![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
A trapy na Botterach widziałem raptem trzy, podczas gdy ogółem w mojej obecności trapowano lub próbowano trapować ponad setkę osób. Po prostu cwaniaki tępią innych dla łupu, a potem tłumaczą się, że robili to, bo gracz był noobem. A gówno prawda - mój brat jako osoba bezkonfliktowa oraz pomagająca innym również trapa zaliczył. Ja, zachowujący się podobnie, także byłem blokowany, a dzięki nieudolności potencjalnego łowcy, szczęściu i sporemu zapasowi Life Fluidów ani raz w tym nie zginąłem. Ale i tak straciłem na tym wiele - średnio po 5-6 LF na jeden trap to sporo, bo przed update było to jakieś 360 gp, a typowy hunt kosztował mnie średnio 3 razy mniej, do tego zysk przynosił. Mniejsza zresztą o mnie. W każdym razie - trap szkodzi, a co szkodzi graczom uczciwym (w sensie nieużywania programów wspomagających) - powinno zostać wyeliminowane, co CipSoft właśnie robi. Nieważne, czy ginie złodziej łupu, żebrak, zwykły gracz czy Rookstayer - śmierć to śmierć.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Świat: Polska
|
![]() No niestety w trapy zazwyczaj wpadają początkujący gracze, zazwyczaj ci którzy nie wiedzą nawet co to trap itp. Teraz sobie wyobraźmy takiego gracza, gdzieś się dowiedział o Tibi i stwierdził, że zagra. Dorobił się tego lvla idzie pozwiedzać a tu niespodzianka i trap. Bardzo to zniechęca do dalszej gry. Stwierdzi, że lepiej pograć w coś innego bo i tak za bardzo się do tibi nie przywiązał. W ten sposób cipsoft traci klientów, a tylko dzięki im ma pieniądze na funkcjonowanie. Więc nie dziwota, że wprowadza poprawki. Teraz jest tyle gier mmo, że jest w czym wybierać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() @up.
zgadzam się. Wiele osób zaczęło w grać w np. Lunia , nostale , itp. Bo graficznie sa leprze , jest dźwięk , nie ma pułapek i też są free!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Cytuj:
To jak nie da się trapować to teraz czas na blokowanie oracle, żeby nikt z Rooka nie wylazł ;P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() @down
Racja, jedni sięczegoś nauczą, drudzy sobie darują. (miło się polemizuje =), widać, że obędzie się bez chamstwa na tym) Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 10-07-2008 o 20:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ja o tym wiem i nie mam nic przeciwko. Za to taki gracz prędzej niż sięczegoś nauczy - zrezygnuje z gry, bo "same chamy tu grają". A CipSoftowi się to nie podoba, bo tracą potencjalnych nabywców PACC. A tu cały czas mowa o tym, dlaczego trap place zostały utrudnione.
@up Nie zaprzeczę, zawsze miło podyskutować z kimś, kto wie na czym dyskusja polega.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 10-07-2008 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Będzie nam niezmiernie miło, jak dorzucicie swoje 5 groszy...
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2210155 Propozycja o dodaniu schodków do wieży waspów. Jak każdy wie w tym miejscu jest sporo trapperów. I żadnych offtopów na temat Styzite!
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 105
Skille: 90+4/73
Poziom mag.: 20
|
![]() pamietam jak trapowalem na mino hell i wasp tower, wczoraj na mino hell mi 4 kolesi na red hp ucieklo, naiwni na questa szli xD
na wasp tower latwiej uciec a tak to zastawialismy wyjscie kolesiem i skrzynka i spox teraz latwiej bedzie im uciec, u hiacynta nigdy nie trapowalem ![]() i tak niegram juz rookslayerem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() @Hakuoh: i tak tam nie trapuje ale jestem na NIE bo wtedy, teoretycznie nie zostanie juz zadne miejsce do trapowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() Cytuj:
Jak sama nazwa wskazuje Wasp tower- wieża pszczół, ul. Pszczoły latają, więc po co im schody? Zburzy klimat RPG. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Czarnobyl
Imię: 5#@!%^#@!
Profesja: Druid
Gildia: Desolation :s
Świat: Obsidia
Poziom: 25
Skille: 21S
Poziom mag.: 26
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak zwykle .
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Świat: Zanera
Poziom: 62
|
![]() |