|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja się z takim czyms nie spotkałem, a w moim otoczeniu nie brakuje 100% dresów. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale mam nadzieje, ze daleko.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() no bo chłopcy nie zależnie od wieku to coś jak "wieczne dzieci"...
jedni to większe dzieci inny to starsze dzieci...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-11-2008 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Lubię kaczora donalda i lubię układać klocki lego, mimo że mam 14 lat - jestem dzieckiem :/.
Dojrzałość to nie gust, lecz umiejętność życia w społeczeństwie, doświadczenie życiowe i odpowiedzialność. Btw. to raczej kobiety są bardziej do przodu, niż faceci są zacofani. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Dziewczyny nie lepsze w dzisiejszych czasach.
Fizycznie Kobiety szybciej dojrzewają, a no psychicznie to zależy od rodziców i życia. Dobre kontakty mam ze starszymi ludźmi typu 20, może tak dojrzały jestem? Oczywiście na gg itd. robię sobie jaja ale na realu jestem poważnym człowiekiem. Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 04-11-2008 o 20:36. Powód: A sie rozmysliłem. |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
I cudzych.
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() No i zaczela sie rozmowa gdzie 95% tego forum to faceci ; ).
Chetnie bym zobaczyl wypowiedz dziewczyn jak by zrepostowaly to co napisaliscie. Zgadzam sie z wiekszoscia, fizyczenie tak, psychicznie niektore zatrzymuja sie na poziomie 5 latka...
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() koszyk, wiesz że tak powiem Gry to typowa rozrywka facetów , a o czym jest to forum?... nadal białym krukiem jest dziewczyna gracz, a jeszcze większym jest power gamerka [dobre słowo?] ... z którą sam miałem do czynienia
@lasooch dochodzi do tego jeszcze wychowanie , jak zostało sie wychowanym..
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-11-2008 o 20:39. |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Rayza
Chodzi mi oto ze kazdy z nas ma tą 'swoją racje' i zgadzamy sie ze sobą, i tak naprawde temat zostal juz wyczerpany bo nie ma kontrargumentow zeby kontynuowac ta dyskucje.
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() niby tak ale jeśli każdy z nas ma własną racje no to dyskusja wciąż trwa bo pojawi sie taki facet który powie np: "to my jestesmy mondzejsi a nie one"i dyskusja trwa nadal...
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() No ale tak się przyjeło, że chłopcy/mężczyźni w wieku 14-19 są mniej dojżali emocjonalnie od swoich koleżanek w taym samym wieku. Wg. mnie młodzież się zmienia, a to jest zwykły stereotyp (jak np. to, że blondynki są ...tępe.) Dla mnie osoboście o naszej dojżałości świadczy nasze zachowanie, plany na przyszłość, ambicja. To nie znaczy, że musisz być poważnym sztywniakiem żeby uważać się za dojżałego. Czas jest na wszystko na zabawę i na poważne sprawy, to zależy od sytuacji. Powiem ci że nam dziewczyny (nie do końca atrakcyjne, bardziej przeciętne), które uważają się za niewiadomo co, krytykują wszystkich dookoła i walą wóde, że aż sam się dziwie. I teraz mi powiedz czy to jest zachowanie dojżałe? No właśnie, ''czasy się zmieniają, i ludzie się zmieniają'' |
|
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() to my jestesmy mondzejsi a nie one
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Trudno powiedzieć, ale wydaje mi się, że takie zachowanie wywiera środowisko, w którym się ''obraca'', czyli koledzy, moda.One chcą po prostu zaimponować takim zachowaniem, czasem są nieświadome, tego że robią źle.
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Dodam że kobiety są kłopotliwe. ;P
Down@ Whaj? Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 04-11-2008 o 22:31. |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Właśnie wbiłeś sobie gwóźdź do trumny*(lol, muszę się przespać).
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 04-11-2008 o 22:49. |
||
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Widząc to co napisałeś odrazu przyznałem racje tej dziewczynie która ci to powiedziała.
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Lasy
Kwintesencję męskiej psychiki widać w licealnej szatni przed lekcją wf-u. Po prostu najczystszy hardkor. : ) Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A może nie. I chyba wolałbym, żeby nie. Imho nikogo-nie-krzywdzący brak tolerancji jest jak najbardziej w porządku.
Krzywdzący zresztą czasem też.