Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Pokaż wyniki sondy: Knight czy sorc?
knight 89 55.28%
sorcerer 72 44.72%
Głosujących: 161. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-06-2008, 09:33   #21
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Eee, skoro różnią się expowiska i sposób walki, to co jest takie same? Gra? Może liczba pikseli w outficie? Dziwnie to zabrzmiało :S
Wchodzisz, expisz, wychodzisz, sprzedajesz loot, kupujesz potrzebne rzeczy, wchodzisz, expisz, wychodzisz itd.
Bo na dobrą sprawę Tibia wygląda tak samo od zawsze, dla każdej profesji.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-06-2008, 11:52   #22
Stanley6a
Użytkownik Forum

Stanley6a's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez projekt89 Pokaż post
Knight jest duzo prostsza postacia niz Sorc.
...i duzo nudniejszą
stary 24-06-2008, 14:07   #23
hzaq
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper Pokaż post
Wchodzisz, expisz, wychodzisz, sprzedajesz loot, kupujesz potrzebne rzeczy, wchodzisz, expisz, wychodzisz itd.
To tak jakbyś porównywał 2 samochody - 126p i jakąś nowszą mazdę, wsiadasz jedziesz, wysiadasz... ale przecież wolałbyś mazdę prawda?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 15:13   #24
Scofild
Użytkownik Forum

Scofild's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny

Hmmm dobre pytanie.

A teraz ja ci zadam pytanie? Czy jesteś pewny, że jesteś dobrym graczem?
MDW- druid(to prawie to samo co Sorc) Najwyższy level w Tibi Obecnie 346
Nigdy jeszcze nie padł Exura vita? Exevo gran mas frigo? Gdy jest gorąco utani gran hur+ uh+ exura vita i żyjesz

Scorpion Andree-knight Obecny level 324( parę tygodni w plecy za MDW)
A dlaczego parę tygodni?? Postacie magiczne w 1 dzień są w stanie zdobyć niesamowite ilości doświadczenia. 1 raz dead by Frost Dragon
Ucieczki nie ma, bo nie ma Utani gran hur zostaje Utani hur + UH potworki dystanoswe + haste= Dead

A teraz tak się akcja przedstawai
MDW-gra od 2005/06 nie jestem pewien = 2 lata albo 3 i ma większy lvl niż SA
SA-gra od 2004 4 lata i taki lvl

Wniosek
Postacie magiczne potrafią w niesamowitym tempie nabić dużo lvl. Ale Knight częściej soluje trudniejsze moby

Teraz zależy wszystko od ciebie Ja ci podałęm rpzykład 2 sławnych postaci
Scofild jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 15:52   #25
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci nie sadze abys wyjechal sorkiem poza 50 lev... Bierz knighta wyskilujesz kiedys i bedziesz smigac. A sorkiem gra ambitna ale kiedys ambicja ci minie a zostanie w*****enie.

Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic), musisz miec pacc zeby grac, ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha
knight: Duzo hp duzo capa bicie za darmo tylko na leczenie na mocniejszych mobach duzo wydasz. Ale z pewnoscia wydasz mniej na leczenie knightem niz sorkiem na manasy zeby z visow cos bic. Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz.

Albo wez sobie palka - w jedno popoludnie zrobisz 50 skill, bedziesz bic porównywalnie jak kina, mniejsze waste bo uciekasz, royal speary to prawie jak za darmo tylko czesto bedziesz biegac po amunicje. Ale sorkiem tez bedziesz blyskawicznie "out of manasy".

