|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
|
![]() To pewne, że Dragon Lair w Venore aczkolwiek te miejsce jest bardzo oblegane przez innych graczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2008
Świat: Fortera
Poziom: 69
Skille: 86/57
Poziom mag.: 17
|
![]() dzięki za filmik bardzo fajnie to opisałeś szkoda ze tak lv od siebie odbiegamy ale myślę że poradzę sobie tam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
autor Użyj opcji szukaj! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() @up
Przynajmniej 1 mówi sensownie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() AdiZgOlek, Scofild ma absolutną racje w tym co tu pisze!
Po jaką cholere macie opcje szukaj i inne działy na forum? Wystarczy poszukać, zajmie Ci to minute, może dwie ale będziesz przynajmniej pisał w odpowiednim temacie ... Nie karmić Trolla!
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Dziękuje I proszę się stosować do tego co pisze pan wyżej
![]() NIE KARMIĆ TROLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() O yeah zebrala sie kampania przeciwko mnie, jezu ale sie boje =<
Kozaki przed monitorem... ekipa jednostrzalowcow Cytuj:
ja wiem gdzie expic. Cytuj:
Owned JA TU PISZE ZE MOZNA ZASPAMOWAC FORUM TEMATAMI? JA PISZE ZE JESLI JUZ JEST TAKI TEMAT ZROBIONY TO P O M Ó C MOZNA, NAJWYZEJ POTEM SIE TEMaT SKASUJE -.- a jak ci mnie zal to idz sie wyplacz Cytuj:
ja jestem wyrozumialy nie wiem jak wy, ale nie no ja was rozumiem jak chcecie zostac Ifulllllllll forumowiczami a ja jestem diabelsko ![]() ![]() ok nvm bo i tak nic nie wbije do glowy ludzia z mania wielkosci kthxbye ;o @autor mysle ze pomoglem? ![]() Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 14-06-2008 o 14:11. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Idz na roty...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2008
Świat: Fortera
Poziom: 69
Skille: 86/57
Poziom mag.: 17
|
![]() skorzystałem w tej opcji (szukaj) ale kiedy napisałem posta to dostałem jedną odp idź na dragi albo gs i nic więcej żadnych podpowiedzi tylko idź i już a na odp czekałem jakieś 4 dni ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() mamy pytanie : czy jak bije draga to mam uciekac czy stac obok niego (oczywiscie na ukos) ?
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Cytuj:
Jak kupowałes postać to mogłeś sie jeszcze zapytać własciciela gedzie on expil i jak. Żeby nie bylo bij je z dysta knightem najlepiej kamykami albo z hmm, zeczywiscie bardzo oplacalne i tanie.... nie stoj na ukos bo ci bedzie z łapy bił po 100 a to jak na 70 knight to calkiem dużo. 2 dragy i masz deada, naprawde nie żartuje.... [ironia][/ironia] Ostatnio edytowany przez VanBobel - 15-06-2008 o 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
Chcesz? Zapraszam do Krakowa, możemy się spotkać i zobaczymy kto jest "jednostrzałowcem" ... ![]()
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Imię: Serovon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Vips
Świat: Calmera
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
|
![]() Jestes bezmozgim idiota... Policz sobie i wiedz ze to Ty najwiecej naspamowales w tym temacie. Nawet autor mimo ze takiego tematu nie powinien tworzyc zachowywyal sie z wieksza kultura niz Ty. Na przyszlosc patrz na siebie a nie na innych - od tego sa odpowiedzialne osoby.
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
p 1. gralem przewaznie caly czas knightem wiec nie wiem jak sie gra palem , jedynie podrygi w tibi. 7.6-7.7 , wiec nie badz taki cwaniak mistrzu . po 2. gadajac , ze mam chara z allegro mi nic nie robi bo ja wiem , ze mam swoja postac od 0 :<
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2008
|
![]() Miejsca dla twojego palka na facc:
1. OF 2. Dragon lair w veno 3. Poh, ostrożnie gsy wokół temple 4. Beho w hellgate 5. Dragi na draconii |
![]() |
![]() |