|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() QUOTE]któremu mógłbym poświęcić większość czasu spędzanego przy komputerze.[/quote] rozumie ,że jesteś inwalidą i dostajesz rentę 400zł miesięcznie. komputer to twoje życie.
Jeśli jest inaczej to idź roznosić ulotki stracisz przez to jakiś mały % czasu który spędzasz przed komputerem wzrok Ci się polepszy ładne dupki wyrwiesz na ulotki z żagla i co najważniejsze będziesz miał kaskę na abonament do gierek ![]() Ostatnia możliwość to to ,że masz dwie lewe ręce dzięki czemu do pracy idziesz tylko wtedy kiedy plecy stykają Ci się z brzuchem lub wolisz kasę przepić niż dać np.blizzardowi. Polecam priv WoWa co jest chyba najlepsze rozwiązanie dla kogoś kto nie potrafi nawet uzbierać dziennie 7,5puszki po piwie żeby je sprzedać... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Źle mnie zrozumiałeś ![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() Runes of magic- open beta-key dostaniesz na mmorpg.com- ladna grafika(troche jak w WOWie)-za free
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może Counter Strike Sorce/1.6, Crysis Itp.? Jest to przez neta, mozna sie rozluznic... Moim zdaniem gry warte poswiecenia uwagi... Masz bardzo duze wymagania... :/ Takiej darmowej gry nie znajdziesz ale sproboje Ci czegos poszukac w necie... Jak znajde to dam Edita lub posta calego napisze...
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Nawet twórcy nie określają GW jako MMO tylko coś tam coś tam multiplayer online coś tam coś tam ;]. A żeby nie było offtopa polecam Diablo II, Ultime (już mówiłem), Flyff ewentualnie, wow na privach no i może Archlord? Mi jakoś nie przypadł do gustu ale każdy lubi co innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Natknąłem się na Runes of Magic i gdy wyjdzie open beta na pewno wypróbuje, bo wygląda bardzo ciekawie. Niestety nie udało mi się zdobyć klucza do zamkniętych testów, mimo tego, że zarejestrowałem się na mmorpg.com
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aroonia - 28-10-2008 o 21:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Polecam AoEIII i UTIII przez neta ![]() Edit: Zaraz zaczniecie wyzywać ,że nie są darmowe ale używany AoE III bez użytego klucza kosztuje 20zł to prawie jak za darmo ![]() Jeśli chcesz darmową do W:ET i Warrock(premium) Ostatnio edytowany przez KrEmAs KAc - 29-10-2008 o 07:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ ja nie uzywam polskich znakow bo znacznie wplywa to na szybkosc i komfort mojej pracy przy komputerze. a on mial na mysli raczej chaotycznosc z jaka sie wypowiadasz.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Kup sobie Steama i graj! Naprawde warto!
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() osobiście polecam Guild Wars
płacisz tylko za gre z pudełkiemi i masz o wiele lepszą grę niż WoW ![]() Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 30-10-2008 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2008
|
![]() Tibia
Ściągasz tylko i masz grę lepszą niż GW |
![]() |
![]() |
![]() |