|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Tak. taki sobie krzysiek też. Tylko nie wspomniałem o jednym szczególiku... to była moja stara 6sta klasa. Teraz chodze do gimnazjum i tylko Krzysiek chodzi ze mną do klasy (oczywiście z tej byłej klasy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Moj nik wziol sie z nwn
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Swojego czasu miałem jakiś przebłysk veny (nawet najlepszym się zdarzy) i na jezyk weszło mi imię Galahard (a stało się to podczas creaowania kolejnego opowiadania mojego autorstwa). Potem dołożyłem nazwisko Signe, ale nie używam na Lunie moim charem...
tak btw. jestem przeciwko używaniu imion zaczerpniętych z xxx źródła (oczywiście będąc w pełni świadomym). Raczej polecam chwile pomyśleć i wymyśleć coś własnego (choć samemu zorientowałem się po 2 miechach że jeden z rycków Okrągłegu Stołu miał na imię Galahad, byłem całkiem blisko hehe)
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() [quote=Dr.Unknown]A odkiedy strażak uwielbia ogień??
QUOTE] jak to powiedzial ktos w pewnym filmie " to jest sarkazm ciolku " ![]() tak jakos mi sie skojarzylo... fajnie brzmi... czerwony jak krew (cegla lol)najcik tez fajnie wyglada a pozatym nie bardzo wiedizalem wtedy jak napisac imie kogos kto lubi podpalac wszystkich naokolo (wtym samego siebie ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord kubasek
Profesja: Paladin
Świat: Calmera(rox)
Poziom: 17
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ja ma ksywek troche.
Jeden pierwszy to kubasek, na swoje ime wzialem, a ze moj nik realny (puchacz) byl zajety to se taki wzialem. drugi kubaske siema to second part of kubasek. polacko, wloski seerwer doelra.polekon, nie mialem pomyslow.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() hox = nie wiem... od foxa , ale ich dużo było więc hoX
![]() roxs = miało być rox (ang.=górą,wygrywa?coś podobnego), ale nie wchodziło hox rox więc dałem hox roxs dla bajeru do hox dodałem S ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lelavafu to losowy nick
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() Ja jestem Kalafior Avenger, ponieważ mam przezwisko kalafior, a Avenger, bo powróciłem i się MSZCZĘ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Drogie dzieci, chodzcie na kolana do dziadziusia... Khem, khem... A dziadzius wam opowie, jak byl maly, jak gral w taka gre. On kiedys mial xywe Raven, ktorej uzywal i uzywa teraz poza Tibia. No wiec zagralo sie w Gothica, i chcialo sie miec xywke z gry. No wiec mysle mysle... Omg! W grze jedna z postaci jest Kruk (raven z ang) wiec powstalo Raven Cien Gomeza. Moze te "Gomeza" brazylia waniaje, ale nic nie poradze ze taki koles jest szefem Kruka w Gothicu
![]() ![]() ![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() kiedys dawno temu, kiedy tibia byla w fazie pre-alpha pre-alpha pre-beta, gralem na mudzie tekstowym. mialem tam kilka postaci. jedna z nich byl aktus ( bez zadnych sexistowskich przeslanek... ). na wymogi tibii powstalo kilka aktus lord of... kto mnie widzial to mnie widzial i widzial jakie mam postacie... ze wzgledu na to ze jestem zagorzalym antyklerykalem i antychrystem z piekla rodem tworzylem swoje postaci z roznymi odpowiednimi dodatkami... jedynym nickiem, ktory w pelni mowi o moim charakterze jest nick "zabojca kleru"
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Oto moja historia:
Dawo,dawno temu... ![]() Stworzylem sobie postac o nicku Reconwalescent (palek) Potem sie wq....lem bo ciagle mnie ktos huntowal (przyszla pora ze huntowal mnie Tharkas). Zrobilem nowa postac i myslalem jak ja nazwac, a ze wszyscy mowili na mnie Reco. Wtedy ktos powiedzial "Zrob sobie druida" i powstalo Reco-druid. (I wszyscy zyli dlugo i szczesliwie ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: kraina miodem i mlekiem płynąca
Imię: Zeus The Franklin
Profesja: Sorcerer
Świat: Ocera
Poziom: 9
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja mam nick Zeusian. Pewnego razy czytając mitologie przyszła mi chęć na granie w tibie. Postanowiłem zrobić nowego chara. Przemieniałem imiona bogów aż w końcu udanie przerobiłem Zeusa i tak zostało.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja mam swój nick ( iprzy okazji wyjaśnienie czemu jestem magiem a nie knightem) znalazłem tibie to założyłem postać i ok nie wiedziałem jak nazwać chciałem by było ciekawe nie banalne dałem początek "knight simon" ale wydalo mi się za krótkie więc dałem dodatek "dark lord" i tak wyszło a potem w tibii dopiero puźniej zauważyłem że chce być magiem więc wszystko samo wyszło
p.s Simon jest od mojego imienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rafciu <-- moja ksywka
Poniewaz mialem pierwszego chara o nicku Rafciu wiec musialem cos dodac wiec jako ze jestem druidem Mistrz ( od mistrza magii ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Venderer.... Hmmm moja pierwsz apostać *clip* Długo oj długo myślałem.. Wzięło się z tego iż chciałem wymyśleć jakąś Mocną ksywke bez głupich mieszańców i liter (w tibii nie może być liter ale co tam
![]() Maila mam Baxio... To do tego że keidyś dziewczyny w kalsie mnie tak nazwały i nawet piosenke ułożyły -,-(choć nawet fajna...;p) Teraz Galdox... Podobna sytuacja do Venderera, jets to mój "czołowy" nick Na każdym servie nie ważne jaki mam nick moi starzy przyjaciele mówią na mnie Galdi... No i jeszcze Restus.. To wzieło się od gierki RPG którą robiłem w proganie RPG maker 2000... sam ją wymyśliłem, był to mój główny bohater... Czyli prawie wsyztskie nicki sam wymyśliłem....;p Bez żadnych książek czy Gier ![]()