|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Plague
Profesja: Knight
Gildia: ---------
Świat: Nerana
Poziom: 18
Skille: 61/58
Poziom mag.: 6
|
![]() [quote=Juhhhhy;2341633]wy sie nie znacie ja zawsze jak robie behe questa to biore 2x druidow max 20 lvl i wtedy zabijamy wszystko i pojawiamy sie w temple i sie cieszymy bo znika nam taki fajny naszyjnik
![]() JA ZAWSZE ROBIE BEHE QUESTA? tez OTS-iarz jeden ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Nasielsk
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Chorzów
Imię: Knight De'Fighter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Podejrzani
Świat: Refugia
Poziom: 118
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja osobiście polecam wziąść kogoś kto tego questa wyczyści, no chyba, że chcesz go zrobić solo i mieć z tego satysfakcje tak jak ja ;>
Ja robiłem na 103 lvl, nie było większego problemu, najpierw pare razy góra/dół aż padną słabsze potwory, a potem góra/dół i behe z grana. W tym momencie właśnie wiele osób popełnia błąd, nie czekaj na górze aż do Ciebie podejdą wszystkie behe pod grana tylko wal nawet jeśli stałby tylko 1 ;] Kiedy zostaną 2 behe wbijasz na górę i już normalnie bez schodzenia na ghp i mp jedziesz i z grana ;] Mi poszło jakies 15 bp mp i 6 bp ghp xD A jesli chodzi o siohera to nie ma sensu ;p Watpie zebys wyblokal calego respa tak zeby ed mogl Cie siohac ;d Jak juz masz ed to daj mu pare potkow i Ci wszysko bez problemu z mas frigo wybije ;] |
![]() |
![]() |