|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
|
![]() Koleś zatrzymał się, gdy dostał Fire Bombe pod nogi, czyli to bot, a nie ping.
A po za tym, gdyby padł na Froście grając ręcznie, to po zalogowaniu się nie szedł by na nie z powrotem tylko poszedł by po Blessy i Aola. Ostatnio edytowany przez Macko121 - 23-09-2008 o 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
|
![]() Cheapest , siadło ci ?
Skoncz w*******ac swoje niestworzone teorie o bocie bo stajesz sie bardziej zalosny niz jestes lamusku ![]() Poczytajcie .de , tam jest choc troche madrych ludzi Nie bede sie z wami klocil bo nie chcem schodzic do poziomu cheapesta (rotfl) Ping. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() Dzieci jest nawet temat tego 33 msa ze pingowal. I nie musial bocic. On po prostu expil na frostach, dostal pinga, wbil znowu, szedl z templa do depo (?) i kolejny ping.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Łowicz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Fajny filmik i GZ dla tego 33 levela za u....nie BOTERA, może się koleś nauczy uczciwej gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
|
![]() Coś Ci się pojebało? Dalej jest .cam
@film Moim komentarzem będzie komentarz pana stojącego po prawej ;d
Gdyby miało nie być jutra, kupiłbym 45-tkę Naładował magazynek i zajebał komuś portfel Zgarnął cały hajs, jaki miał na koncie I wyjechał nową Carrerą z salonu Porsche Kupił dwa bilety na Majorkę albo do Meksyku Ale wcześniej bym odjebał kilku typów I patrząc jak pociski rozrywają im aorty Uśmiechnął się i któremuś napluł w mordę Ostatnio edytowany przez 19MaLy08 - 25-09-2008 o 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No way ! przeciez to kumpel ziomka ciotki mojego psa kolezanki z ktorym sidzi w lawce ; o. I wlasnie on mi powiedzal ze ten koles konczy z tibia i sie podlozyl !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa pisałem na 2 forach naraz w oknach i je pomyliłem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() jak hodził bez aola to już jego problem, nie wiem po co tyle gadania, przeciez mugł też paść na frostach i stracić takie itemy wienc jak nie ma 5k na aola to jego problem bo 5k to ja mam w chwile na rotach
@edit pewnie był teżbez blesinguw? Ostatnio edytowany przez PodmieniaczLinkuw - 26-09-2008 o 11:08. |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
lol weś na którym ots'ie grasz , ze aol po 5k chodzi? żal... a jak bys uwaznie czytal lub oglądał film to byś widział co i jak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrosek
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 8+
Skille: 10+
|
![]() Cytuj:
O w mordę 5k aol, według Karlińczyków pewnie tak, rozjebałeś mnie nie ma co... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Imię: Etal Clana
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 84/65
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Jeżeli chodzi o ping komputerowy: NP przez gg: Wysyłanie nadmiernej ilości wiadomosci w jednym momencie. Powoduje to że kiedy uzytkownik danego (pingowanego) gg chce je wylaczyc, wyswietla sie "brak odpowiedzi" i musi przez jakies 30 sekund czekac az sie wylaczy. I własnie te 30 sekund wykorzystal dawca filmu. Ping telefoniczny: Wysyłanie nadmiernych ilosci wiadomosci z bramki sms(oczywiscie w jednym momencie). Powoduje to iż skrzynka miesci max 999 wiadomosci (w telefonach z karta pamieci), i jezeli niejest to telefon z karta pamieci to procesor w telefonie pada. Telefon do wymiany. Do pingowania uzywane sa przewaznie programy. (to dla tych mniej wiedzacych) Pozdro 500 Ostatnio edytowany przez Etal - 26-09-2008 o 14:58. Powód: Dodanie tekstu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A w gadu gadu jest blokada spamerska która pozwala na wysyłanie określonej liczby wiadomości w określonym czasie. No i nie wierzę w to, że telefon z przepełnienia padnie (procesor), najwyżej się zawiesi. Ostatnio edytowany przez PodmieniaczLinkuw - 26-09-2008 o 17:48. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy wy naprawde myslicie, ze z JEDNEGO komputera z laczem mniejszym niz 1gbit da sie kogos spingowac?
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie lacze to kalkulatorem spingujesz.