|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Knight czy sorc? | |||
knight |
![]() ![]() ![]() ![]() |
89 | 55.28% |
sorcerer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
72 | 44.72% |
Głosujących: 161. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Bo na dobrą sprawę Tibia wygląda tak samo od zawsze, dla każdej profesji. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() ...i duzo nudniejszą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Hmmm dobre pytanie.
A teraz ja ci zadam pytanie? Czy jesteś pewny, że jesteś dobrym graczem? MDW- druid(to prawie to samo co Sorc) Najwyższy level w Tibi Obecnie 346 Nigdy jeszcze nie padł Exura vita? Exevo gran mas frigo? Gdy jest gorąco utani gran hur+ uh+ exura vita i żyjesz Scorpion Andree-knight Obecny level 324( parę tygodni w plecy za MDW) A dlaczego parę tygodni?? Postacie magiczne w 1 dzień są w stanie zdobyć niesamowite ilości doświadczenia. 1 raz dead by Frost Dragon Ucieczki nie ma, bo nie ma Utani gran hur zostaje Utani hur + UH potworki dystanoswe + haste= Dead A teraz tak się akcja przedstawai MDW-gra od 2005/06 nie jestem pewien = 2 lata albo 3 i ma większy lvl niż SA SA-gra od 2004 4 lata ![]() Wniosek Postacie magiczne potrafią w niesamowitym tempie nabić dużo lvl. Ale Knight częściej soluje trudniejsze moby ![]() Teraz zależy wszystko od ciebie Ja ci podałęm rpzykład 2 sławnych postaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci nie sadze abys wyjechal sorkiem poza 50 lev... Bierz knighta wyskilujesz kiedys i bedziesz smigac. A sorkiem gra ambitna ale kiedys ambicja ci minie a zostanie w*****enie.
Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic), musisz miec pacc zeby grac, ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha knight: Duzo hp duzo capa bicie za darmo tylko na leczenie na mocniejszych mobach duzo wydasz. Ale z pewnoscia wydasz mniej na leczenie knightem niz sorkiem na manasy zeby z visow cos bic. Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz. Albo wez sobie palka - w jedno popoludnie zrobisz 50 skill, bedziesz bic porównywalnie jak kina, mniejsze waste bo uciekasz, royal speary to prawie jak za darmo tylko czesto bedziesz biegac po amunicje. Ale sorkiem tez bedziesz blyskawicznie "out of manasy". W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja i co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze. Sorki teraz najbardziej są na wojnach przydatne. od 45 lev. Ja bym ci palka/knighta polecil. Jak bedziesz grac recznie to palek, jak bot to knight. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Masz 60 lat, jesteś chory na raka i proponują ci albo fiata 126p albo fiata 126p, którego po dziesięciu możesz zamienić na nową mazdę. Oczywiście druga opcja jest bardziej opłacalna, ale niekoniecznie jej dożyjesz, więc w praktyce robi ci małą różnicę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez hzaq - 24-06-2008 o 18:37. |
|||||||||
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam 51 sorka i padlem nim 3 razy w ciągu całej gry. Twoim zdaniem to duzo? 2)Expienie: Według Ciebie knightem wbijesz 2 razy większy lvl niz sorkiem... Hmm... Ja powiedziałbym ze jest na odwrót 3) Waste i ten Twoj 60 mlvl. Wiele ludzi mysli ze sorcem gdzie nie pojdziesz masz waste. Wcale tak nie jest. Umiejąc grac, dobrze biegając itp. w wielu expowiskach wychodzisz na +... Nawet jesli nie masz kasy zawsze mozesz robic sd... Ja zawsze mam kase na exp, chociaz nie jestem bogaty... A nawet jesli mial by wbic ten 60 mlvl to zobacz ile na tym zarobi i poexpi. Knightem w tym czasie wbil bys moze dobre skile, ale sorkiem mozesz isc np. expic na tych sd które zrobiłes i wbic 2-3x wiekszy lvl niz knightem ;D @edit Zapomniales dodac ze Knight jest bardzo monotonny i nudny Ostatnio edytowany przez Stanley6a - 25-06-2008 o 00:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Świat: Obsydia
Poziom: 50~
Skille: 7o~/7o~
|
![]() Jesli mowimy pvp knight vs sorc:
pacc sorc >> kinght facc sorc<= knight Jesli mowa o expieniu itp to juz rzecz gustu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Łódż
Poziom: 348
|
![]() Nie wiem jak wy ale takie tematy nie powinny pojawiać sie na forum gra się kim się lubi bo gra to przyjemność
![]() |
#32 | ||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Widać, że nie grałeś na pvp, jesteś typowym dzieckiem noob-pvp. Dziwne, że jak idzie knight z rsem, to nikt sobie nic nie robi, a jak przeleci sorc z rsem to wszyscy wskakują do depo albo dają loga. Sam wyciągnij wnioski, o ile potrafisz. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A ja bym Ci poradził grać tą profesją, którą lubisz.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Konoha
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Black Tusk
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 23
Skille: 60
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bierz palla hity sa ogromne mozesz potem z sd walic a knightem nigdy m lvl nie wbijesz takiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie uczą juz w szkole czytac? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Doszukał się, jakbyś nie zauważył podawałem po dwa główne plusy profesji...
/Edit : Zamieniłem dwa główne plusy profesji na myślniki bo niektórzy użytkownicy tego forum byli zbyt tępi żeby pojąć o co chodzi. /Down : przeczytałem Twój post pare razy, ale dalej nie rozumiem o co Ci chodziło?' Ostatnio edytowany przez Kamliss - 26-06-2008 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: to dobrze
Profesja: Royal Paladin
Świat: mam swój swiat!
Poziom: lol
Skille: pienc/5