|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chciałbyś aby dodano nowe servery (napisz dlaczego w poscie) | |||
Tak NoN PvP |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 30.56% |
Tak PvP |
25 | 34.72% |
Tak PvP Enfo |
6 | 8.33% |
Nie |
19 | 26.39% |
Głosujących: 72. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 0 nowych serverow! pomyslcie !!! 500 botow grzeje aby nabic pierwszy najlepszy lvl na servie... jednak ceny byly by fajne ? wylocisz p arma i masz pare k... a jak cos lepszego to nawet setkami... np dsm
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Ja wole no-pvp bo juz mam dosyc jak narazie pvp. War na pandorii juz trwa dosyc dlugo i caly czas sa deady wiec przyda sie jakies no-pvp
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() lol?Zobacz se o godzinie 17-20 na takiej guardi,celescie czy candi.Kolejki po 200 osób.Na dużo expowiskach już sie nie da expić.Powód?ZA DUŻO LUDZI.Powinno powstać jeszcze około 5 serwerów non-pvp żeby ludzie mieli co robić.Pvp serwerów jest aż nad to.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @Vil
Znajdź mi (obecnie) puste non-pvp to dam ci dychę... Ale ten pomysł ze zrobioniem pustych pvp na nono-pvp jest dobry, bo w końcu nowe servery; obojętnie jakie problemu nie rozwiążą, a nawet pogorszą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() mozna co najwyzej liczyc, ze na te serwery pchaliby sie ludzie na niskich levelach ktorzy i tak na zapchanych grac nie moga, wybotowani 100+ nie beda sie przenosic, chyba ze komus i tak nie zalezy bo wybotuje kolejnego chara.