![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Dolny Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Hip hopolo to zuo, metal to zuo, techno/trance to zuo !
http://pl.youtube.com/watch?v=y1Djl6sv2PA To jest muza _/ a co do filmu to też zuo lipa ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Tentotrix, po twojej wypowiedzi spadłem z krzesła. Skoro według ciebie Hip-hop niesie takie przesłanie, to jakie przesłanie niesie rock i inne?? Bo według mnie niesie ono podobne lub też jakieś. A co ty widzisz w rock'u innych takie na których kolo skacze, macha głową i tymi długimi włosami (że prawie kark złamie/skręci)?? Bo ja w tym sensu nie widzę. A i rap/hip-hop mają (według mnie) bardziej zrymowane teksty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt, hip-hop robiony przez lamy takie jak tede, peja etc przesłania nie mają, ale posłuchaj sobie RAPU w stylu chociażby paktofoniki etc. Cytuj:
To tylko słowa nie daj się zmanipulować. Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 19-11-2008 o 16:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Gliwice
Świat: Hiberna
![]() |
![]() Wg mnie, Hip-hop (a przynajmniej ten "normalny", nie tede ani jakis 18l etc) niesie bardzo ciekawe przesłanie, mówię np. o całej (no może nie) Ziperze tj. Molesta Ewenement czy Hemp Gru.
@ileś tam up do kolesia, któremu przeszkadzają łyse pały w czarnym BMW co ja mam kuźwa powiedzieć jak widze metala który śmierdzi na 2km odległości smaruje się gównem i ma kolczyki kij wie gdzie i nosi na sobie 5kg łańcuchów?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Panowie na lewo panie na prawo i nap.ierdalamy:
http://pl.youtube.com/watch?v=LlSf0KJGVhg To jest muzyka! Nie jestem przeciwinikiem hip-hopu acz nie przepadam za wieloma zespolami/raperami. Rap/hh typu eldo ,pfk czy cos takiego to przemyślane słowa-mądre słowa. Ale do behemotha,immortala czy gorgoroth nic sie nie równa.(irony) Osobiście słucham skatepunk,punkrocka czy hardcoreu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Prawdziwy, hahhah @ Widać, że większość wypowiadających się tutaj, ma pojęcie o kulturze hip hop równe zeru. @down Abradab, Fokus, O.S.T.R, L.U.C, Eldo, 52 dębiec, Molesta, Fisz, DGE ^Wciąż nagrywają, u kogo widzisz komercje? Ostatnio edytowany przez Thug' - 19-11-2008 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Cytuj:
ten kolo ma za dużą bluze i spodnie mu wiszą. Cytuj:
Bo teraz nie ma prawdziwej kultury HH. Jest komercha we wszystkim i tyle. Ostatnio edytowany przez paluch89 - 19-11-2008 o 16:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Śląsk
Imię: Senian
Świat: Nerana
Poziom: 170
Skille: 95/93
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
@down: fofff, zgodzę się, ale tak tylko w 90%.
Proler'do [169EK] > Genoris [140RP] > Affectus [154EK] > Supmylo [102ED] > Senian [171EK+] Ostatnio edytowany przez Affectus - 19-11-2008 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Nie wiem no,ale strasznie się rzucacie, niczym gówno w betoniarce. Imo teraz napie*dalacie o gustach, pomimo, że o gustach się nie dyskutuje. Gdy dla mnie hip hop to 50cent i jęczenie w hummerze o tym jaki to on pimp i ile ma bitches to mi się odechciewa tego słuchać, tak samo jest z gościem który wyje do mikrofonu i opowiada o swoim wewnętrznym nawiedzeniu. No ludzie, nie mówcie, że 'moja' muzyka jest do dupy bo ja to samo mogę powiedzieć o waszej, a i tak za 3 minuty włączycie winampa i znowu będziecie dostawali orgazmu przy Cerekwickiej albo innej sezonowej gwieździe. Ważne żebyście mieli swój, czasami gówniany styl. Niezłe przemówienie, co?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() @w poscie tentotrixa jest sporo racji.
dzisiejsze hip hopowe targety to 16 latki badz ludzie troche starsi, ktorzy w wiekszosci nie ukonczyli szkoly i co dziwne szczyca sie tym, sa niby "dziecmi ulicy". jaraja sie tekstami, ktore czesto z logicznoscia maja niewiele wspolnego, nie mowiac juz o ich poziomie...a wasze spekulacje o przeslaniach mnie smiesza ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() a nie prawda. kiedys sluchalem troche hh, ale znudzila i zirytowala mnie jego pseudoglebia. wystarczy posluchac "+/-" kalibra 44...
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
"Manieczki" i okrzyki typu 'Jazda,Rura,Popraw Dres' tego nawet gównianym stylem nazwac nie można. Już wole 'kobiety' puste,bo puste,ktorych punktem przewodnim jest Doda. (to,że napisałem,że wole taki od manieczkowatych to nie znaczy,że w jakimkolwiek przypadku przypadają mi do gustu.) A czego Ty słuchasz,drogi Etoriku? Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 19-11-2008 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Get skill...
prawdziwy c walk Demid http://pl.youtube.com/watch?v=lZO_X7vuKLQ Kuki http://pl.youtube.com/watch?v=z34M6czDDUk
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem o tym , ale nie muszę się znać na HH ,żeby ocenić CO MI SIĘ PODOBA A CO NIE... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 19-11-2008 o 18:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Bez przesady...
idę ulicą - młody gangsta, idzie przez miasto i co? el polako. jadę tramwajem - starszy gangsta, siedzi sobie wygodnie i co? el polako(na full głos) przerwa w szkole - siedzi na ławce jakaś dziewczyna i co? el polako siadam na kompa - chcę oglądnąć filmik i co? TO SAMO Mam już dosyć tej trąbki, saksofonu czy co to tam jest, nigdy nie miałem czasu żeby się nad tym zastanowić, ale i bez tego wiem, że trzymanie w łapie komórki i sugerowanie mi swojego elo nadaje się jedynie do kategorii kretynizm. |
![]() |
![]() |