W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja i co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze. Sorki teraz najbardziej są na wojnach przydatne. od 45 lev. Ja bym ci palka/knighta polecil. Jak bedziesz grac recznie to palek, jak bot to knight.
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 17:14   #26
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hzaq Pokaż post
To tak jakbyś porównywał 2 samochody - 126p i jakąś nowszą mazdę, wsiadasz jedziesz, wysiadasz... ale przecież wolałbyś mazdę prawda?
Nie, to jest tak:
Masz 60 lat, jesteś chory na raka i proponują ci albo fiata 126p albo fiata 126p, którego po dziesięciu możesz zamienić na nową mazdę. Oczywiście druga opcja jest bardziej opłacalna, ale niekoniecznie jej dożyjesz, więc w praktyce robi ci małą różnicę.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 17:31   #27
hzaq
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scofild
A teraz ja ci zadam pytanie? Czy jesteś pewny, że jesteś dobrym graczem?
Pewny to może nie jestem, ale gram nie najgorzej...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci
Aczkolwiek po przekroczeniu pewnej bariery (lvlowej??) knight zostaje daleko w tyle.

Cytuj:
Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic)
Może i łatwo ubić ale sorcem jeszcze łatwiej uciec. Co do padania to wątpie, chyba że jakis random, który na tym servie bardzo rzadko się trafia.

Cytuj:
musisz miec pacc zeby grac
Pacc to dla mnie podstawa i nie zamierzam bez niego nawet rookgaardu opuszczać.

Cytuj:
ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha
No nie powiedziałbym że w tym samym czasie co zrobie 60 mlv wbije 100 skilla knightem, poza tym robiąc mlv moge robić runy i zawsze kasa wpada, bez sd tez nie jest najgorszy - m walle, utani gran hur...

Cytuj:
Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz.
No nie powiedziałbym... myślę że w szybkości zdobywania lvlu knight jest daleko w tyle, nawet jeżeli chodzi o te mniejsze lvle...

Cytuj:
W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja
To jak często sorcem sie pada nie zależy od profesji tylko od samego gracza...

Cytuj:
co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze.
Jakoś ludzie sobie radzą...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Oczywiście druga opcja jest bardziej opłacalna, ale niekoniecznie jej dożyjesz, więc w praktyce robi ci małą różnicę.
Co nie zmienia faktu że wybierzesz drugą opcję...

Ostatnio edytowany przez hzaq - 24-06-2008 o 18:37.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 23:06   #28
Stanley6a
Użytkownik Forum

Stanley6a's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci nie sadze abys wyjechal sorkiem poza 50 lev... Bierz knighta wyskilujesz kiedys i bedziesz smigac. A sorkiem gra ambitna ale kiedys ambicja ci minie a zostanie w*****enie.

Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic), musisz miec pacc zeby grac, ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha
knight: Duzo hp duzo capa bicie za darmo tylko na leczenie na mocniejszych mobach duzo wydasz. Ale z pewnoscia wydasz mniej na leczenie knightem niz sorkiem na manasy zeby z visow cos bic. Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz.

Albo wez sobie palka - w jedno popoludnie zrobisz 50 skill, bedziesz bic porównywalnie jak kina, mniejsze waste bo uciekasz, royal speary to prawie jak za darmo tylko czesto bedziesz biegac po amunicje. Ale sorkiem tez bedziesz blyskawicznie "out of manasy".

W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja i co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze. Sorki teraz najbardziej są na wojnach przydatne. od 45 lev. Ja bym ci palka/knighta polecil. Jak bedziesz grac recznie to palek, jak bot to knight.
1) Padanie:

Mam 51 sorka i padlem nim 3 razy w ciągu całej gry. Twoim zdaniem to duzo?

2)Expienie:

Według Ciebie knightem wbijesz 2 razy większy lvl niz sorkiem... Hmm... Ja powiedziałbym ze jest na odwrót

3) Waste i ten Twoj 60 mlvl.

