![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
a nie grafika... (O ile cie dobrze zrozumiałem...) Jak komuś zależy na grafice a zadanie w grze typu "idź na północ zabij 5 wilków" go przerasta to polecam Crysis'a... Dołączam się do pytania Yoh Asakury: Wie ktoś czy i kiedy wyjdzie wersja PC? Ostatnio edytowany przez Arashel - 29-10-2008 o 06:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Każdy ma swoje zdanie, jak to mówią są gusta i guściki ^^
Mnie osobiście Fable Zapomniane Opowieści przypadło do gustu (Ukończyłem Fable 3 razy, zawsze ze wszystkimi przedmiotami itp)... Sam oczekuje premiery na PC =). Ps. Wie ktoś kiedy wyjdzie (o ile wyjdzie) na PC? Ps2. Jakie są przewidywalne wymagania sprzętowe ? =] Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() Ostatnio edytowany przez RookeR - 29-10-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
|
![]() Gierka Warta zakupu kupilem i niezaluje choc przeszedlem gre mozna w nia grac bez konca Czary sa o wiele lepsze niz w 1 czesci
Oraz Nasz pupilek "Pies" czasem denerwuje czasem pomaga przewracasz przeciwnika a on go dobija, podobnie jest z szukaniem Skarbow majac na maxa wytrenowany 4 gwiazdki w poszukiwaniu skarbow co chwila "Szczeka" ze cos znalazl" Zakup domow/sklepow co 5 minut przyrost gotowki a za domy jezeli ktos je wynajmuje dostajemy gotowke nawet gdy niegramy w Fable az w koncu uzbieramy i wykupimy wszystkie dostepne budynki nawet Zamek Fairfax ( niepamietam jak sie pisze) za skromna oplata 1.000.000 golda Co do pracy polecam 2 Barman i Kowal Barman na wyzszym poziomie moze malo kaski ale szybko sie kufle z piwem napelnia a kowal co 1 wykuty miecz licznik zlota jest zwiekoszny o 1 co mnie dobilo to bardzo latwy poziom gry oraz IQ przeciwnikow Cytuj:
![]() Jezeli ktos zaczyna z Fable 2 to na start polecam Zaliczyc kilka demonicznych wrot i popracowac z 2-3 godzinki i kupic kilka sklepow/domow aby miec staly doplyw gotowki ktore mozemy przeznaczyc np. na soczki ![]() P |
|
![]() |
![]() |