|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Oto PK`ing moich pk teamów w których brałem udział. Jest to odpowiedz na filmiki typu "zabiliśmy 11! ZAJE....! YEa!". Hail "Polaczki"
Mój pk team <ja commanderowałem> http://www.youtube.com/watch?v=7qQKw9uRf64 PK team na titani 20+ lvlami http://www.youtube.com/watch?v=fBYIP...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=e_JDpIz-jEI Bawienie się z noobkami ![]() http://www.youtube.com/watch?v=KGr9y9MRUJw Nie kopiujemy niczyjego stylu. Tworzymy własny ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Przepraszam Ciebie, ale jestes jednym z wielu jak to nazwales "polaczkow" bo takich filmikow sa setki jak nie tysiace, pozatym powiedz mi co to za problem wcisnac F5 i trzymac 2h az koles sobie padnie... Tworzycie wlasny styl? Sadze ze osobami ktore mogly tak mowic sa memberzy starego Dancing Shadows podkreslam starego.
7/10 btw. sztuka nie jest zabic w 20 jednego, sztuka jest zabic solo gdy goni cie 20
Ostatnio edytowany przez Dregar - 21-09-2008 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
|
![]() Czy można się dowiedzieć jaki jest tytuł pierwszej piosenki w pierwszym filmie ? Z góry dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wystawiłeś filmik - licz się ze słowami krytyki. Jeśli myślisz inaczej, to w ogóle nie wstawiaj podobnych filmików, ba, żadnych filmików.
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdy nie potrzebowalem nagrywac swoich akcji i jakos nigdy nie chcialem tym sie dowartosciowac, ale ktos gdzies kiedys powiedzial "nieucz ojca dzieci robic" i to zdanie kieruje do Ciebie, pozatym dales to do oceny i ja uslyszales i musisz sie z tym pogodzic bo zdania nie zmienie, sadze ze ocena niebyla by taka sroga gdyby nie nazwa tematu, bo uwarzasz sie za niewiadomo jakiego mastera, a nim wcale nie jestes.
@edit popieram osobe na dole
Ostatnio edytowany przez Dregar - 21-09-2008 o 19:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Co tam polaczki, popatrz na filmy szwedów.
Zieeeew.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2008
Świat: Danubia
|
![]() beznadziejny filmik ,niczym sie nie rozni od tysiaca pozostalych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Slabe slabe :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie no ty moj masta pekerze.. A tak serio to ten tytul jest glupi jak jego autor. Czym niby ten filmik rozni sie od innych? Gowno nie wlasny styl :\ .
Moze jakby byl inny tytul to bym to normalnie odebral i potraktowal jako kolejny film z pk ale widze, ze tutaj chciales przyszpanowac majac gowno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ta to bylo piekne jak byla tibia 7.4 bo teraz to troszke przesadzilem, nie przesadzajmy bo nie wierze zeby w Wow'ie 20 lvl zbail 60 w sprawiedliwej walce
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Da Old school.
![]() |
![]() To nie jest obiektywne patrzenie na sprawę. Tak został stworzony w Tibii system PvP i bardziej ingerowanie w niego na pewno nie pomoże (wystarczy popatrzeć na zmiany.. z update na update gorsze..)
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Poprostu ludzie nie pamietaja jak bylo kiedys a jak jest teraz . 80 ek kiedys zostal poskladany przez 3 60 sorcow bez problemow . Zas 130 ek przez 4 100 sorcow . Na lvlu 200 + Gdy juz nie dalo rady zabic knighta na combo ue bo sorce same by sie pozabijaly po drodze , knight zaczynal byc potega .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Muzyka nie pasuje do filmów.
Co to za wyczyn zabic 50~ najta w 10~ osób. mówisz, ze komandorowałes hmm to nie idzie Ci to zbytnio dobrze np na pohu w 1 filmi jak biliscie kolesia w 8~ niby był trap a 3 kratki były wolne. ocena - 2/10
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Jakis nowy czar utamo gran wyszedl? (pierwszy filmik).
Cytuj:
Gratulacje autorowi, wiem, ze nie jest latwo zorganizowac jakis PK team, ale jest przy tym kupa funu. Bawcie sie dalej. Jak juz ktos jest zalosny to wy tam panowie na gorze. Kazdy probuje zgrywac powaznego i w ogole ostoje inteligencji w temacie, ze on ma prawo do krytyki, ze po to forum - prawda jest taka, ze juz dawno nikt tego obiektywnie nie potrafi zrobic, spojrzcie sobie na dzial Filmy - tu juz nie ma pozytywnych komentarzy, kazdy chce byc fajny bo sobie pokrytykuje. Cytuj:
Bicie high lvla - zle, nie ma pvp, juz nawet dzieciak kretyn potrafi trafic z SD na hotkeyu. Bicie high lvla knighta - zle, zjebali knighta, juz 8 sorc mialby wieksze szanse sie wyleczyc. Bicie kogokolwiek w teamie - zle, co to za sztuka ujebac kogos w grupie, wez sobie podedaj tak zebys byl 20 lvli nizszy i go zabij wtedy pro bedziesz. Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 22-09-2008 o 15:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze naucz mnie wiecej o pvp -.-"
Nie jest latwo zorganizowac pk team? Wystarczy kilka osob z rl ewentualnie dobranie potrzebnych profesji wsrod znajomych z tibia. Nie udaje powaznego tylko uswiadamiam autorowi ze okresla inne filmiki, filmami polaczkow, a jego filmiki niczym nie roznia sie od reszty. Wiesz czemu uwarzam ze ten pk team jest slaby? 1. z 50% trapow mozna bylo wyjsc bez problemowo tylko ludzie w dziesiejszej tibie zapomnieli o runach przydatnych nosza tylko poty wszelkiego rodzaju, nikt nie pamieta juz o destroyach czy deistengrate (czy jakos tak) 2. trapy byly czesto malo profesjonalne brakowala np 2 osob do zamkniecia w pelni trapa, aczkolwiek efekt byl udany, ale pomyslcie ile akcji musialo im przez to niewypalic... 3. slaby team sadze ze ponad 75% osob nie ma wiekszego doswiadczenia niz 50lvl i nigdy nie bralo udzialu w powazniejszych akcjach (aczkolwiek moge sie mylic) Ogladales Dancing Shadows wyrzej wymienione przezemnie? jak nie to poszukaj moze jeszcze gdzies jest, a osobami ktore maja naprawde dobre pvp sadze ze jest Draxido, Liam~ , Wizz Lowe, Agente Kidanu, stary Setzer~, Wizav, Miller i tak mozna bylo by bymieniac, a wymieniac.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
Właśnie przypomniałeś mi o solowych akcjach Wizava; ) Miodzio..
![]() |
![]() |