|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Czeczenia.
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Flamess (forever dopóki będzie)
Świat: Menera RoX
Poziom: 45
Skille: 20/23
Poziom mag.: 44
|
![]() Hmm tak słucham i słucham ale ci wszyscy co się znają moim zdaniem gówno wiedzą o polskim Hip-Hopie nikt nie przywołał takich artystów jak Magik[*] i jego squad Paktofonika jedni powiedzą że ludzie wsłuchując się w rap nic nie czują drudzy powiedzą to jest to a trzeci powie Spier*** z tym dziadostwem ja na przykład rozumiem Hip-Hop i Peję czy innych wyższych wykonawców oni śpiewają o Polsce o życiu i aby nie zapominać że jesteśmy tylko ludzmi osobiście nie raz miałem taki problem że nie było w domu na chleb i co z tego że mam kompa i internet i słucham Rapu może i nazwiecie mnie zjeb** ale ja wiem swoje i prawdziwi raperzy już wygineli myślę że ten kto nigdy nie przeszedł żadnych stresów i biedoty nie zrozumie peji a tym bardziej Magika możecie komentować tego posta i niech każdy zapyta się samego siebie co wie o H-H...
Down \/ Sorry ale nie mogłem tego zrozumieć bo Kur*** tylko zagłusza wszystko normalne.
Ostatnio edytowany przez bartek10 - 09-09-2008 o 18:56. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Zwróć uwagę na nazwę tematu. Moim zdaniem gówno wiesz o czytaniu ze zrozumieniem.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2008
Lokacja: Władysławowo
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez BulinPL - 09-09-2008 o 19:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Kompletne gówno, syf, branzel i kut*suwa PIH i Liroy, powinno mu sie spodobać.
@gelt O co Wam chodzi z ta paktofoniką? Słucha czego chce, tak jak ty co trzy dni zmieniasz płeć. Większość nie słucha zagranicznego, bo nic z niego nie rozumie? Chyba proste ;p
Ostatnio edytowany przez Avallach - 09-09-2008 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Cytuj:
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Da Old school.
![]() |
![]() @Avallach
Radix napisał juz wszystko, więc nie będę się powtarzał. Btw Radix, wydaje mi się, że Magik był wielki jeszcze żywy. Chociaż istotnie, po śmierci stał się wręcz "nieśmiertelny" : P
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Robił kawał dobrej roboty, ale co do wielkości - z biegiem czasu tak twierdzisz, bo facet umarł i nic więcej nie stworzył. Gdyby ktoś ze starego Kalibra, inny członek Paktofoniki, Molesty, Zipu, czy innych pojedynczych wykonawców zmarł, to pewnie też by zyskał wielkość i próbowano by na siłę czasem idealizować jego kawałki. Kto wie, jak by teraz skończył Magik? Czy jego rymy dalej miałyby ten sam sens? Zauważ, że wielu artystów zmieniło się o prawie 180 stopni. Dawniej ich szanowałeś, utożsamiałeś się z nimi, a teraz patrzysz na to z obrzydzeniem i dystansem, bo zaczynają robić z siebie pajaców. Ale dobra, nie róbmy offtopu, bo wpadnie administracja i będzie szukać dymu. To są tematy do piwka, albo do PW.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ostatnio koleś ze szkoły puścił mi kawałek, coś chyba JP (jebać policje?) dosyć smieszny kawałek, myślę, że dla twojego ziomka w sam raz. Btw. Radix zyskujesz w moich oczach
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Radix
Nie uważam się za znawcę i jakbyś miał coś w twoim musku to byś zobaczył że nie pisałem do autora tylko do ludzi z postów wyżej nie wykluczam że możesz mnie krytykować ponieważ nawet pozostawiłem zgodę. BulinPL "10 lat please Ty słuchasz PFK i myślisz, że jesteś specem? Jak można cokolwiek wiedzieć o rapie, słuchając tylko polskiego? Rzeczywiście musiałeś mieć zajebiste stresy, ach te dyktanda i testy z matematyki." 1. Właśnie widać jak się popisałeś co mamusia zapłaciła za nową płytkę eminema?? 2. A powiedz mi z kąd wiesz że nie słucham obcojęzycznego rapu? 3. Jak bym myślał że jestem specem to bym to napisał to jest sieć i na żadnej opini mi nie zależy. Plx more comment!
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Da Old school.
![]() |
![]() Nie masz pojęcia o rapie. Nie masz pojęcia o znakach interpunkcyjnych. Wysnuwasz kosmiczne wnioski. Skończ.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() "pojęcie o rapie" wytłumacz mi co przez to rozumiesz?
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie pojęcie o rapie ty masz największe ja go rozumiem , nie przepraszam ja go poznaję poznaję słowa raperów po których można się dowiedzieć że nie jest się najgorszym a od mojej interpunkcji to że tak powiem (wara) ponieważ każdy pisze na swój sposób.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Czy ja gdzieś napisałem, ze mam największe pojęcie o rapie.? Jak na razie Ty nazwałes rap (muzykę) hip hopem (kultura).
A co do tego Cytuj:
Lol'n'roll
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 |
Da Old school.
![]() |
![]() Przykro mi, że nie rozumiem Twoich postów. Może jakbys zaczął używać przecinków (takie coś ",") i kropek (".") to byłyby jaśniejsze. Tej wypowiedzi też niestety nie mogę do końca rozszyfrować.
A czego nie mogę wytłumaczyc.? Nie pisz bo i tak nie zrozumiem, daj fragment tej wypowiedzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=0pGSW8sNpb0 |
|
![]() |