|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Ta, a zapomnieliście już o Del'toro z Isary??
O Swifcie? Bapupie? O MEDIOCIE? o Vildenie? o Histanie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
Ogladalem DSow, gralem wtedy na Kyrze nawet. Moze myslisz, ze ty jedyny ich znasz i zablysniesz, nie wiem. Draxido mial dobre pvp? Dlaczego? Pewnie dlatego bo podjarales sie akcja jak na Femur walnal kilka UE na pale a, ze mial duzo lvli wyzej to pozabijal troche. Liam? To samo paredziesiat lvli wyzej, zupelnie inna gra, sciagal sorcow na jedno, dwa ue. Ciekawe czy gdybys dal tym panom do gry palka/knighta z lvlem takim samym jak reszta i bez UE to by byli tacy pro? Odnoszac sie do w/w Dancing Shadows - dobre pvp to mial bodajze Smyrfetek chyba, pamietam jak na wmv widzialem akcje jak biegl Tetro na t-ringu i gran hurze a on tak go 30 lvlem zblokowal, ze normalnie mnie zatkalo, nie wiedzialem co powiedziec. Inna sprawa, ze Tetro wybiegl z trapa, co tu duzo mowic gdyby mial slabe pvp to by dedal jak szmata, DS bardzo go chcieli ubic tylko kazdy patrzy na akcje jak padl na 2 FE i tak juz wsrod noobow zostalo. Walniecie UE w odpowiednim momencie nie jest takie trudne, najwazniejsze jest strapowanie, zamwallowanie, blokowanie - tylko, ze to nie jest takie widoczne jak pierdolniecie na pol ekranu, tym sie nubki nie zajaraja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Znalazl sie ku*wa szwedzik hahahahha, wes ziomek odejdz bo mnie brzuch od smiechu boli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oj nie mow ze Liam nie mial pvp, bo mial. Zawsze jaralem sie jego pvp, Wizav to samo. Pamietaj ze kiedys UE to byl sposob zeby kogos zabic i to skuteczny, nie gadaj glupoty ze 'o 2 ue kazdy glupi umie walnac' bo on nie walil tych ue jak biegal 1v1 tylko gonilo go pol FAG'u a on ich skladal jak chcial.
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Co do DS to jeszcze wyszedl z trapa w venore ktos, ale mimo wszystko to byl najlepszy filmik tego typu jaki widzialem
Co do Draxido, a pamietasz akcje na edron? Liam~ mimo wszystko uwarzam ze to byla jedna z osob ktore mialy najlepsze pvp Sadze ze jak bys dal im knighta, to ich pvp polegalo by na uhaniu sie, a palkiem w tamtych czasach pamietaj ze tez bylo latwo fragowac jak sie mialo 150 lvl @Sir Raxez pamietam, nie boj sie napisalem ze mozna bylo by tak wymieniac godzinami @Freezy Eddie nie chce sie z toba klocic, ale mojego zdanie nie zmienisz ja zatrzymalem sie na tibi 7.5 no jeszcze ewentualnie 7.6 akceptuje, ale juz nic potem. Poprostu pvp teraz dla mnie nie rowna sie z pvp w tibia 7.5 i nic tego nie zmieni
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Chcialbym podkreslic ze tibia jest prawie jedyna gra na rynku MMORPG gdzie walka 1 vs 1 nie miala , nie ma i nie bedzie miala sensu jezeli nie masz znacznie wiekszego lvlu nad przeciwnikiem .
