|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy próbujesz rozwiązywać mity? | |||
Pewnie że tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 28.85% |
Tylko jak mi się nudzi. |
12 | 23.08% |
Nie. |
20 | 38.46% |
Staram się ale powoli tracę wiarę |
5 | 9.62% |
Głosujących: 52. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demonidias
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Movie Army
Świat: Candia
Poziom: 70
Skille: 85/71
Poziom mag.: 17
|
![]() Prosze 1 osobe niech zamiesci mit...a reszta neich odpowie i zapisuja sie!
Mój mit ![]() " Był rok 2007 22 lipca o godz. 22:22 czasu polskiego. Nagle na serverze Saphira ukazal sie taki komunikat: Mateusz of Saphira ussed special object of magic wall on katana room please come here and help he." Potem się skapowalem ze to mój kumpel. Spytalem się go o to a on powiedział : ello co chcesz chodzi ci o ten komunikat? odpowiedziałem : nom powiedział : niemoge otym gadac GM mi zakazal. Następnie rozmowa się urwała... Następnego dnia o godz. 12:22 tuż po ss. Pojawił się kolejny komunikat " Mateusz of Saphira killed the special monster " odrazu napisałem do niego lecz ukazał się komunikat " A player with this name is not online " Bardzo mnie to zdumiło ponieważ na VIP'ach był online. Czy mamy kolejny sekret??? Potem Mateusz napisał... do mnie... "KURDE koncze z rookem dp char mi sie usunal a tam jaki rar omg" FAKE FAJNA HISTORYJKA ^^
17:12 Elite Danon [8]: Siema 17:13 Elite Danon [8]: co tak milczysz? 17:14 Gladiator of Candia [35]: padlem kurde dl mi combo sprzedal za 500 ;/// 17:14 Elite Danon [8]: ok ;/// 17:18 Elite Danon [9]: LVL ! xD 17:18 Gladiator of Candia [35]: ty mnie pocieszasz -.- Best Block ![]() Tibia King ![]() ![]() Watch all me movies : http://www.youtube.com/user/Demonidias |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Iława
Imię: Infernatil heaven
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 8+
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() fajna historia tylko ze nie wiem o co kaman
@topic team do mitow tzn?
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tu sie je omawia ![]() ![]() ![]() ![]()
17:12 Elite Danon [8]: Siema 17:13 Elite Danon [8]: co tak milczysz? 17:14 Gladiator of Candia [35]: padlem kurde dl mi combo sprzedal za 500 ;/// 17:14 Elite Danon [8]: ok ;/// 17:18 Elite Danon [9]: LVL ! xD 17:18 Gladiator of Candia [35]: ty mnie pocieszasz -.- Best Block ![]() Tibia King ![]() ![]() Watch all me movies : http://www.youtube.com/user/Demonidias |
|
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PROPONUJĘ SKASOWAĆ/ZAMKNĄĆ TEMAT |
||
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Pierwszy raz się z nim zgadzam... Oo
Topic.~ Chcesz rozwiązywać "mity"? A proszę Cie bardzo, życzę powodzenia, ale nie widzę sensu dalszego kontynuowania tego topic'u. "Odpowiedz na zagadki..." jest kilka linijek niżej (a może wyżej). |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
Rocket nie jest taki zły na jakiego 'wygląda'. @topic Danon-Druid ma już bana, może teraz kolej na usunięcie tego tematu lub zamknięcie? Ps. Skończmy ten offtopic i spam po moim poście plax. =P Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() Ostatnio edytowany przez RookeR - 13-09-2008 o 12:33. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() By było rox, kox i cholera wie co jeszcze.
Idziesz dobrą drogą widzę. Tak trzymaj. THAT WAS ANITAAAAAAAA!!!! Nie licząc króliczego ogonka wyglądam jak Hellboy. Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też chcę!!!
To ten temat jeszcze istnieje? O.o
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() sory ale patrzyłeś na date ostatniego posta?
![]()