Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-10-2008, 21:56   #21
Incarcerous
Użytkownik Forum

Incarcerous's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 70/57
Poziom mag.: 12
Domyślny

Wyskiluj do 50/50 i idź exp, na 40~ lvlu kup pacca i jak sie pacc skończy dobij te 80~ powiedzmy.

Btw. kumpel expiac 30 palkiem na tortoisach ze 63 dista bił skilla tak samo jak ja skillujac na 68 >.>
Incarcerous jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-10-2008, 22:14   #22
Ze'To
Użytkownik Forum

Ze'To's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

tak ku*wa niemoralne bo jak się komuś nie chce to niech nie gra a nie napie*dala tymi botami i później mamy 100 lvl który nie wie którędy do ab !
Ze'To jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-10-2008, 23:45   #23
Amorekboy
Użytkownik Forum

Amorekboy's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
tak ku*wa niemoralne bo jak się komuś nie chce to niech nie gra a nie napie*dala tymi botami i później mamy 100 lvl który nie wie którędy do ab !
i wypowiada sie 26 sorc +/- ktory niema zielonego pojecia JESZCZE o Tibi...

@topic
a ja z doswiadczenia wiem ze oplaca sie robic skille na low lvl pozniej sie lepiej hunci stworki jak wspomnieli wczesniej, bloczyc mozna wieksze stworki tak ze odrazu kasa jest z lota i gra sie latwiej co najwazniejsze
pozdro
Amorekboy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 15:04   #24
nt92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 09 2008
Lokacja: Kraków

Poziom: 44
Domyślny

A jakie miejscówki proponujecie na skillowanie na pacc?
nt92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 16:47   #25
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amorekboy Pokaż post
i wypowiada sie 26 sorc +/- ktory niema zielonego pojecia JESZCZE o Tibi...

@topic
a ja z doswiadczenia wiem ze oplaca sie robic skille na low lvl pozniej sie lepiej hunci stworki jak wspomnieli wczesniej, bloczyc mozna wieksze stworki tak ze odrazu kasa jest z lota i gra sie latwiej co najwazniejsze
pozdro
Kretyn -,- Myślisz, że lvl świadczy o widzy o tibi?? Jestes idiotą. Założe się, że wie więcej od ciebie, a zresztą w sygnaturce nie musi podawac swojego największego lvl'a no nie? Szkoda mi takich ludzi ^^
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 20-10-2008 o 15:34.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 08:41   #26
dawidoss112
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2008

Imię: Karistees
Profesja: Rookstayer
Domyślny

@up2
slime są chyba koło port hope

topic
czy trenować skille? jak najbardziej. jak się na początku poświęci na to trochę czasu to później sama przyjemność. A z czasem też wyjdzie lepiej: tak czy tak będziesz musiał wbić skilla, a jeśli wbijesz go wcześniej będziesz łatwiej expił. To chyba jasne i logiczne. Do tego w późniejszym czasie dojdzie lepsze oszczędzanie kasy na poty. Macie obowiązki w domu, idziecie skillować i tylko zaglądacie co jakiś czas co się dzieje. najprostszy sposób
dawidoss112 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 10:08   #27
Amorekboy
Użytkownik Forum

Amorekboy's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin

Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Kretyn -,- Myślisz, że lvl świadczy o widzy o tibi?? Jestes idiotą. Założe się, że więcej od ciebie, a zresztą w sygnaturce nie musi podawac swojego największego lvl'a no nie? Szkoda mi takich ludzi ^^
tak lvl bardzo duzo swiadczy o wiedzy tibi 14 latku! co masz po teori jak nie umiesz praktykowac?? a mnie zalt takich ludzi jak ty ktorzy udzielaja rad a niemaja pojecia o czym...
Amorekboy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 10:59   #28
S-75
Użytkownik Forum

S-75's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2008

Domyślny

ja rycerzykiem skillowalem od 11 do 34lvlu. na 34 mialem juz 85/83 i bylem zadowolony. tak do 75lvl bylo git. tylko ze ja lecialem na bocie bo inaczej juz dawno bym zwariowal. wiec odpowiedz na twoje pytanie brzmi: tak, warto skillowac na low lvl.

Ostatnio edytowany przez S-75 - 20-10-2008 o 11:00.
S-75 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 15:36   #29
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007

Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
tak lvl bardzo duzo swiadczy o wiedzy tibi 14 latku! co masz po teori jak nie umiesz praktykowac?? a mnie zalt takich ludzi jak ty ktorzy udzielaja rad a niemaja pojecia o czym...
Poddaje się. Myślisz, że wszyscy mają w sygnaturce swojego own hara?? Czemu uważasz mnie za 14 latka?? Masz jakiś kompleks na punkcie tego wieku? ehh... szkoda słów. Bez praktyki czytając forum i oglądając filmy może wiedziec duzooo wiecej od ciebie. Ten twój 70 lvl też nie jest za wysoki..
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 15:56   #30
19Catek08
Guest

