Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-06-2008, 01:05   #21
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

Stan: Na Emeryturze
=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Srednia krajowa to ok. 3k, przegiales. Zreszta, ten tekst o butach wyrwales z basha, stary cytat odnoszacy sie do innych czasow.

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2008, 01:07   #22
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frapper Pokaż post
nod32 z 40.000 dniowa licencja > all nawet nie krzyczy, ze cos znajduje. ostatni format 8 miesiecy temu, zero wirusow jak do tej pory. puszcze skana co jakis czas i NIC. nic smiesznego mi sie z netem nie laczy, wpieprza mi 10mb ramu.
Skąd możesz wiedzieć, że 0 wirusów? Poprawka: 0 WYKRYTYCH wirusów przez Noda. Tak samo kiedyś myślałem o Avast'cie. Po przesiadce na pirackiego Kaspra zorientowałem się, że 'wspaniały Avast' okazał się niewiele warty.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2008, 01:23   #23
Frapper
Użytkownik Forum

Frapper's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
Wpisy bloga: 1

Frapper ma numer GG 1002880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas Pokaż post
Skąd możesz wiedzieć, że 0 wirusów? Poprawka: 0 WYKRYTYCH wirusów przez Noda. Tak samo kiedyś myślałem o Avast'cie. Po przesiadce na pirackiego Kaspra zorientowałem się, że 'wspaniały Avast' okazał się niewiele warty.
ale Nod32 to jeden z najlepszych antywirusow. Moge sprawdzic log co i kiedy bylo. Nic mi sie nie sypie, na maila i inne konta nikt mi nie wbija. W tibie nie gram to mi to wisi jezeli mialbym owntibie czy cos. System zawsze wlacza sie rownie szybko, stabilnie chodzi. Nic zbednego nie zajmuje ramu, procesora czy sieci. uwazam, ze to zasluga Noda.

Kiedys, jak nie piracilem, wolalem byc bez antyvira niz z avastem. Roznicy sporej nie bylo, a zawsze na starym kompie pare wolnego ramu bylo.

http://mroziak.blogspot.com/
Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty.

<Tompior> ale najlepsze z kont evana
<Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw
Frapper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2008, 01:34   #24
=eQQ=
Użytkownik Forum

=eQQ='s Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Abroad

=eQQ= ma numer GG 8165568 Send a message via Skype™ to =eQQ=
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frapper Pokaż post
ale Nod32 to jeden z najlepszych antywirusow. Moge sprawdzic log co i kiedy bylo. Nic mi sie nie sypie, na maila i inne konta nikt mi nie wbija. W tibie nie gram to mi to wisi jezeli mialbym owntibie czy cos. System zawsze wlacza sie rownie szybko, stabilnie chodzi. Nic zbednego nie zajmuje ramu, procesora czy sieci. uwazam, ze to zasluga Noda.

Kiedys, jak nie piracilem, wolalem byc bez antyvira niz z avastem. Roznicy sporej nie bylo, a zawsze na starym kompie pare wolnego ramu bylo.

Noda za rl kesza wykupywales?

Freelancer.
=eQQ= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2008, 04:00   #25
Anvortis
Użytkownik Forum

Anvortis's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
Domyślny

System zainstalowano: 28.04.2006. Dodam tylko, ze szkoda mi procka, pamieci, miejsca na antyswirusy, firewalle i inne cuda na kiju. Dodam tylko, ze od czasu instalacji nie mialem nawet 1 dziwactwa na kompie, ba nawet sie system nie przycina . Jak to sie mowi w moim srodowisku - gdyby userzy mieli troche rozsadku + odrobina wiedzy to firmy antywirusowe prawdopodobnie dawno by zbankrutowaly....

Prawda jest taka, ze rozsadek + odrobina wiedzy stwarza o 99% lepsza ochrone przed tymi gownami niz najlepsze antywirusy razem wziete ....

@up //Noda za rl kesza wykupywales?

O ile placi za internet ze swojej kieszeni to mozna powiedziec, ze "wykupil licencje na noda" .

Ostatnio edytowany przez Anvortis - 28-06-2008 o 04:01.
Anvortis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2008, 09:45   #26
Ronan_Shade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
Domyślny

Nie wiem czemu wy się tak Avasta doczepiliście. Sam z niego korzystam i to gówno prawda, że co drugi plik to wirus... Ja nie ściągam plików typu .com/scr to mi nic nie znajduję i się czepia tylko tego co naprawdę jest wirusem.
Ronan_Shade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2008, 14:41   #27
Michael Rzotkiewka
Użytkownik Forum

Michael Rzotkiewka's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anvortis Pokaż post
System zainstalowano: 28.04.2006. Dodam tylko, ze szkoda mi procka, pamieci, miejsca na antyswirusy, firewalle i inne cuda na kiju. Dodam tylko, ze od czasu instalacji nie mialem nawet 1 dziwactwa na kompie, ba nawet sie system nie przycina . Jak to sie mowi w moim srodowisku - gdyby userzy mieli troche rozsadku + odrobina wiedzy to firmy antywirusowe prawdopodobnie dawno by zbankrutowaly....
Yea, kazdy tak mowi kto nie ma zabezpieczen procka, pamieci, miejsca.. no srry masz procka 5MHz, 2mb ram sdram z taktowanie 133MHz i 4MB miejsca na dysku? o.O Raczej nie ;P Sciagnij spyware doctor, zaktualizuj, przeskanuj i wyslij ssa co znalazl jestem ciekawey ;] mi za pierwszym razem jak skanowalem wynalazal cos +60infekcji z przegladarki ^^ (mozilla). potem oczywiscie sobie go usun ;P

Silvera WAR part #1
http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0

Silvera WAR part #2
http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM
Michael Rzotkiewka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2008, 15:15   #28
Kinderr
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 06 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka Pokaż post
Yea, kazdy tak mowi kto nie ma zabezpieczen procka, pamieci, miejsca.. no srry masz procka 5MHz, 2mb ram sdram z taktowanie 133MHz i 4MB miejsca na dysku? o.O Raczej nie ;P Sciagnij spyware doctor, zaktualizuj, przeskanuj i wyslij ssa co znalazl jestem ciekawey ;] mi za pierwszym razem jak skanowalem wynalazal cos +60infekcji z przegladarki ^^ (mozilla). potem oczywiscie sobie go usun ;P
dokładnie, tym bardziej, że lepsze keylogerry wchodzą w aplikacje systemowe i nic nie widać, a system dzaiła stabilnie, a może nawet lepiej bo wyłącza niektóre usługi które nie są potrzebne do codziennej pracy

ostatnio logowałem się na pocztę gmail i nie otwierając żadnego listu kaspersky wykrył wirusa który rzeczywiście tam był (trojan), jakbym nie miał antywirusa to nawet bym niewiedział kiedy złapałem drania

ściągnij spybot s&d i się pochwal wynikiem skanowania a jak lubi szybką pracę komputera i na programach oszczędza to niech instaluje windowsa 95 będzie chodził jak burza

Ostatnio edytowany przez Kinderr - 30-06-2008 o 16:38.
Kinderr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania