|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
Bomby atomowej nie da się podłożyć, bo jest ona wielkości naczepy do TIRa. I nie sądzę, żeby rozwój to zmienił. Nie wiem jak Bąby, tego jeszcze na oczy nie widziałem. I żeby nie było niedomówień - bombę atomową widziałem. Co do fake - po raz kolejny "nieznane istoty o kretyńskiej nazwie dziwnym trafem przypominające orków atakują ziemię, Polska staje się mocarstwem i niszcze wszystko w zasięgu wzroku". Te "wystrzały" wyglądają trochę jak wyziewy zakatarzonego Hydraliska. Outfity komandosów bezczelnie robione na tibijskim Warriorze, nawet włosów nie ukryłeś. I "O main Gott!" - "O główny Boże" w mieszance niemiecko-angielskiej? Naucz się języka zanim zaczniesz pisać. Ciekawe jak napisałbyś "Scheisse!"... Oceny brak. Ciesz się. @down A co mnie obchodzą powody? Robisz z Polski ostatnią nadzieję Europy i prawdopodobnie świata. O Francji i reszcie najwyraźniej zapominasz. Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 29-08-2008 o 11:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
|
![]() Zdecydowanie wk*rwia mnie że mówicie że zrobiłem z polski super mocarstwo bo:
1.Czechy żeby zaatakować z innej strony 2.Słowacja idzie trochę w północ więc tam przylatują samoloty z posiłkami I zdradzę jeden element zakończenia. WSZYSTKO wróci do normy! Nawet Niemcy zostaną zasiedlone na nowo! |
![]() |
![]() |