|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Ja na twoim miejscu wybrał bym rp.
Łatwo zarobić kasę, a jak znudzi Ci się zarabianie i powolne expienie, to możesz iść na małe pg na Frosty, Hydry itp |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystkie osoby, które mówią, że gra paladynem jest nudna zapewne nigdy nim nie grali
![]() A teraz mała próbka: ![]() ![]() ![]() Knightem na tym levelu biłbyś jakieś ancienty czy piraty a maga wyżej pokazane potwory miałyby na combo. Pozdro dla nudzących się paladynem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() up* signed
2h hunta na lich hell http://s373.photobucket.com/albums/o...nt=new0075.jpg ![]() a uzbieranie tego mi zajelo jakies wbicie z 110 na 120 lvl na goromie, loota nieselalem a i tak mialem profil na masasy i spery ze zloconej kasy i jakichs plate armow http://s373.photobucket.com/albums/o...nt=new0076.jpg ![]() ale w sumie jak umiesz grac to sobie kazda profesja poradzisz a wg mnie pallem na malym lvl mozesz szalec jak dla mnie pall to czysta przyjenosca a gralem i knajtem 45lvl i sorkiem 40lvl. I mowie ci zdecydowanie PALADYN |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Zdecydowanie - Paladin!
Knightem zanudzisz się na śmierć... Msem potrzeba w choy kasy na jego rozwijanie... Słyszał ktoś/gdzieś/kiedyś o biednym palku, w dzisiejszych czasach? ![]() Niesądze... ![]() Pozdrawiam, Badger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() a slyszeliscie kiedys tekst zaluje swojej profesji? Napewno tak i to z ust sorka, knajta albo druta nigdy niewidzialem zeby ktos zalowal ze ma palka xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 70~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() zdecydowanie knight,potrzeba 0 skilla + kilkadziesiat min dziennie przy kompie ustawiajac bota z dobrymi scryptami
![]() |
![]() |
![]() |