|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Finez de'Cloud
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 85
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Takie cos to se gdzies wsadz wykonanie bez sensu pomysl totalna porazka to jest forum tibii wiec rub fakei kture przypominajom tobie a nie jakies tandetne warcrafty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() To Lord Finez: Widze że w Warcrafta za dużo nie grałeś jeśli grałeś kiedykolwiek i nie obrażaj tak szlachetnego dzieła jakim on jest.
Nawiązując do tematu heheh ja tam nie będe wrzucał ani nic innego bo wydaje mi sie że nie o to chodzi na tym forum ![]() ![]() Have a nice day.
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Cytuj:
Heh wiesz co ja na Twoim miejscu bym się na tym forum nie udzielał, ponieważ sam sie w ten sposób ośmieszasz. Jeśli masz zamiar skomentować czyjąś pracę zrób to w sposób kulturalny i oficjalny a nie w taki jaki to czynisz. Widzisz kolega który założył ten temat przynajmniej się starał i wielkie gratulacje dla niego gdyż nie jest takim idiotą jak ty, który nie potrafi nic zrobić tylko wrzucać innym. 1. Naucz się pisać... 2. Dorośnij do udzielania się na forum Have a nice day.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
|
![]() Spox pomysł
![]() Nareszczie ktoś docenil najlepszą ( poza Tibią ![]() A jak ktoś Warcrafta nie lubi to jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Nie krytykujcie tak!!!!!!! Po prostu chcial sprobowac. Nie kazdy jest chodzacym idealem, czy alfa i omega. Cieszcie sie ze wstawil to na forum.
![]() No to tyle. ![]() PS: Niektorzy robili gorsze, ale pewnie nie wstawili na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() Wiecie co, lepiej skasujcie juz ten temat, bo ludzie przychodzą tu się tylko powyżywać
![]() Ja sam tez nie uważam, ze to jest nawet "dobre"... A więc: DELETE IT PLX!
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Jak patrze na te ssy to mnie czącha...
BEZNADZIEJA !!! Ale...Po co śmiejemy sie z chłopaka przecież włożył w to sporo pracy (jakieś 20 sekund) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Chyba Tarnów
![]() |
![]() a ja powiem :
Wess sie z tym !!!!!!!!!!!!! to jest jakies dupne polaczenie warcraft z tibia :/ nic a nic nikogo to nie zaciekawi ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Wracając tematu nie mogę ocenić bo wyświtla mi się 10% zdjęcia i staje ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: z Domq
![]() |
![]() OMG!!! CO to ma być? Fake? Prędzej obrazek z śmietnika mojego 5-letniego braciszka. I otwiera się masakrycznie długo!!!
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Mysle ze on tego nie robil 20 sekund jak mowia niektorzy wszechwiedzacy uzytkownicy tego szlachetnego i wspanialego forum. Robil to pewnie kolo 10 lub nawet 15 minut. Pomysl bardzo fajny, tylko mogles wkleic tak jak to ktos powiedzial Infernale zamiast Plugastw. Ponadto Jesli juz dajesz Plugastwa zamiast demonow to po co wieze ? Lepiej juz dac same plugastwa (Infernal is better
![]() ![]() PS. Ja nie umiem robic Fake'ow, wiec nie mow ze "skoro jestes taki madry to zrob to sam" Nigdy sie tego nie tykalem i tykac sie nie bede najpewniej ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. Ostatnio edytowany przez Vormencik - 17-12-2004 o 23:39. Powód: Literówki :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jimmy Madden
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Wykońanie lipowskie! mogłeś chociaż też zmienić itemy do wygrania na Warkrawskie!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
to jest ... bez sera 2 wierze strzelaja do 3 ziomow a po co te 2 obserwatoriu to ja nie wiem orazka mogles chociaz obrobic to zeby to jakos wygladalo głupek
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() oMfg. to jest zbeszczeszczenie warcrafta i tibii.(w3 rulz) No ale jak na cos na co poświęciłeś około 30sekund niezłe. swoja droga w paincie da sie wyciąc abosa towery lisza bm'a i palka bez terenu. jak to ejst z edyora to dobze ze nie ma sciezek terenu. Jezu, marosc nad marnosciami(sam sie nie mam czymchwialic) i wszysktko na marne.
|
![]() |
![]() |