Domyślny

Jak bedziesz chcial to zrobisz... Moim zdaniem warto sie troche pomeczyc nad skillami,a potem czerpiesz wieksza przyjemnosc z gry... Jam sam skilowalem do 70/70 na 30 lvl i gralo sie super Predzej czy pozniej powinines wbic to 80/80 przynajmniej,ale to Twoja postac
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 17:01   #31
Dwarwen
Użytkownik Forum

Dwarwen's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2008
Lokacja: Świecie

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 40/40
Poziom mag.: 3
Domyślny

Warto skillować naprawde. Ja mam zamiar wbić na 10 lvl 70/70 i na cyce lecieć, a nie lać roty albo dwarfy które są cały czas zajęte. Im wyższe skille tym lepiej sie gra i są mniejsze szanse ża padniesz od palka/knighta bo z dobrą tarczą i skillami nic Ci nie zrobi
Dwarwen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 17:07   #32
nt92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 09 2008
Lokacja: Kraków

Poziom: 44
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwarwen Pokaż post
Warto skillować naprawde. Ja mam zamiar wbić na 10 lvl 70/70 i na cyce lecieć, a nie lać roty albo dwarfy które są cały czas zajęte. Im wyższe skille tym lepiej sie gra i są mniejsze szanse ża padniesz od palka/knighta bo z dobrą tarczą i skillami nic Ci nie zrobi

2 sd na pysk i padasz... a tak wogole przeciez z lvl obrazenia tez wzrastaja ;P
nt92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2008, 23:37   #33
Me$z
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Pff, po czym oceniasz, że Lechista ma 14 lat? Najwyraźniej ty masz 12, tylko wpisałeś w profilu, że masz 20, bo chciałeś się poczuć mądrzejszy i starszy od wszystkich. Myślisz, że koniecznie musiał wpisać tą postać, którą osiągną coś więcej? Może teraz zmienił i chce pokazać pod nickiem tą aktywną postać? Żal(t) mi ciebie noobku..

Topic@
Ja nigdy nie biłem skillów powyżej 60/60, po prostu nie mam siły na skillowanie, a botów nie używam.. Czy się opłaca? Napewno, ale jak dla mnie max do 60/60.

Ostatnio edytowany przez Me$z - 20-10-2008 o 23:41.
Me$z jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2008, 11:21   #34
Nanerenderiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław

Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
Nanerenderiel ma numer GG 2753190
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nyksus Pokaż post
Jeśli mówimy o opłacalnym skillowaniu to tylko na bocie. Trenowanie samemu, siedząc przy komputerze nawet przy skillach 45/45 potrafi ostro zdenerwować, gdyż 40 min / 1h na jednego skilla to tak czy siak za dużo. Tak więc, polecam jakieś dobre bocisko, postaw parę razy / parenaście razy bota na noc na monkach znajomego albo na rotach z full def z najsłabszą bronią niech se biega i hej ho.

Czy to niemoralne?

a co powiesz na to ze a wyzszych skillach, typu moje w 1h robi sie 1% skoro dla Ciebie 1h na 1 skilla to za duzo. wysiedzenie tego bez bota to najwieksza przyjemnosc a co lepsze satysfakcja z gry, tak samo jak hity po 400+ z ave na tych skillach.
pisanie komus "postaw boota na kilka nocek" to tak jak napisac odbierz sobie satysfakcje z gry. uwierz mi jak poskilujesz sam recznie bez botow to bariej bedziesz szanowal swoja postac i wieksza da ci satysfakcje z gry

i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu

poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy"
Nanerenderiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2008, 21:49   #35
Hiver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
Hiver ma numer GG 1315256
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nanerenderiel Pokaż post
a co powiesz na to ze a wyzszych skillach, typu moje w 1h robi sie 1% skoro dla Ciebie 1h na 1 skilla to za duzo. wysiedzenie tego bez bota to najwieksza przyjemnosc a co lepsze satysfakcja z gry, tak samo jak hity po 400+ z ave na tych skillach.
pisanie komus "postaw boota na kilka nocek" to tak jak napisac odbierz sobie satysfakcje z gry. uwierz mi jak poskilujesz sam recznie bez botow to bariej bedziesz szanowal swoja postac i wieksza da ci satysfakcje z gry
Absolutnie się zgadzam. W każdej grze chodzi o przyjemność i relaks, a nie o bycie najlepszym choć niektórzy dążą do tego drugiego niestety. Granie z botami można porównać do grania załóżmy w Call of Duty z opcją, że nie można Cię zabić. Gra jest wtedy bez sensu.

Jak ktoś nie znosi ślęczeć parę godzin i tylko klikać na potworki, to może (jeśli ma taką możliwość) grać z kolegą komp, obok kompa. Wtedy na jednym można mieć taki "monitoring" widzieć co się dzieje i w razie potrzeby zareagować, a na drugim robić coś innego. Bądź po prostu rozmawiać.(taką metodę można zastosować jak się skilluje na kimś albo na summonie)

A co do pytania założyciela tematu odpowiedź moja brzmi. Owszem warto skillować, bo na wyższym levelu czerpie się większą radość i satysfakcję z gry, a oto chyba chodzi.
Hiver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania