Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-10-2008, 22:23   #21
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Sorry że wam tak spamuje ale wybieranie servera tylko po ilości graczy mija się z celem. Naprawde, szkoda czasu na niektóre światy i nawet jakbyście zebrali 20 osób to nic nie zdziałamy. Jutro pogadam z ziomkami i jak będę wiedział coś to napisze. Btw looknalem na coma. Na isarze jest wojna, to nie za ciekawie może być na expowiskach...

edit
prosiłbym o więcej info o galanie/nebuli , jakoś te światy pozytywnie mi się kojarzą

Ostatnio edytowany przez Krajzel - 03-10-2008 o 22:28.
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2008, 22:42   #22
uminski97
Użytkownik Forum

uminski97's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2008
Lokacja: manchester

Profesja: Elder Druid
Domyślny

@up

zawsze chcialem na nebuli grac,milo by bylo miec w squadzie tylko hight lvl( ale nei gra sie dla lvl) tylko zeby mozna by bylo pogadac i zabardzo nie tlumaczyc jak narazie to mamy tak jakby same 80+ xD

sorrki mam twoje gg ale jakbys byl taki uprzejmy i je wlaczyl xD

Ostatnio edytowany przez uminski97 - 03-10-2008 o 22:47.
uminski97 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2008, 23:15   #23
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Na pvp lvl jest najważniejszy!!! English skill mam zajebisty także o to sie nie martw. Za to ja sie boje o was, niestety. GG mam włączone all time .... Nie wiem czy coś z tego będzie, bo ja szukam ludzi do serva pvp nie bojących sie o lvl w trakcie trudnych huntów , questów , pk akcji
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2008, 23:16   #24
uminski97
Użytkownik Forum

uminski97's Avatar

Domyślny

ja sie niczego nie boje xD

ps. to zarz do ciebie napisza ciekawe czy odpowiesz
stary 04-10-2008, 01:50   #25
Reach'
Użytkownik Forum

Reach''s Avatar

Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.

Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
Reach' ma numer GG 9081525
Domyślny

Na Nebule ja się pisze.. mam już tam 9 lv palka. ;D
Na Iridii mam knighta na 10 lv, z 50 skill może, także ja w sumie mogę zobaczyć. Problem ma z kompem, bo mało fpsów na tibii, często przez to padałem na głównej postaci.

Póki co najwyższy miałem 48lv RP, gram od Tibii 7.6, mam 14 lat, angielski znam (może mylą mi sie czasy >.<, ale słówka raczej nie są mi nieznane) tylko zdecydujcie jaki świat i mogę ubiegać się o członkostwo.

*Paladin's Thread*
~*~
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych, co na to zasłużyli..."
Reach' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2008, 12:07   #26
uminski97
Użytkownik Forum

uminski97's Avatar

Domyślny

*~*~*~dalej Aktualne*~*~*
stary 04-10-2008, 16:38   #27
Ekierka
Zbanowany

Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: b-stok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: saphira
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Strozyk Pokaż post
Ekierka mamy rozumiec ze grasz na Isarze?

A co to huntow, to na kazdy serwerze sa jacys debile ktorzy beda chcieli nasz przysrać (sorry za slownictwo). Sęk w tym ze jezeli bedziemy w grupie (pomimo leveli) to zawsze sobie jakos bedziemy radzic Dlatego chce zrobic ta gildie, poczatkowo nie chcemy sie jakos specjalnie rzucac w oczy, dopoki nie dojdziemy do czegos

Pozdrawiam
Tak, gram na isarze. Co do tych debili, to jest ich tutaj od groma xDD.
Najlepiej to dam wam wszystkim jedną radę. Nie dawajcie na forum screenów, nie chwalcie się, że jesteś znajomym tego i tego, w ogóle grajcie tak, żeby mało osób o was wiedziało, to dłużej pogracie xd. Takie są niestety normy isary, już parę razy próbowałem odejść z tego świata, jednak coś do niego ciągnie, mało ludzi, respy często są wolne, czasami znajdą się jacyś porządni ludzie. Pk teamy najczęściej szwędają się na zamku, guardy, mount sterum( tutaj do nagminnie wpadają), dc.

