|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2008
Lokacja: ...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -------- ^^
Profesja: Knight
Gildia: Narazie brak
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja skilluje swoim knightem , mam 20 lvl i skille 56/53
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() a co ty chceszna guardi miec puste expowiska haha
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
Imię: Vinde Tivah
Świat: Guardia/Elysia
|
![]() Albo zmien server, albo poskiluj...
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() dc / cyce poh/ MS kolo thais/ef (polecam szczegolnie) Własnie zmienilem server bo juz nie moglem zniesc masy ludzi na pacc i na facc ( secura) zmienilem na harmonie i narazie jest spoko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() Jestes nocnym markiem to najlepiej bierz swiat Niemiecki gdzie jest najwięcej polaków (ja wybrałem Guardie)
Jakos problemów nie mam ![]() W soboty i niedziele jest lipa bo jak mam troszkę więcej czasu i w południe wbije to wszystko pozajmowane =/ Ale tak to o 22+ gdy cała dzieciarnia śpi ja wbijam na Amazon Camp, Jaskinie koło Kazzo i Fibule. Ostatnio na fibuli latał jakiś botter więc dałem sobie spokój i poszedłem na Amazon Camp zaliczając do tego dead z powodu Mumi która ma swoje paralyze -.- Skillowac to skillowałem do 30 na trollach na rooku, a reszta sama się wbiła ![]() Na początku jest trudno ale wole expienie niż skillowanie. 45 skilla i best hit w wicha to 109 a w Valkirie 129 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
|
![]() Chyba wszystkie miejscówki gdzie możesz expić zostały wymienione... Sam wiem jak to przerąbanie jest skillować na no-pvp knightem... 60/60 na 20 lvl w dzisiejszych czasach botterów jest rzadkością ;D... Sam teraz założyłem nowego knighta (zaś no-pvp) i zamierzam wbić 60/60 do 20 lvl... Czy mi się to uda?
![]() Ps. Gra jest dla ludzi, nie na odwrót ktoś tu napisał... I ma racje... To twój char i twoje skille... Nie przejmój się innymi tylko graj tak jak lubisz ![]() Ostatnio edytowany przez Diablo91 - 21-10-2008 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co prawda gram sorcem ale... zmień świat - dobrze Ci radzę... ja wcześniej grałem również na no pvp... przyzwyczaiłem się do expienia z 10 osobami... kumple mnie namówili, żebym zmienił świat na inny... wybrałem Furorę : chłopie żyć nie umierać ! nikt Ci nie zabiera lootbaga, jak nikogo nie w*****sz nikt bez powodu Cie raczej bić nie będzie, EXPOWISKA PUSTE ! w kilka godzin wbiłem 13 lvl. Pomijając już to, że ludzie o wiele milsi (Polacy również!!) jak najszybciej zacznij grać na jakimś pvp i nie marudź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
możesz opowiadać. ![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() To znaczy na tym landzie gdzie się odbierało profesję w tych podziemiach gdzie są Troll Leadery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2008
Świat: Guardia
Poziom: 62
Skille: 76/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Zmieniam swiat bo to jedyna kozystna mozliwosc.
Mysle nad Xerena, Aurea, musi byc pvp. Jezeli ktos tam gra, prosze o mala pomoc, potem sie odwdziecze |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Ja mam 14 lvl skille 42/40 i dobrze jest mój mlvl 2 prawie 3 a jak by co palem skille lecą duuuużo szybciej
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: w Thais
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows of Death (4ever)
Poziom: 142
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja mam 112ek ze skilami 82/62 i co? dobrze się gra, hity wcale nie są takie złe a np. hero nie wali wcale hitów po 250-300 jak niektórzy piszą, więc skilowanie moim zdaniem jest zbędne.
Tobie radze iść na kopalnie dwarfów na zachód od kazo bo tam jest ich od groma i wątpię żeby wszystkie były zajęte. Może też być MT tomb albo po prostu na cycach jak nie ma ludzi to exp idzie niezły |
![]() |
![]() |