|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() HEHE teraz to nikt nei bedzie mial problemu kupic pacca za gp w grze, przedtem niektorzy sie bali.
Hail Cipsoft lubimy prezenty ![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Ha! No ale kto będzie cchiał rezygnować z darmowego pacxca xD
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Ile kosztuje pacc? a jak go zaloze to nie strace swojej postaci???
|
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
![]() Wreszcie pomysleli
![]() ![]() mAm pyt : Czy bedzie wkoncu grafika 3D?? ![]() Ja nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ale pacc kosztuje nie 80zł tylko 22 dolary. Przy obecnym kursie walut przekłada się to na niecałe 70 zł chyba więc taki pacc na 11 miechów pkosztuje ~210 PLN co jak widać wygląda dosyć kusząco ![]() Gremlin.. mi suprajs plx ![]() P.S. Jakby się zastanowić to ta zmiana może sprzyjać złodziejom. Nowa sytuacja, więcej ludzi się odwarzy bo znika groźba hacknięcia. Oszust zawsze jakiśbajer wciśnie... i tyle.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 02-12-2004 o 06:37. |
||
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @70 dolarów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Julera \ Fibula Village 2
![]() |
![]() nie martwiac cie to cena w $ nei spadnei raczej.... predzej wzrosnie bo on coraz slabiej stoi ... A cipy to raczej euro
|
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Jak mysle troche to usprawni kupowanie pacow.Pacc jako prezent pod chonke od rodizcow moze byc wazne ze nie musisz podawac numerkow osobie of ktorej kupujesz paca za gp.Mi to nie robi roznicy kupuje pace za zlotowki owiele bezpieczniejsze nawet z ta opcja>zawsze koles moze wycofac kase za pacaa wtedy tylko ban na rok;]]]
|
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
![]() |
![]() Za***i*cie! Huahuahua! To mam PACC! HAHAHA! Święta r0x (Mikołaj też)
A z okazji świąt dowcip -Mamusiu, kiedy przyjdzie Mikołaj? -A skąd ja mam do cholery wiedzieć kiedy twój stary przyjdzie z knajpy!? ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() Mam pytanie - czy podczas kupowania komuś pacca w ten sposób jest jakiś numer referencyjny? Czy np. jeśli kolega zamówi mi pacc i poda nr. konta bankowego i z tego konta wpłaci to kase to będe miał? i gdzie musze potwierdzić że chce przyjąć pacca
Ostatnio edytowany przez Bajapa - 03-12-2004 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Jak tylko do zobaczyłem to od razu napisałem stosowny list do "Świętego Mikołaja" (to znaczy staremu mejla wysłałem ;p) i czekam na "odpowiedź" miejmy nadzieje pozytywną
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() jeszcze raz prosze o pomoc - czy podczas kupowania komuś pacca w ten sposób jest jakiś numer referencyjny? Czy np. jeśli kolega zamówi mi pacc i poda nr. konta bankowego i z tego konta wpłaci to kase to będe miał? i gdzie musze potwierdzić że chce przyjąć pacca
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam dwa pytania:
1. Jesli system zostal poprawiony to oznacza ze tego starego z numerem ref ktory sie dostwalo juz nie? i kozysta sie z tego nowego systemu? 2. Czy tym nowym systemem tez jest jakis numer ref czy np. na kartce w krora sie owija dolarki pisze sie nick postaci ? |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Czy zakup pacca przez ta nowa opcje moze zakonczyc sie banem?
Wyobrazmy sibie taka akcje podpadles komus na serwerze i gdy śpisz zaklada ci pacca na twój nick a potem go anuluje wstajesz rano zeby lvl zrobic przed szkola a tu konto banished ? Ostatnio edytowany przez Nuvizizi - 04-12-2004 o 00:13. |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
2. Nie mam pojęcia, trzeba poczekać, aż to ktoś zamówi. Ale podejrzewam, że samo zamówienie wygląda tak samo, tylko że interfejs się trochę zmienia i możliwość zamawiania przez inne osoby. [query=Nuvizizi] Czy zakup pacca przez ta nowa opcje moze zakonczyc sie banem? Wyobrazmy sibie taka akcje podpadles komus na serwerze i gdy śpisz zaklada ci pacca na twój nick a potem go anuluje wstajesz rano zeby lvl zrobic przed szkola a tu konto banished ?[/quote] Też trzeba będzie poczekać, żeby się przekonać, czy ktoś robi takie przekręty i jak CIPTeam reaguje. Ale podejrzewam, że wzięli to pod uwagę i jakoś się zabezpieczyli przed tym... |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eh w tym miesiacu chce kupic pacca i nie wiem czy tym nowym sposobem czy straym boje sie ze starym nie dojdzie
![]() |
![]() |