Wiele ludzi mysli ze sorcem gdzie nie pojdziesz masz waste. Wcale tak nie jest. Umiejąc grac, dobrze biegając itp. w wielu expowiskach wychodzisz na +... Nawet jesli nie masz kasy zawsze mozesz robic sd... Ja zawsze mam kase na exp, chociaz nie jestem bogaty... A nawet jesli mial by wbic ten 60 mlvl to zobacz ile na tym zarobi i poexpi. Knightem w tym czasie wbil bys moze dobre skile, ale sorkiem mozesz isc np. expic na tych sd które zrobiłes i wbic 2-3x wiekszy lvl niz knightem ;D

@edit

Zapomniales dodac ze Knight jest bardzo monotonny i nudny

Ostatnio edytowany przez Stanley6a - 25-06-2008 o 00:02.
Stanley6a jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 23:41   #29
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scofild Pokaż post
A teraz tak się akcja przedstawai
MDW-gra od 2005/06 nie jestem pewien = 2 lata albo 3 i ma większy lvl niż SA
SA-gra od 2004 4 lata i taki lvl
gdybys sie tu namalowal 2-2.5 roku temu widzialbys jakie wtedy byly mozliwosci expienia bogatego sorca/ druida a jakie knighta, i czemu przez bite 7 lat ciezej bylo knightom.

Cytuj:
ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev
z sorcem zawsze bylo tak, ze duzy waste od zysku dzielila cienka granica, a to po ktorej jej stronie stales zalezalo tylko i wylacznie od tego czy potrafiles myslec podczas gry czy nalezales do pozostalych 95% populacji graczy.
stary 25-06-2008, 00:16   #30
Balnazar00
Użytkownik Forum

Balnazar00's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2008

Świat: Obsydia
Poziom: 50~
Skille: 7o~/7o~
Domyślny

Jesli mowimy pvp knight vs sorc:
pacc sorc >> kinght
facc sorc<= knight
Jesli mowa o expieniu itp to juz rzecz gustu.
Balnazar00 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 13:13   #31
Azatar90
Użytkownik Forum

Azatar90's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Łódż

Poziom: 348
Domyślny

Nie wiem jak wy ale takie tematy nie powinny pojawiać sie na forum gra się kim się lubi bo gra to przyjemność

Azatar90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 16:42   #32
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci nie sadze abys wyjechal sorkiem poza 50 lev...
To nie sądź, a nie będziesz sądzony. Widać że nie grałeś, a raczej nie umiałeś grać sorcem.
Cytuj:
Bierz knighta wyskilujesz kiedys i bedziesz smigac. A sorkiem gra ambitna ale kiedys ambicja ci minie a zostanie w*****enie.
No właśnie. Ambicja Ci minie, bo podobnie jak większość Tibijczyków, jesteś ograniczonym umysłowo osłem.
Cytuj:
Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic),
Padanie zależy od stylu grania i inteligencji gracza, a więc masz rację - będziesz padać co chwilę.
Widać, że nie grałeś na pvp, jesteś typowym dzieckiem noob-pvp. Dziwne, że jak idzie knight z rsem, to nikt sobie nic nie robi, a jak przeleci sorc z rsem to wszyscy wskakują do depo albo dają loga. Sam wyciągnij wnioski, o ile potrafisz.
Cytuj:
musisz miec pacc zeby grac,
Jak już mówiłem, nie grałeś bądź nie umiałeś grać sorcem. Tak jak napisał Vil - od zysku jest malutki krok do wielkiego waste.
Cytuj:
ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha
Po raz trzeci: nie grałeś sorcem. Waste zależy od tego, gdzie expisz, ale przede wszystkim od Twoich umiejętności.
Cytuj:
knight: Duzo hp duzo capa bicie za darmo tylko na leczenie na mocniejszych mobach duzo wydasz.
A sorc ma dużo many, silne czary, stosunkowo duże (i pewne) obrażenia z różdżki za niewielką ilość many, i może bić silniejsze moby bez kontaktu fizycznego z nimi, może biegać unikając hitów i bić z dystansu, a więc mniejsze koszty leczenia.
Cytuj:
Ale z pewnoscia wydasz mniej na leczenie knightem niz sorkiem na manasy zeby z visow cos bic. Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz.
No i cholernie nudna. Poza tym - pewnie się już domyśliłeś - nigdy nie grałeś lub nie umiałeś grać sorcem.
Cytuj:
Albo wez sobie palka - w jedno popoludnie zrobisz 50 skill,
Ahaushaushuahusahusha!
Cytuj:
bedziesz bic porównywalnie jak kina, mniejsze waste bo uciekasz, royal speary to prawie jak za darmo tylko czesto bedziesz biegac po amunicje.
Prawie robi wielką różnicę.
Cytuj:
Ale sorkiem tez bedziesz blyskawicznie "out of manasy".
Nie chce mi się tego pisać po raz piąty.

Cytuj:
W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja i co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze.
Po raz szósty.
Cytuj:
Sorki teraz najbardziej są na wojnach przydatne. od 45 lev.
Może dlatego że są potężni?
Cytuj:
Ja bym ci palka/knighta polecil. Jak bedziesz grac recznie to palek, jak bot to knight.
Nie mów mu o bocie, bo zaraz zapyta jakiego najlepiej używać.

A ja bym Ci poradził grać tą profesją, którą lubisz.
Kup.Se.Musk
Dzisiaj, 09:12 >
shoq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 17:18   #33
hzaq
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq Pokaż post
Nie mów mu o bocie, bo zaraz zapyta jakiego najlepiej używać.
Mam zamiar grać bez bota, doświadczyłem już z nimi wiele i wolę jednak grać sam. Twój post mnie przekonał, temat do zamknięcia, dzięki.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 18:56   #34
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamliss Pokaż post
KNIGHT

+spora ilość hp (+15)

+duża liczba caparcity

-wysokolvlowy knight, unosząc 60~ plecaków manafluidów, może zaszyć się na dobrym expowisku, nie wychodząc po uzupełnienie swoich zapasów

-knight zadaje "darmowe" damage

-wysokolvlowy knight jest w stanie blokować silne potwory (ze względu na ilość HP)

-knight zdobywając średnią liczbę punktów experince zarabia na tym sporo pieniędzy (gp)

-dobrze wytrenowany shielding sprawia iż potwory które walczą w zwarciu, zadają mu znacznie mniejsze obrażenia

-knight podczas zdobywania doświadczenia (experince) nie musi się zbytnio martiwć o drobne błędy które spowodują śmierć (spora ilość hit points)
__________________________________________________ _______________

SORCERER

+duża liczba mp (+30)

+dość wysoki, stały damage

-wysokolvlowy sorcerer jest w stanie uciec prawie przed każdym graczem

-sorcerer potrafi odebrać przeciwnikowi sporą liczbę hit points, niestety po update ciężko jest kogokolwiek zabić solo, jeżeli osoba ta jest przy komputerze i nie ma właśnie zawału, wyjątkiem jest opcja walki postaci magicznych, wystarczy drobny błąd jednego z graczy powoduje szybką śmierć

-sorcerer zadaje damage na odległość

-wysokolvlowy sorcerer jest w stanie osiągnąć niesamowicie dużo punktów doświadczenia w ciągu jednej godziny

Wybór nie jest prosty...

Jeżeli lubisz szybko biegać, zadawać dobre obrażenia (niestety dużym kosztem) i mieć urozmaiconą postać - sorcerer jest dla Ciebie.

