|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Zdjęcie, które chciał umieścić Lord Dreathan:
![]()
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() ok mam 15 sorca na aldorce..wystarczy żeby was wszystkich nOObów roz***ac ...a i zapraszam na danubie to nawet rook będzie dla was męczarnią
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Master Of Devastation:
Tia, tia. Już widzę twój mass pk-ing. Cały BP LMM i wymiatasz hitami po 9. No cóż, najlepszy knight na Aldorce pewnie zaliczył glebę, jak go lałeś z tych cudownych runów. Jeszcze pewnie Karwa na Danubii jest twoim protectorem. ![]()
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Mława
![]() |
![]() DZIZIS ale debile jak iwdzicie X to se ruszcie szanowne assy i kliknijta se na link
KEINIM OF TITANIA KNIGHT 20lvl 4 mlv SKILLS:55/51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
![]() |
![]() nie karwy nie znam ale chodze do klasy z nasharem(59 royal ,libera) i ularisem(94 elite,danubia) i nie potrzebuje protekcji bronie sie sam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
![]() |
![]() aha i o ile wiesz noobie 5 sorc robić może sd ,także latałbym z sd a nie lmm...co za debil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
![]() |
![]() poprawka 15 sorc(pieprzona klawiatura)x(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
15 sorc...omfg boje sie , ja mam 53 Royal Pall , zwie sie LORD DREATHAN , skille 90/71 moze sie zmierzymy ? DanOObia-server dla takich jak ty czyli nOObów I *** mozesz sobie chodzic do klasy z kim chcesz to i tak nie zmienia faktu ze jestes żałosny....
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
![]() |
![]() nie chwale sie tylko uświadamiam Karteazusz(nOOba) że nie jestem takim nOObem jak on i nie mówie że mnie protectują hight lvle bo tak nie jest chodze z wysokimi lvlami do klasy a o protecta ich nie prosze bo go nie potrzebue ...spadam wieje tu nOObizmem i nuda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
Boshe co za idiota....... Nice sski Lord--przejzalem wszystkie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Master
Nareszcie ![]() thx Jakub~
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Jak ja lubie takie tematy. Popatrzyc jak w tym temacie aż wieje uprzejmoscią
![]() Ja sobie kliknołem na link i mi extra działała. Popatrzyłem sobie na inne ss ![]() A ta wojna spoko ja nigdy nie byłem w takiej sytuacji(no może w Carlin) Ogulnie ss spoxix... PS: WIDZE WIELKIEGO CZERWONEGO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() @ Master Of Devastation
Wez sie odp****** od aldory plx, nie wiem czemu gadasz "mam 15 sorca was pozabijam".. no comment, a zabicie Cie na danubi uwierz mi to nie jest duzy problem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Master Of Devastation
alez ty nie samowicie grozny z tymi lmm <lol> a z sd walisz po hm 60 ^^ to naprawde ktorymu royalowi 60 (jak cos sora za pomylke) narobisz : ] wiesz co idz na swoja dan00bie |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
II. "...aha i o ile wiesz noobie 5 sorc robić może sd ,także latałbym z sd a nie lmm...co za debil..." - o ile wiem, to byś nie nabił 25 mlvl. tą postacią, bo jesteś dupa wołowa i umiesz tylko pisać bezsensowne posty: "widzę X, widzę X" - ****a, ożen sie z tym X to w końcu takie podniecające...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Ej ****a z***ales ! Pisalo jesli widac X to na link z***ales sprawe a danubia jest dla noobow bo tam wszystko takie tanie
i ten gosc dlaciebie to master bo gosc ma duzo wyzszy lev ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Czyli tylko noobowie graja na swiatach gdzie sa niskie ceny?? Pomysl zanim cos napiszesz:/ Nice zdjatka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() @ Master Of Devastation
Dobra dobra...zamknij już ryj i daj nick tego sorca. Chętnie się uhmejkerem przejde żeby ci naje.bać.; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytanie do modków: Wy macie aż tyle cierpliwości, czy poprostu przegapiliście ten temat?
re down: Na pyskówki zapraszam na priv. Forum od tego nie służy...
If you find your head on the floor, you will fight witchers no more. Ostatnio edytowany przez shae - 04-12-2004 o 16:19. |
![]() |
![]() |