![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Celesta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leira Lavenson
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 92+/76+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() kumpel mial podobne eq ale na celescie i prowadzil slima do skilowania, zlapal kicka i tylko p ammy zostalo z eq wiec kup aol
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Hmm, ja grałem na non pvp, treniłem na slimach z lepszym eq (rh, mms, g legi, dsm, steel booty) bez Aol-a i jakoś przeżyłem. Jeśli bardzo boisz się stracić eq i masz trochę kasy w dp, to kupuj śmiało, jeśli nie to nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: W domu(?)
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Tak wogole to niewiem po co kupowales to EQ. Strata kasy... Na tym levelu?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Stan: Niegrający
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() widocznie kasy mu nie szkoda, ale AOL na takim levelu jest nieprzydatny , strata kasy i wogóle to szpan mieć AOL na takim poziomie,
Sry za powtórzenia wyrazowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Wcale nie strata, bo nikt mi tego nie zje
![]()
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down&2down Jeśli będzie nosił AoLa, to nie straci eq. Pozatym na non-pvp nie jest problemem nie padać... Chyba, że autor ma kicki/lagi, ale skoro o tym nie wspomniał, to raczej nie ma... Ostatnio edytowany przez Argen - 01-08-2008 o 18:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Choćby taka, że teraz łatwiej padnie, niż za 20 lvli...
Co do tematu - ja nosiłem aola od 12 lvla. Pierwszy raz z aolem padłem, mając 61...
Ostatnio edytowany przez domin3x - 01-08-2008 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie o to mi chodzi. Pandnie teraz, od jakiejkolwiek przyczyny i moze stracic wszystko :/ Ja bym nie ryzykowal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wy skilliliście na 20 levelu na slimach i z czym?
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Na Twoim lvl, skillach i eq poszedł bym już na slimy.
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Niegrający
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
![]() |
![]() ---------------------------------------------------
sry
A póki okręt walczył - siedziałem na maszcie, A gdy tonął - z okrętem poszedłem pod wodę... Widzimy to ,co chcemy widzieć! Ostatnio edytowany przez lamp999 - 28-02-2009 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() 2.Wypadnie Ci dsm-40k wypadnie aol-50k wiec bez sensu,poza tym jesli bedziesz uwazal to nie padniesz na slimach. OMG |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie o to chodzi. Moze pasc i mu wypadnie DSM+RH itd.!! A tak to wypadnie mu tylko aol. A nie padnie na slimach tylko np. od innej przyczyny tnz. kick, lag. Pomyslales o tym?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol poco jakis aol poco takie eq zal niech kupi k seta jakas dobra tarcze i juz starcza mu na slimy.. jak padnie to co 5k za k arm to po ciulu straci a jak padnie z aol to straci aol 50k .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do mojego doświadczenia w grze to nie podlega dyskusji, gram 4 lata, raz najtem ale na pvp treniłem na Monku.
Czekam na dalsze wypowiedzi. Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
bez sensu.. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() kazdy wie ze moze pasc i nosi jakies eq, a takie 100+ lvle tez moga pasc -.- Twoj post jest wlasnie bez sensu, nawet jak bedzie mial kicka to po minucie go wyrzuci z gry a 2 slimy go tak szybko nie ubija, chyba ze go kicknie przy lurowaniu, zawsze pozostaje szansa na to ze spadnie tylko bp ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aeshma:
Ja niewiem po kiego wała, ale nosi. Wiec lepiej niech se zostawi to EQ na pozniej a teraz zagra z k setem + meduska. Strata tego nie bedzie kolosalna, jak np. strata DSM czyt RH :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Imię: Wzorek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
|
![]() Najlepiej kup: warrior(8), g armor(14), k legs(8), fur boots(2), p ammy(2) = 34 armor a takie eq jest 3 razy tańsze od tego poniżej na non-pvp.
a rh(9), dsm(15), k legs(8), fur boots(2), aol(0) = 34 armor więc wnioski nasuwają się same. A aola najlepiej kupić jak masz itemek warty powyżej 100k. przykładowo nosisz DSM i aola do niego jak padniesz aol niszczy się ale masz DSM a za tego aola co się zniszczył mógł byś kupić kolejnego DSM, chyba że też chodzi o zawartość plecaka ale to inna sprawa. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Wzorek - 02-08-2008 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak ci wypadnie kilka itemow?! Wlasnie po to sie Aol nosi. Rzeczy ci leca losowo.. -.- Masz np. DSM, RH, K legi, p ammy, bohy. I bez aola ci lootnie DSM+RH+BP. I co?! Niedosc ze caly loot w dupe, to jeszcze kilkanascie k. Wiec lepiej aol kupic... Moj kumpel mial taka sama sytuacje. Najs EQ, ale nie kupil aola. EQ: B legi, DSM, p ammy, bohy,bp of holding loot +15k, demonka. I co mu zostalo z EQ? Tylko demonka. -.- Moral? kupic aol :/
|
![]() |
![]() |