Aktualnie toczy się wojna pomiędzy debilami (HoS - Harvester of sorrow) i "porządniejszymi" (chociaż czasem też w*****ającymi XD) SS'ami (SS - Sacred Storm). W ciągu najbliższych tygodni ( miesięcy?) najprawdopodobniej hos'y dostaną w dupę i będzie przez jakiś czas spokój na serwerze ( znając isare, nie za długo, ostatni odstęp pomiędzy wojnami trwał pół roku? xd). CO by tu jeszcze powiedzieć na temat serwera... Botterów od groma, paymentów też. Dużym plusem dla low leveli jest cennik serwera - ceny porównywalne są do cen ze światów non-pvp, a czasami jeszcze tańsze ( przykładowo, nose ring kupisz już za 160k, sov- ~250k).

@krajzel
Jak na większości serwerów,w szczególności spotkasz tu i polaka, i szweda( szwedzi o dziwo są mili, niewrogo nastawieni do Polaków), i brazylijczyka ( chociaż tych jest najmniej, najwięcej tu polaków). Jest trochę Czechów, Ruskich ( Białoruś, Ukraina itd).

Jakbyście coś jeszcze chcieli wiedzieć, to piszczcie, na pewno odpowiem

A i co do mojego nicku. Skontaktuję się z niektórymi, jak zobaczę, że trochę tu pogracie.

Ostatnio edytowany przez Ekierka - 04-10-2008 o 16:41.
Ekierka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2008, 16:41   #28
pokers39
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Port Hope

Imię: Cerbor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Domyślny

Osobiscie zapraszam na Galane, moze jest tam wojna, ale mozna sie dogadac, bo to Polacy! Jak narazie 13 level ale zalatwie pacc to zaczne cos expic! Pytania? Prosze pisac na prib lub tutaj!
pokers39 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-10-2008, 21:02   #29
Hiver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
Hiver ma numer GG 1315256
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ekierka Pokaż post
Tak, gram na isarze. Co do tych debili, to jest ich tutaj od groma xDD.
Najlepiej to dam wam wszystkim jedną radę. Nie dawajcie na forum screenów, nie chwalcie się, że jesteś znajomym tego i tego, w ogóle grajcie tak, żeby mało osób o was wiedziało, to dłużej pogracie xd. Takie są niestety normy isary, już parę razy próbowałem odejść z tego świata, jednak coś do niego ciągnie, mało ludzi, respy często są wolne, czasami znajdą się jacyś porządni ludzie. Pk teamy najczęściej szwędają się na zamku, guardy, mount sterum( tutaj do nagminnie wpadają), dc.

Aktualnie toczy się wojna pomiędzy debilami (HoS - Harvester of sorrow) i "porządniejszymi" (chociaż czasem też w*****ającymi XD) SS'ami (SS - Sacred Storm). W ciągu najbliższych tygodni ( miesięcy?) najprawdopodobniej hos'y dostaną w dupę i będzie przez jakiś czas spokój na serwerze ( znając isare, nie za długo, ostatni odstęp pomiędzy wojnami trwał pół roku? xd). CO by tu jeszcze powiedzieć na temat serwera... Botterów od groma, paymentów też. Dużym plusem dla low leveli jest cennik serwera - ceny porównywalne są do cen ze światów non-pvp, a czasami jeszcze tańsze ( przykładowo, nose ring kupisz już za 160k, sov- ~250k).

@krajzel
Jak na większości serwerów,w szczególności spotkasz tu i polaka, i szweda( szwedzi o dziwo są mili, niewrogo nastawieni do Polaków), i brazylijczyka ( chociaż tych jest najmniej, najwięcej tu polaków). Jest trochę Czechów, Ruskich ( Białoruś, Ukraina itd).

Jakbyście coś jeszcze chcieli wiedzieć, to piszczcie, na pewno odpowiem

A i co do mojego nicku. Skontaktuję się z niektórymi, jak zobaczę, że trochę tu pogracie.
To jak widzę mamy różne styczności z Brazylijczykami
Ja jak gram to jest ich bardzo dużo, więcej od Polaków niestety, ale są mili i nie PeKują prawie wcale. A jak na razie nie spotkałem żadnego szweda nie wiem czy to nienormalne, ale jeszcze nikt nie pytał się mnie ani nie odpowiadał "swe"

Takie są przynajmniej moje odczucia co do narodowości na Isarce
Hiver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2008, 13:05   #30
Skullgetter
Użytkownik Forum

Skullgetter's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2008
Lokacja: Manchester

Świat: Keltera Ofc
Domyślny

Gildia upadla potym jak uminski97(czyli ja )odszedlem.

Podobno strozyk gra teraz na PAndori ;d.

[IMG][/IMG]

Keltera FOR^^EVER !!!

Elder Druids Fan ; ddd

Ots fan tez xD
Skullgetter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania