|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Ekwador
|
![]() 1.Odpalam Neostrade...
2. Odpalam Winampa >> Boys >> "Jesteś Szalona" .. 3.Odpalam forum tibia.pl 4.Stara się drze "Do lekcji a nie przy kompie ! " 5. Wyłaczam kompa 6.Po 5 minutach nauki właczam kompa .... 7.Robie czynnosci dane w numerkach 1-3 8.Patrze na zegarek jest godzina 19:00 .... spadam z kompa .... ide oglądać dobranocke ... Tabaluga roxxx (króliczek wymiata) 9.Po obejżeniu Dobranocki .. odpalam tibie .... 10.Po 30 min grania muj czas się skończył ... godz. 20 ide spać ..... Thats ALL ..... ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() A ja:
1.Włączam kompa 2.Włączam Neostrade 3.Odpalam tibie 4.No i jak nie expie to serfuje po necie !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() U mnie jest tak:
-Otwoeram drzwi -Podchodze do kompa -Wciskam przycisk kturym się włancza -rozbieram kurtkę i czapkę -Loguje sie -Ide po coś do jedznenia I sobie siedze i siedze dopuki starsi nie wrucom ![]() ************************************** Nick: Lady danone/lvl 11/ m lvl 30/ Secura/ Carlin / Druid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 1. Wracam ze szkoly
2. Biegne od razu do kompa 3. Jesli nie expie to trenie surfujac po tibia.pl 4. Jesli nie logne sie do Tibii to gram w Soldata. 5. Jesli nie gram w Soldata, to poprostu przegladam forum. 6. Oczywiscie starsza chce zeby sie uczyl i tqak dalej. 7. Jak mi sie komp znudzil, cale forum przeczytane, nie chce mi sie grac i patrze, ze jakas bardziej skomplikowana lekcja, to czytam tematy, ktore byly ostatnio. Ale i tak bez kompa nie wytrzymam! Np. dzis siiedzie juz 7h xD
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() 1. Skanuję dysk programem Ad-aware.
2. Skanuję dysk programem Spyware Doctor. 3. Skanuję dysk programem Spybot S&D. 4. Gram w tibie, albo w CoD: UO (Multi of coz ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() nic............................
Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 10-08-2008 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() 1.Winamp
2.Tibia 3.CS 4.Tibia 5.CS 6.Odrabianie lekcji (tzn. Albo skiluje w Tibi albo w przerwach między rundmi w CSie ![]() 7.Spacerek z psem 8.CS 9.Tibia 10. Good night ![]()
![]() |
#28 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Włączam Operę, loguję się na tibia.com i tibia.pl. Na tibia.com piszę 2-3 posty na forum gildii. Na forum tibia.pl z miejsca sprawdzam raporty, kasuję jakieś 5 tematów, banuję kilka osób, zamykam trochę, napiszę 2-3 posty... Potem loguję się na moich druidów żeby uhy zrobić. Wyłączam Tibię, wracam na forum tibia.pl. Szczegółowo sprawdzam tematy - a nuż będzie można komuś wlepić ostrzeżenie czy bana... Może jakieś posty do skasowania czy znowu kilka tematów... Pewnie ktoś w tym czasie zraportował innego usera że tamtem mu awart ukradł, że go nie lubi, że ktoś nazwał kogos innego n00bem >.<
Jak już się wyczerpią możliwości działania na forum, zapuszczam DC++, druida na uhy i zajmuję się trochę programowaniem (studia czasem bolą). Co jakiś czas sprawdzam forum, czy nie ma kogoś nowego do zbanowania/tematu do skasowania, dopóki nie zrobię dziennej normy. Potem już koszę dla przyjemności, nie z przymusu. W międzyczasie pójdę na zajęcia jakieś, zjem obiad... Aż w końcu zrobi się godzina 1-2 am i pod przymusem kolokwium porannego wyłączam kompa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() EHEH teraz ja mówie...
![]() 1.www.tibianews.net po fotki sobie dzienne 2.www.tibia.pl <-- forum głownie... 3.Loguje sie w Tibii 4.Emaile moje.. ![]() 5.GG dla chwili czekania zanim wejde do Tibii ![]() ---GRanie ---GRanie 6.www.funiaste.net <-- ubaw pod pachy ![]() 7.I Remiks teledysku ,Aserehe' Ostatnio edytowany przez Nevemu - 23-12-2004 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() 1. Media Player (winamp mi sie cos psuje jak tibie wlanczam)
2. tibia 3. fora 4. irssi (irc) 5. spac ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() A wiec:
1)Lacze sie z internetem 2)Wlaczam winampa 3)Czekam az zie winamp wlaczy(3-5min) 4)Mowie sobie-Jutro robie formata 5)Sprawdzam gg zarazem wlacza sie winamp 6)Wchodze na forum tibia.pl 7)Ogladam nowe tematy na forum zarazem wlaczam tibie 8)Gram do oporu 9)Wylaczam kompa |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() 1)włanczam tibie.pl oraz przeglądam forum
2)włanczam tibie.com 3)włanczam winampa 4)włanczam tibie (proste) 5)odpalam GG 6)i tak do 23.00 chyba ze jest duzo zadane albo sprawdzian to troche wcześniej Ale ostatnio mam duzo sprawdzianów |
![]() |
![]() |