN GHOSTLAND I ANKRAHNUM A POTEM UDA SIE DO CARLIN A Z TAMTAD ZPOWROTEM DO DOMKU NA VEDZE MAM NADZIEJE ZE WAM POMOGLEM CHOC TROCHE!! POMOCNICY DAJA FAJNE ITEMKI I NIE ZADNE POMARANCZE!!! A MIKOLAJ PACCA MPA FSY I TAKIE TAM PODOBNIEZ W TE SWIETA PRZYGOTUJE THUNDR HAMMERA DLA PIERWSZEGO SZCZESLIWCA!!!! ![]() JESTEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() A na rooku chodzi czy nie?
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
*Czy święty mikołaj jest na rooku? Nie, ani jego pomocnicy(btw, a masz depo na rooku?) *Co dają pomocnicy mikołaja? W zeszłym roku było to bodajże 10 pomarańczy, NIE DAJĄ LOSOWYCH PRZEDMIOTÓW, ani rare'ów- dają skromnr, symboliczne prezenty(jak chcecie, niemiła księdzu ofiara) *Co daje mikołaj? PODOBNO, podkreślam podobno mikołaj w 'ten dzień' ukrywa się gdzieś(nastawcie uszy na "Ho, ho, ho") i daje Rare'y |
|
![]() |
![]() |
Mighty-Human |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
Powód: Archeolog
|