|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 70/57
Poziom mag.: 12
|
![]() Wyskiluj do 50/50 i idź exp, na 40~ lvlu kup pacca i jak sie pacc skończy dobij te 80~ powiedzmy.
Btw. kumpel expiac 30 palkiem na tortoisach ze 63 dista bił skilla tak samo jak ja skillujac na 68 >.> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() tak ku*wa niemoralne bo jak się komuś nie chce to niech nie gra a nie napie*dala tymi botami i później mamy 100 lvl który nie wie którędy do ab !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
@topic a ja z doswiadczenia wiem ze oplaca sie robic skille na low lvl pozniej sie lepiej hunci stworki jak wspomnieli wczesniej, bloczyc mozna wieksze stworki tak ze odrazu kasa jest z lota ![]() ![]() pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2008
Lokacja: Kraków
Poziom: 44
|
![]() A jakie miejscówki proponujecie na skillowanie na pacc?
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 20-10-2008 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Karistees
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up2
slime są chyba koło port hope topic czy trenować skille? jak najbardziej. jak się na początku poświęci na to trochę czasu to później sama przyjemność. A z czasem też wyjdzie lepiej: tak czy tak będziesz musiał wbić skilla, a jeśli wbijesz go wcześniej będziesz łatwiej expił. To chyba jasne i logiczne. Do tego w późniejszym czasie dojdzie lepsze oszczędzanie kasy na poty. Macie obowiązki w domu, idziecie skillować i tylko zaglądacie co jakiś czas co się dzieje. najprostszy sposób |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() ja rycerzykiem skillowalem od 11 do 34lvlu. na 34 mialem juz 85/83 i bylem zadowolony. tak do 75lvl bylo git. tylko ze ja lecialem na bocie bo inaczej juz dawno bym zwariowal. wiec odpowiedz na twoje pytanie brzmi: tak, warto skillowac na low lvl.
Ostatnio edytowany przez S-75 - 20-10-2008 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Poddaje się. Myślisz, że wszyscy mają w sygnaturce swojego own hara?? Czemu uważasz mnie za 14 latka?? Masz jakiś kompleks na punkcie tego wieku? ehh... szkoda słów. Bez praktyki czytając forum i oglądając filmy może wiedziec duzooo wiecej od ciebie. Ten twój 70 lvl też nie jest za wysoki..
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Jak bedziesz chcial to zrobisz...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2008
Lokacja: Świecie
Imię: Elite Drasmek
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 40/40
Poziom mag.: 3
|
![]() Warto skillować naprawde. Ja mam zamiar wbić na 10 lvl 70/70 i na cyce lecieć, a nie lać roty albo dwarfy które są cały czas zajęte. Im wyższe skille tym lepiej sie gra i są mniejsze szanse ża padniesz od palka/knighta bo z dobrą tarczą i skillami nic Ci nie zrobi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2008
Lokacja: Kraków
Poziom: 44
|
![]() Cytuj:
2 sd na pysk i padasz... a tak wogole przeciez z lvl obrazenia tez wzrastaja ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Topic@ Ja nigdy nie biłem skillów powyżej 60/60, po prostu nie mam siły na skillowanie, a botów nie używam.. Czy się opłaca? Napewno, ale jak dla mnie max do 60/60. Ostatnio edytowany przez Me$z - 20-10-2008 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Imię: NANERENDERIEL
Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
a co powiesz na to ze a wyzszych skillach, typu moje w 1h robi sie 1% skoro dla Ciebie 1h na 1 skilla to za duzo. wysiedzenie tego bez bota to najwieksza przyjemnosc a co lepsze satysfakcja z gry, tak samo jak hity po 400+ z ave na tych skillach. pisanie komus "postaw boota na kilka nocek" to tak jak napisac odbierz sobie satysfakcje z gry. uwierz mi jak poskilujesz sam recznie bez botow to bariej bedziesz szanowal swoja postac i wieksza da ci satysfakcje z gry
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Stan: Niegrający
Imię: Assassin of Isara
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Jak ktoś nie znosi ślęczeć parę godzin i tylko klikać na potworki, to może (jeśli ma taką możliwość) grać z kolegą komp, obok kompa. Wtedy na jednym można mieć taki "monitoring" widzieć co się dzieje i w razie potrzeby zareagować, a na drugim robić coś innego. Bądź po prostu rozmawiać.(taką metodę można zastosować jak się skilluje na kimś albo na summonie) A co do pytania założyciela tematu odpowiedź moja brzmi. Owszem warto skillować, bo na wyższym levelu czerpie się większą radość i satysfakcję z gry, a oto chyba chodzi. ![]() |
|
![]() |
![]() |