|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wybierz co chcesz bo tak naprawdę siłą ataku nie zależy od broni tylko od skilla czyli masz wolny wybór bo żaden rodzaj broni nie jest gorszy.....Pamiętaj umiejętności są ważniejsze od typu broni.
Ja używałem axe ze względu na trudną dostępność(lubię trudna grę bo jest więcej zabawy ![]() Jeśli jednak nie jesteś zdecydowany mimo moich rad to polecam radykalne sposoby które STOSUJESZ NA WłASNą odpowiedzialność: 1. ściągasz ots-a i ustawiasz sie jak w rl tibi(ja tak próbuję jak czegoś nie umiem w tibi zrobić) 2. Tworzysz 3 postacie i odpowiednio do każdej po jednym typie broni i testujesz Myślę ze moja wypowiedź była ostateczna w twoim problemie^^ Więc myślę że starczy już tych rad bo autor dostał multum odp. Pzdr.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateusz Fire Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Raw
Świat: Honera
|
![]() Zapomniales jeszcze o Fist Fighting...
![]() Swordy - Dobre bronie dla Graczy z wysokim Levelem Axe - Prawie taki sam jak sword, ale maja mniej obrony Cluby - Jak nie chcesz miec wiekszy level niz 50 to wal z clubow Doradzam ci Cluby bo sadze ze pograsz 48/h i skonczysz gre knightem ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Link do mojego tematu dyskutujemy tu o wyborze broni najnowszy.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176294
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Łódź
Świat: Aurea/Candia
|
![]() Axe. <69 znakuff>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Dziękujemy za trudną i wyczerpującą odpowiedź.
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Imię: Royal Arscon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SiLeNt FoRcE
Świat: Candia
|
![]() Hmm... ja bym Ci radził swordy
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Koło Wrocka
Stan: Początkujący
Imię: King Szaman
Profesja: Knight
Gildia: Nie mam :(
Świat: Nie wiem
|
![]() Dzięki chłopaki za wszystko!!! Właśnie chodziło mi o przedstawienie argumentów jak zrobili to: Mystlich, Offspringer, Klosorox,Muskaletka
![]() ![]() Ostatecznie wybrałem AXE ![]() JESZCZE RAZ THX!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Szaman007 - 26-06-2008 o 19:15. Powód: Logika textu |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: tarnobrzeg
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: B***O
Świat: kyra
Poziom: 62
Skille: 81/79
Poziom mag.: 45
|
![]() club - moga byc dla noob chara poniewaz sa tanie lecz nie polecam clubow nie ma na wyzszym lvlu w czym chodzic a thunder hammer rare :/
axe - cechuja sie duzym atakiem lecz mala defensywa axe ringi sa tanie swordy - moja ulubiony rodzaj.Sa umiarkowane w defie i ataku sword ringi sa najdrozsze. polecam ci swordy sa na prawde dobre.Duzo jest ich jednorecznych a axe sa przewaznie dwureczne ![]() |
![]() |
![]() |