![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ja bym powiedział niestety, nie ma już ludzi którzy podchodzą do tej gry jak do gry a nie drugiego życia. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() @up
Zgodnie z powyższym, wg ciebie nie mam drugiego życia i jestem małym, grubym, bladym, zrutyfikowanym no lifem, który gra po 16 godzin dziennie, ponieważ noszę na Frosty Glacier set, zamiast Magma seta, dla uzyskania lepszej obrony od mrozu dla mojej pixelowej postaci pomimo tego, że ten pierwszy moim zdaniem wygląda jak pół dupy zza krzaka. Szczerze mówiąc większą satysfakcję z gry, przyniosło by mi zlootowanie jednego DSMa więcej, niż podziwianie wręcz przepięknie lśniącej na czerwono magmowej kapoty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
1 arm = makmymalnie 1 damage zredukowany. Naprawde myślicie że takie cos jest warte zachodu? Może jeśli gra to Wasze drugie (bądź pierwsze) życie i nie możecie przeboleć obrywania 178 z łapy od frosta zamiast 177, ale grając 4fun nawet sie nie zawraca sobie głowy takimi drobnostkami. Jest nie "muszę" (mieć legi z armem o 1 więcej argh) ale "chcę" (mieć fajne eq które mi się podoba). I naprawdę, te 4 czy 5 manasow więcej które zużyję na huncie mając odrobinę słabsze eq to nie fortuna...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
Poziom: 113
Poziom mag.: 63
|
![]() Ja proponuje takie rozwiązanie: Blue Legi do 60 lvla, od 61 bież crown ze względów estetycznych ;p
Best set wg mnie: Crown legs, Pally Armor, Boh, Crus Helm/Stary RH, Royalki, Demonka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Szkoda tylko ze przez to bede no liferem ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
I daleki jestem od jeżdzenia nolifami po tych, którzy sie ze mna nie zgadzaja. To Ty interpretujesz moja wypowiedz w taki sposób.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
|
![]() Oczwiście, że jeśli chodzi o różnice typu 232, a 230, to nie będę jakoś specjalnie nad tym faktem ubolewał, ale gdy widzę, że Frost kara mnie w magma secie po 200, a w Glacierze po 80-90, to żeby nie wyjść na kretyna przynajmniej przed samym sobą, to już sobie daruję te względy estetyczne. Poprostu kocham tych 50 sorków, noszących demonkę, golden arma, wh, bohy i crown legi (rzecz jasna... bez aola). Sorry, ale moim zdaniem to objawy totalnego zdebilowacenia. Nic tego nie usprawiedliwia. Co najwyżej dokumenty mówiące, że jest się upośledzonym.
Z innej beczki... Nie rozumiem, po jaką cholerę ludzie kupują spellbooka za 1.4kk, skoro daje on im tylko to, że uderzasz z exori~ o 2, albo o 3 mocniej. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 22-10-2008 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rangers lead the way
|
![]() Ja też ich kocham, zwłaszcza jak znajdę deda takiego eq-nooba
![]() A co do tego spellbooka to +3 do mleva to ok. 7-8 średniej dmg więcej, chociaż to i tak niezbyt dużo jak na taką cenę. Owszem, to fajny gadżet i czemu go nie mieć, skoro ma się taką możliwość, ale kupowanie tego po 1.4kk to już chyba lekka przesada.
![]() |