@up Prosze cie ... Pallem nawet na 300 lvlu nie byloby latwo fragowac . Pamietam jak trapneli eternala na mostku kolo hydr . Gugo wpadl (mial 214 lvl bodajze) uderzal power bolt + sd i combo wachalo sie miedzy 300-500 dodajac , ze 200 sorc walil po 850 ~~ z ue. @down Ty mi nic nie przypominaj , wlasnie siedze od 2 godzin na otsie 7.6 pvp-e i uwazam ze to nie ma sensu gdy 100 ms sciaga 100 msa na burst , burst ue. @edit. Nie bylo chwili w tibi 7.5 -7.6 gdzie nie mialem odpalonego zadnego macro , wiec nie mow mi nic o cip bocie. Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 22-09-2008 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() przypomne ci czasy tibie 7.5 jak nie bylo bota wbudowanego w tibie wystarczy, ze nie trafiles w siebie uhem i gleba, albo przypomne ci ze w walce 100 ms przeciwko 100 msowi wygrywal ten ktoremu pierwszemu weszlo dobre ue z burstem w odpowiednim momecie
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rolvers
Świat: Morgana
Poziom: 45+
|
![]() boze widzisz i nie grzmisz tyle jest tych swietnych "commanderow na guild chatach lol" xd pisaliscie sobie na guild chacie co i jak ?; d plx
a moja odpowiedz na twoj filmik http://pl.youtube.com/watch?v=G-Hy5Vy4upY By arx, watch in HQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Stan: Niegrający
Imię: Byla ale nie ma
Świat: Lunara
Poziom: 100
Skille: 90+
Poziom mag.: 19
|
![]() Odpowiedz na filimki polaczkow ..... mowi pro elo pvp master ... no az mnie w dupie boli ... juz mysle ze moj pk byl lepszy a lalem w 3 osoby ;S
http://www.youtube.com/watch?v=Go2_Lzw74FY Ostatnio edytowany przez Bambs18 - 22-09-2008 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() jeśli mowimy juz o legendach pvp , to nie sposób nie wymienić w tym temacie całej gildi Unit , która zrobiła z titani rzeźnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
UE nie jest trudno walnac, nawet jak cie ktos goni, bo to jest na pol ekranu, wystarczy ze ktos ma troche mniej hp, robilem to nie raz. Szczegolnie, ze Liam mial taki lvl, ze nikt na serwie go z t-ringiem nie potrafil zlapac, trafic tez sie go nie dalo. Cytuj:
No noobow sie tak sklada, jezeli walczysz z bardziej doswiadczonym graczem zobaczysz, ze do gry wlaczaja sie jeszcze SSA w odpowiednim momencie. Przyklad - dajesz sie zjechac do yellow, walac w tym czasie z burstow, koles ma powiedzmy deep greena a ty yellow, zakladasz SSA, koles wali UE za 10, exhaust - burst UE i ded. Manipulowanie exhaustem jest czynnikiem bardzo waznym w takich walkach. Jest to trudne, ale jak masz takiego sorca jak Liam to widzisz, ze koles nie ma utamo i od razu mozesz jebnac UE, nie przezyje. Niezla akcja moim zdaniem byla na filmiku - starym, juz nie pamietam jak sie nazywal, goscie rzadzili 3 lata servem, chyba Nova, ale nie pamietam. Niezle combo UE, a lider mial czyste pvp z krwi i kosci, bez kosmicznego lvla, wszystko mial zgrane, wszystko robil idealnie. A co do Wizava - popatrzcie sobie na jego filmiki jak sobie stairhoppuje na piramidach (juz sie nie czepiam, ze to robi) i w miedzyczasie jak ma za duzo many wali sobie UE w tlum - widac dobra strategia - a co, moze wejdzie. Nie weszloby nigdy jakby nie mial takiego h-lva. Co do Liama - moge sie mylic, ze to on, ale najlepiej to co potrafil jego char swiadczy akcja w ktorej byl w trapie, leczyl sie vita normalnie bo mial hp jak knight i walnal pare UE - na pale jakby nie bylo - zlozylo sie paru sorcow i normalnie wyszedl. Pokaz pvp, ja bym tak nie potrafil. Cytuj:
Cytuj:
I w ogole to nie naleze do tego teamu. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Malvera
|
![]() utamo vita plax
![]() |
#39 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @up
Zamilcz proszę ; <
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |