|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Sorry że wam tak spamuje ale wybieranie servera tylko po ilości graczy mija się z celem. Naprawde, szkoda czasu na niektóre światy i nawet jakbyście zebrali 20 osób to nic nie zdziałamy. Jutro pogadam z ziomkami i jak będę wiedział coś to napisze. Btw looknalem na coma. Na isarze jest wojna, to nie za ciekawie może być na expowiskach...
edit prosiłbym o więcej info o galanie/nebuli , jakoś te światy pozytywnie mi się kojarzą Ostatnio edytowany przez Krajzel - 03-10-2008 o 22:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
Lokacja: manchester
Profesja: Elder Druid
|
![]() @up
zawsze chcialem na nebuli grac,milo by bylo miec w squadzie tylko hight lvl( ale nei gra sie dla lvl) tylko zeby mozna by bylo pogadac i zabardzo nie tlumaczyc jak narazie to mamy tak jakby same 80+ xD sorrki mam twoje gg ale jakbys byl taki uprzejmy i je wlaczyl xD Ostatnio edytowany przez uminski97 - 03-10-2008 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Na pvp lvl jest najważniejszy!!! English skill mam zajebisty także o to sie nie martw. Za to ja sie boje o was, niestety. GG mam włączone all time .... Nie wiem czy coś z tego będzie, bo ja szukam ludzi do serva pvp nie bojących sie o lvl w trakcie trudnych huntów , questów , pk akcji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja sie niczego nie boje xD
ps. to zarz do ciebie napisza ciekawe czy odpowiesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.
Imię: Palladynek From Astera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Na Nebule ja się pisze.. mam już tam 9 lv palka. ;D
Na Iridii mam knighta na 10 lv, z 50 skill może, także ja w sumie mogę zobaczyć. Problem ma z kompem, bo mało fpsów na tibii, często przez to padałem na głównej postaci. Póki co najwyższy miałem 48lv RP, gram od Tibii 7.6, mam 14 lat, angielski znam (może mylą mi sie czasy >.<, ale słówka raczej nie są mi nieznane) tylko zdecydujcie jaki świat i mogę ubiegać się o członkostwo. ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() *~*~*~dalej Aktualne*~*~*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: b-stok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: saphira
|
![]() Cytuj:
Najlepiej to dam wam wszystkim jedną radę. Nie dawajcie na forum screenów, nie chwalcie się, że jesteś znajomym tego i tego, w ogóle grajcie tak, żeby mało osób o was wiedziało, to dłużej pogracie xd. Takie są niestety normy isary, już parę razy próbowałem odejść z tego świata, jednak coś do niego ciągnie, mało ludzi, respy często są wolne, czasami znajdą się jacyś porządni ludzie. Pk teamy najczęściej szwędają się na zamku, guardy, mount sterum( tutaj do nagminnie wpadają), dc. Aktualnie toczy się wojna pomiędzy debilami (HoS - Harvester of sorrow) i "porządniejszymi" (chociaż czasem też w*****ającymi XD) SS'ami (SS - Sacred Storm). W ciągu najbliższych tygodni ( miesięcy?) najprawdopodobniej hos'y dostaną w dupę i będzie przez jakiś czas spokój na serwerze ( znając isare, nie za długo, ostatni odstęp pomiędzy wojnami trwał pół roku? xd). CO by tu jeszcze powiedzieć na temat serwera... Botterów od groma, paymentów też. Dużym plusem dla low leveli jest cennik serwera - ceny porównywalne są do cen ze światów non-pvp, a czasami jeszcze tańsze ( przykładowo, nose ring kupisz już za 160k, sov- ~250k). @krajzel Jak na większości serwerów,w szczególności spotkasz tu i polaka, i szweda( szwedzi o dziwo są mili, niewrogo nastawieni do Polaków), i brazylijczyka ( chociaż tych jest najmniej, najwięcej tu polaków). Jest trochę Czechów, Ruskich ( Białoruś, Ukraina itd). Jakbyście coś jeszcze chcieli wiedzieć, to piszczcie, na pewno odpowiem ![]() A i co do mojego nicku. Skontaktuję się z niektórymi, jak zobaczę, że trochę tu pogracie. Ostatnio edytowany przez Ekierka - 04-10-2008 o 16:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Port Hope
Imię: Cerbor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
|
![]() Osobiscie zapraszam na Galane, moze jest tam wojna, ale mozna sie dogadac, bo to Polacy! Jak narazie 13 level ale zalatwie pacc to zaczne cos expic! Pytania? Prosze pisac na prib lub tutaj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Assassin of Isara
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ja jak gram to jest ich bardzo dużo, więcej od Polaków niestety, ale są mili i nie PeKują prawie wcale. A jak na razie nie spotkałem żadnego szweda ![]() Takie są przynajmniej moje odczucia co do narodowości na Isarce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
Lokacja: Manchester
Świat: Keltera Ofc
|