Jeżeli wolisz mieć silną postać, której nie brakuje pieniędzy, oraz o którą nie musisz szczególnie martwić się podczas huntów - knight jest dla Ciebie.
Zaznaczone. Od kiedy to minus?
stary 25-06-2008, 19:43   #35
BlackTusk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Konoha

Imię: Black Tusk
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 23
Skille: 60
Poziom mag.: 7
BlackTusk ma numer GG 3507452
Król

Bierz palla hity sa ogromne mozesz potem z sd walic a knightem nigdy m lvl nie wbijesz takiego patrz pall to polowa knighta i polowa sorca masz 2 w 1 Radze ci palla kiedys pall byl przegiety a tera spears full ruznych boltow i arrows i up nowy daje spore mozliwosci a jak chcesz sora lup knighta to wez sora chociarz kumpel lubi knighta i wali nim nontoper i zle mu nie jest a jak masz doswiadczenie w tibi to bierz sora upatrz se miejscuwe zeby duzo manasow nie poszlo najlepiej napoczatku dwarf do 20lvl i dalej to niewiem jak kupujesz pacc to dokop se 600K na allegro kup se 600 bp manasow i tren m lvl a knightem skiluje sie tak ze masakra !!!!! Niedosc ze skilujesz to jescze za nic prawie nie walisz mnie walil 98 knight ja mialem wtedy 15 lvl i po 80 dostawalem zal.pl ze tak powiem nie badz glopi bierz sora lup palla!! Mam nadzieje ze pomoglem^^
BlackTusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 20:01   #36
Stanley6a
Użytkownik Forum

Stanley6a's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hzaq Pokaż post
Mam zamiar grać bez bota, doświadczyłem już z nimi wiele i wolę jednak grać sam. Twój post mnie przekonał, temat do zamknięcia, dzięki.
@up

Nie uczą juz w szkole czytac?
stary 25-06-2008, 20:48   #37
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
Zaznaczone. Od kiedy to minus?
Doszukał się, jakbyś nie zauważył podawałem po dwa główne plusy profesji...

/Edit : Zamieniłem dwa główne plusy profesji na myślniki bo niektórzy użytkownicy tego forum byli zbyt tępi żeby pojąć o co chodzi.

/Down : przeczytałem Twój post pare razy, ale dalej nie rozumiem o co Ci chodziło?'

Ostatnio edytowany przez Kamliss - 26-06-2008 o 12:15.
Kamliss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2008, 11:36   #38
Paralizze
Użytkownik Forum

Paralizze's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: to dobrze

Profesja: Royal Paladin
Świat: mam swój swiat!
Poziom: lol
Skille: pienc/5
Poziom mag.: ..
Paralizze ma numer GG tajny ;]
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamliss Pokaż post
-wysokolvlowy sorcerer jest w stanie osiągnąć niesamowicie dużo punktów doświadczenia w ciągu jednej godziny
rozjebales mnie tym ^^ widzialem filmik jak 180 ms na frostach robil 890k/h expa takze niegadaj glupot fakt duzo stracil ALE niewidzialem 180 ek co robil 890k/h :/
Paralizze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2008, 12:13   #39
Undeadzik
Użytkownik Forum

Undeadzik's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff

Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Domyślny

@up

Masz jakis napad ?
Przecierz napisal, ze sorc wyciaga duzo exp/h -.-
zamierzam porzegnać sie z wzystkimi pedałami i lumpmi ktouzrz oceniali i nie odpaowiadali na moje posty nie zamierzam jurz wiencej pisac ani przeglondac tych wazyh zjebanyh tematów morze za 3 morze 2 powruce ale nie liczie na to bo to forum ma wyskie stenrzenie dałna dowidzenia zjeby leśne huj wam w dupe a to sockers to była poi pomyłka,,i,,
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez smierdzikupa Pokaż post
łał!!!!!!!!

dzisiaj se ide w jaskini i patsze a tam za ścianom taki potwór!!!!!!!
takie zombi!!!!!
jak sie tam doztać????????????????!!!!!!!!!!
Undeadzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2008, 17:30   #40
Wielki_Luki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 06 2008
Lokacja: Przasnysz

Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Wielki_Luki ma numer GG 9191918
Domyślny

Ja chodzę od niedawna sorcem i dla mnie spoko. Knight ma dużo życia ale nie wali na odległość (co jest dość wkurzające). Czyli sorcem nie trzeba sie narażać potworom które nie walą na odległość.
Wielki_Luki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania